Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα 18 έως 24 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη νέα εβδομάδα 18/12 – 24/12.

Η αστρολόγος Μαρία Ραπτοδήμου επισημαίνει ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν και ποια δεν πρέπει να χάσουν τις ευκαιρίες που έρχονται.


ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/12/2017

Κριός
Η εορταστική αυτή εβδομάδα ξεκινάει με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18.12, που σε ωθεί στο να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την πνευματική σου ανάπτυξη και να καλύψεις την ανάγκη σου για διεύρυνση των γνώσεων. Αυτό γίνεται με επαναστατικότητα από την πλευρά σου και ξεκινάς μία νέα πορεία ζωής, εκπλήσσοντας τους γύρω σου με την αλλαγή νοοτροπίας και την πρωτοποριακή σκέψη σου. Η φιλοσοφία ζωής που διέπει τον σύντροφό σου έρχεται στο προσκήνιο και είναι πιθανό να θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή στην σχέση σου, με διαφορετικές βάσεις, που έχει να σου δώσει περισσότερα σε πνευματικό επίπεδο. Ξαφνικές γνωριμίες δεν αποκλείονται, για εσένα που είσαι μόνος, στις παρέες που διασκεδάζεις και χαίρεσαι τις γιορτινές μέρες.

Ο Κρόνος στις 20.12 περνάει στον Αιγόκερω και για τα επόμενα χρόνια έρχεται να δοκιμάσει τις αντοχές σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να δεις προσπάθειές σου να γκρεμίζονται, καθώς δεν έχουν στέρεες βάσεις, αλλά να ξέρεις ότι θα ανταμειφθείς για ότι δημιούργησες με κόπο, πείσμα και εργατικότητα. Είναι περίοδος σημαντικών αποφάσεων σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και είναι πιθανό να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι ο δρόμος που έχεις ακολουθήσεις δεν σε καλύπτει. Ο Ήλιος στις 21.12 περνάει στον Αιγόκερω και βρίσκει τον Κρόνο, κάνοντάς σε εσωστρεφή, σκεπτικό και προβληματίζοντάς σε για τα επαγγελματικά σου βήματα.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 23.12, αποκαθιστώντας την επικοινωνία με παρέες και συγγενείς μακρινούς. Ανοίγεσαι στον σύντροφό σου, εκφράζεις επιθυμίες και ανάγκες, συζητάς για προβληματισμούς ή αποφάσεις που έχεις πάρει. Συζητήσεις, επικοινωνία και ταξίδια πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ευκολία και τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να δρομολογήσεις σχέδια για σπουδές που μπορεί να σκεφτόσουν την περίοδο της αναδρομής του.

Ζώδια 2018: Ποια ζώδια θα βρουν τον απόλυτο έρωτα το νέο έτος και ποια… θα χωρίσουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Χριστούγεννα έρχονται και η εβδομάδα ξεκινάει με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18.12 και είναι ευκαιρία για εσένα να κάνεις μία νέα αρχή τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε συναισθηματικό. Ρίχνεις το βάρος σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις και οικονομικές συμφωνίες και να ξέρεις ότι μπορεί να προκύψει αναπάντεχα χέρι βοηθείας που θα δώσει για εσένα θετικές λύσεις. Συναισθηματικά, η ένταση, η ζήλια, η κτητικότητα, το πάθος σε κατακλύζει και θα ήταν προτιμότερο να μην κάνεις σπασμωδικά ξεσπάσματα που θα δυναμιτίσουν την σχέση σου, αλλά να δώσεις όλο σου το είναι στον σύντροφό σου εκφράζοντας ειλικρινά αυτά που νιώθεις. Έρωτας που μπορεί να σε αιφνιδιάσει και να ταράξει για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά είναι πιθανός για εσένα που είσαι μόνος.

Στις 20.12 ο Κρόνος περνάει στο Αιγόκερω και έρχεται με την γνωστή του αυστηρότητα να σε βάλει σε διαδικασία να δεις σοβαρά την πορεία της ζωής σου, να αφήσεις την επιπολαιότητα στην άκρη, να αναθεωρήσεις την κοσμοθεωρία σου. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να φύγεις από σχέσεις που θεωρείς ότι δεν σε προάγουν σαν άνθρωπο ή δεν έχετε την ίδια φιλοσοφία ζωής. Επίσης όμως δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε στέρεη βάση με τον σύντροφό σου, θεωρώντας ότι είναι ο άνθρωπος που επικοινωνείς πνευματικά. Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω στις 21.12, σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και είσαι σκεπτικός για τις μελλοντικές επιλογές σου.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 23.12 και είναι εξαιρετική ευκαιρία για να εκφράσεις με τον έντονο συναισθηματισμό που σε διακρίνει αυτά που νιώθεις στον σύντροφό σου, διαφορετικά τα καυστικά σου σχόλια και οι σκηνές ζηλοτυπίας θα δημιουργήσουν εντάσεις και δεν υπάρχει λόγος γιορτινές μέρες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γιορτινές μέρες και η εβδομάδα αρχίζει με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18.12 και έρχεται να δώσει νέα ορμή στις σχέσεις σου, προσωπικές και συνεργασίες, και νιώθεις και εσύ ότι είναι η ώρα να ανοίξει ένας νέος κύκλος, όπου ναι, θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, θα προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, όμως θα έχεις την δυναμικότητα και το θάρρος να διεκδικήσεις τα θέλω σου και μάλιστα με έντονο τρόπο. Πρωτοπορείς στην σκέψη και αυτό εντυπωσιάζει τον σύντροφό σου και βρίσκεις λύσεις που ικανοποιούν και τους δυό σας, κάτι που βοηθάει να περάσετε σε μία νέα περίοδο στην κοινή σας ζωή. Κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πιθανοί για εσένα που είσαι μόνος που θα ανατρέψουν τα πάντα.

Ο Κρόνος περνάει στον Αιγόκερω στις 20.12 και είναι γεγονός ότι έρχεται να σε ταρακουνήσει για τα καλά σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτή η διέλευση δεν θα είναι εύκολη, θα είναι στιγμές που θα χάσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στους γύρω σου, θα γίνεις απαισιόδοξος, έρχεται όμως για να σου διδάξει ότι θα πρέπει να βρεις την δύναμη μέσα σου να αφήσεις όλα αυτά που σε απογοητεύουν πίσω και να βγάλεις την φωτεινή πλευρά του εαυτού σου στην επιφάνεια. Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω στις 21.12, σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και κλείνεσαι στον εαυτό σου και στις σκέψεις σου νιώθοντας θλίψη. Πιθανοί περιορισμοί σε οικονομικό επίπεδο.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 23.12 και δείχνεις όλη την καλή διάθεση να ακούσεις και να κατανοήσεις τον σύντροφό σου, προσπαθώντας να ικανοποιήσεις τα θέλω του. Ο μόνος κίνδυνος είναι να αφήσεις τα δικά σου στην άκρη, κάτι που αργά ή γρήγορα θα σε ενοχλήσει.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από τις 20/12: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (videos)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18.12 αρχίζει η εβδομάδα και έρχεται να θέσει νέα δεδομένα στην εργασία και στην καθημερινότητα, παρά το γιορτινό κλίμα. Είναι πιθανό να υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταπεξέλθεις, αλλά η διαχείρισή σου, οι ευφάνταστες και πρωτοποριακές ιδέες σου δίνουν σημαντικές λύσεις και αυτό φαίνεται να εκτιμάται ιδιαιτέρως. Δεν αποκλείεται να υπάρξει βελτίωση στην θέση σου την δουλειά, καθώς το θάρρος και η δυναμικότητά σου είναι εμφανείς. Προσοχή γιατί είναι πιθανό να έχεις επικεντρωθεί στην δουλειά και να αφήσεις την προσωπική σου ζωή στην άκρη. Όλα θέλουν ισορροπία.

Ο Κρόνος περνάει στον Αιγόκερω στις 20.12 και μπαίνεις σε μία μακρά περίοδο που θα ξεκαθαρίσεις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες καθώς αποσαφηνίζεις μέσα σου τι θέλεις αλλά και τι δεν θέλεις από τις σχέσεις σου σε όλα τα επίπεδα. Είναι πιθανό να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους και συνεργάτες που ανακαλύπτεις ότι ο κύκλος έχει κλείσει και δεν έχουν κάτι άλλο να σου δώσουν σε αυτό το επίπεδο. Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω στις 21.12 και σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, βάζοντάς σε σέ βαθιά σκέψη και περισυλλογή για σχέσεις και συνεργασίες που έχεις.

Ο Ερμής γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία στις 23.12 και είναι πια η κατάλληλη εποχή να δρομολογήσεις πλάνα σε εργασιακό επίπεδο που μπορεί το προηγούμενο καιρό να εύρισκες εμπόδια ή να υπήρχαν καθυστερήσεις. Οι συζητήσεις με συναδέλφους θα είναι άκρως αποδοτικές και το κοφτερό μυαλό σου θα δώσει τις κατάλληλες λύσεις σε εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν. Προσοχή, γιατί έχεις την τάση να σπαταλιέσαι στην λεπτομέρεια και μπορεί να κουράσεις τον εαυτό σου υπερβολικά.

Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

ΛΕΩΝ

Με εξαιρετική ενέργεια αρχίζει αυτή η εβδομάδα, καθώς η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18.12 είναι άκρως ερωτική και εκφραστική για εσένα. Ο έρωτας και η δημιουργία είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και εκφράζεις τα συναισθήματά σου με τον μοναδικά δραματικό τρόπο που μόνο εσύ έχεις, κάνοντας τους γύρω σου να σε θαυμάζουν για την πληθωρικότητα του χαρακτήρα σου. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να πέσεις στα δίχτυα του εγωισμού και της υπερβολής, γι’ αυτό θα ήταν προτιμότερο να μπεις στη διαδικασία να δεις και ο σύντροφός σου τι θέλει από την σχέση. Τάσεις ανεξαρτησίας εμφανίζονται αλλά και ρηξικέλευθες ιδέες που μπορεί δημιουργικά να σε οδηγήσουν σε άλλα μονοπάτια. Εσύ που είσαι μόνος, είναι πολύ πιθανός αιφνιδιαστικός έρωτας που θα σου πάρει το μυαλό και θα λειτουργήσει ανατρεπτικά για την προσωπική σου ζωή.

Ο Κρόνος περνάει στον Αιγόκερω στις 20.12 και μπαίνεις σε μία μεγάλη περίοδο σκληρής και πολύωρης εργασιακής ζωής, που μπορεί να μην αποδίδει οικονομικά τα δέοντα, αλλά στο πέρας της θα επιβραβευθείς για την υπομονή, την επιμονή και την εργατικότητά σου. Εξαιρετική περίοδος για να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση και την διατροφή σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στο φορτωμένο πρόγραμμά σου. Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω στις 21.12 και σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, ρίχνοντας προσωρινά την διάθεσή σου και ίσως να αμφιβάλλεις για το αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και της δουλειάς.

Από τις 23.12 ο Ερμής γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία και είναι εξαιρετική στιγμή για να εκφράσεις όλα αυτά που σκεφτόσουν τόσο καιρό στον σύντροφό σου, αλλά πια οι πιθανότητες παρανοήσεων θα είναι ελάχιστες. Δημιουργικά, δρομολογείς τα σχέδιά σου που μπορεί να είχαν καθυστερήσει και δεν μπορεί να σε εμποδίσει τίποτα για να επιτύχεις τους στόχους σου. Η αισιοδοξία σου, η κεφάτη διάθεσή σου σε βάζει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς λάμπεις και δίνεις φως και στους γύρω σου. Γιορτάζεις και ανεβάζεις και τους γύρω σου.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη! Τι θα συμβεί από 18/12 – 24/12

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και η οικογένεια με τις καταστάσεις που συμβαίνουν μέσα σε αυτή σε προβληματίζουν αυτή την εβδομάδα. Όμως σου δίνεται η δυνατότητα με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18.12 να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε στενοχωρούν, σε κάνουν ευάλωτο και να προχωρήσεις σε μία νέα εποχή με δυναμικότητα και ευρηματικότητα. Ναι, τώρα θα μπορείς να δώσεις λύσεις που θα απεμπλέξουν την οικογένειά σου και εσένα από καταστάσεις που σας δυσκόλευαν. Όλο αυτό μπορεί να γίνει με ένταση από πλευράς σου, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι ήρεμος και πίστεψε στον εαυτό σου. Η τρυφερή και ζεστή διάθεσή σου μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά και να δώσεις άλλη πνοή στην σχέση σου αλλά και εσύ που είσαι μόνος να είσαι προετοιμασμένος για νέους έρωτες που θα αναστατώσουν την ζωή σου.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από τις 20.12 έρχεται για να σου μάθει ότι ο έρωτας δεν είναι απλή υπόθεση και είναι βέβαιο ότι θα βλέπεις την προσωπική σου ζωή με σοβαρότητα. Δεν θα παραμείνει στην ζωή σου οτιδήποτε επιπόλαιο. Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω στις 21.12 και σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο φέρνοντας σκεπτικισμό και θλίψη, προσωρινά βέβαια, τόσο για τον έρωτα, όσο και για τα δημιουργικά σχέδιά σου.

Οι συζητήσεις και τα σχέδια με την οικογένειά σου πια δρομολογούνται με μεγαλύτερη ευκολία, καθώς ο Ερμής από τις 23.12 γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία. Είσαι σαφής σε αυτά που λες, δείχνεις έμπρακτα την στήριξή σου σε όποιο οικείο πρόσωπο την χρειάζεται, δίνεις καταλυτικές λύσεις για να απεγκλωβίσεις την οικογένεια από δυσάρεστες καταστάσεις. Ακούς προσεκτικά αλλά και εκφράζεις με γλυκό τρόπο αυτά που νιώθεις.


Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα δεν θα μπορούσε να είναι για εσένα τίποτε άλλο παρά γιορτινή και γεμάτη από προσκλήσεις για να μπεις στο γιορτινό κλίμα. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18.12 έρχεται να επισφραγίσει μία νέα περίοδο στις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα και να βγάλεις με μεγαλύτερη ευκολία το επικοινωνιακό κομμάτι του χαρακτήρα σου. Η αλήθεια είναι ότι γίνεσαι και επαναστατικός όταν χρειαστεί και δεν διστάζεις να βάλεις τα όριά σου. Εκμεταλλεύσου τις ημέρες που έρχονται για να ανανεώσεις την σχέση σου και να δώσεις νότα χαράς και αισιοδοξίας στο σύντροφό σου. Η κεφάτη διάθεσή σου δεν περνάει απαρατήρητη και ετοιμάσου για νέες κατακτήσεις εσύ που είσαι μόνος.

Ο Κρόνος από τις 20.12 στον Αιγόκερω σε βάζει σε έντονες σκέψεις και προβληματισμούς σε ότι αφορά την οικογένεια. Είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσεις να ξεκαθαρίσεις με αυστηρό τρόπο εκκρεμότητες που μπορεί να υπήρχαν και να βάλεις τα όριά σου. Η λογική σου μπαίνει μπροστά και εξετάζεις τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειά σου και δείχνεις με κάθε τρόπο ότι δεν θα είσαι ανεκτικός σε συμπεριφορές που ανεχόσουν παλιότερα. Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω στις 21.12 και σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, ρίχνοντας την διάθεσή σου και κάνοντάς σε ιδιαίτερα σκεπτικό για την κατάσταση που επικρατεί στην οικογένεια.

Η επικοινωνία γίνεται πιο εύκολη, καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 23.12 και μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτήν την συγκυρία για να δρομολογήσεις μικρά κοντινά ταξίδια για να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να περάσεις ανέμελα τις γιορτινές μέρες. Μπορείς να εκφράσεις αποφάσεις και προβληματισμούς στο στενό σου περιβάλλον με μεγαλύτερη ευκολία, πρόσεξε όμως μην πέσεις στην παγίδα του κοινωνικού σχολιασμού και της επιφανειακής επαφής γιατί δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαρμόσυνες μέρες και η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18.12 έρχεται να βάλει νέες βάσεις σε επίπεδο οικονομικό αλλά και συναισθηματικό, με ανατροπές που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν. Έξοδα και λογαριασμοί σε απασχολούν αλλά γιορτές έρχονται και καλό είναι να μην σε προβληματίζουν. Αλλαγές σε εργασιακό επίπεδο είναι πιθανές και οι εξελίξεις θα είναι επιθυμητές για εσένα, καθώς βλέπεις τις οικονομικές σου απολαβές να αυξάνονται. Βρίσκεις στην αυτοπεποίθησή σου, πιστεύεις στον εαυτό σου και ανατρέπεις όλα αυτά που σε έκαναν να αμφιβάλλεις. Ζητάς την προσοχή του συντρόφου σου και την έχει, βάζεις όμως ξεκάθαρα και τα όριά σου καθώς θέλεις τον προσωπικό σου χώρο. Ξαφνικές γνωριμίες εισβάλλουν στην ζωή σου, για εσένα που είσαι μόνος, και δείχνεις την τρυφερότητα που σε διακρίνει.

Ο Κρόνος περνάει στις 20.12 στον Αιγόκερω και μπαίνεις σε μία περίοδο της ζωής σου που θα αξιολογήσεις τις σχέσεις σου με στενούς συγγενείς και φίλους, μία διαδικασία που δεν είναι εύκολη και μπορεί να αποφασίσεις στην διάρκειά της να απομακρυνθείς από πρόσωπα που είχες δίπλα σου για πολλά χρόνια, θεωρώντας ότι δεν σε καλύπτουν σε αυτά που ζητάς. Ο Ήλιος στις 21.12 περνάει στον Αιγόκερω, σχηματίζοντας σύνοδο με τον Κρόνο και μπαίνεις σε σκέψεις για το κοντινό σου περιβάλλον που μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

Ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στον Τοξότη στις 23.12 και είναι εξαιρετική ευκαιρία να βάλεις πλώρη για νέες πηγές εισοδήματος. Συζητήσεις και διευθετήσεις γίνονται με ευκολία και βλέπεις τα σχέδιά σου να δρομολογούνται.

Δείτε ακόμη: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ως το 2025! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα και με την Νέα Σελήνη στις 18.12 στο ζώδιό σου δεν μπορεί να μην δώσεις όλη σου την προσοχή στα θέλω σου σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Υποβόσκει εγωισμός και υποκειμενικότητα, κάτι που θα πρέπει να έχεις στο νου σου, όμως ο δυναμισμός, η αυτοπεποίθηση, το θάρρος και η ενέργειά σου εντυπωσιάζουν το περιβάλλον και τους συνεργάτες σου. Μπορείς να δρομολογήσεις νέες συνεργασίες με άτομα που μπαίνουν ξαφνικά στην ζωή σου, που θα σου αποδώσουν τα μέγιστα. Διεκδικείς τα καλύτερα από τον σύντροφό σου και τα κερδίζεις, καθώς η αισιοδοξία και ο ευφυής σου τρόπος δεν αφήνει περιθώρια για τίποτε διαφορετικό. Πρόσεξε μόνο να μην επικεντρωθείς στα θέλω σου και αγνοήσεις τις ανάγκες του άλλου. Εσύ που είσαι μόνος, προετοιμάσου για κεραυνοβόλους έρωτες που θα σου αλλάξουν την ζωή.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από τις 20.12 έρχεται να σου διδάξει το να εκτιμήσεις διαφορετικά τις ανάγκες σου, περιορίζοντάς σε οικονομικά αλλά βάζοντάς σε και σε διαδικασία στο να δει ξεκάθαρα την προσωπική σου αξία, ανεξάρτητα από τους οικονομικούς πόρους. Ήρθε η εποχή που θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου το ποιος είσαι, μετά από εσωτερική πάλι, αλλά και θα απολαμβάνεις πια την ουσία της ζωής και όχι την εικόνα. Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω στις 21.12 και σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο που μπορεί να λειτουργήσει περιοριστικά τόσο σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογίας.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιό σου και νιώθεις τώρα πια έτοιμος για να εκφράσεις αυτά που θέλεις από τους γύρω σου, χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες. Θέτεις τα σχέδιά σου σε εφαρμογή και είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθείς να προβάλεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να είσαι προσεκτικός μόνο γιατί η υποκειμενική σου στάση μπορεί να ενοχλήσει και να φέρει αντιδράσεις.

O Kώστας Λεφάκης εφιστά την προσοχή σας: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις 2018 ΜΟΝΟ για γυναίκες! 3 συγκεκριμένα ζώδια να προσέξουν…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και εσύ κάνεις τον απολογισμό σου. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18.12 έρχεται να σε βοηθήσει για να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος και να κάνεις βήματα προς το μέλλον με θάρρος και τόλμη. Αναμνήσεις που σε πληγώνουν γίνονται μαθήματα που σε βελτιώνουν. Μην μπαίνεις στην διαδικασία να λυπάσαι τον εαυτό σου, προχώρησε μπροστά με γρήγορα και αποφασιστικά βήματα και πίστεψε στον εαυτό σου. Η εσωστρέφεια και η μελαγχολία που νιώθεις μπορεί να επηρεάσει την σχέση σου και είναι βέβαιο ότι επιδιώκεις χρόνο για εσένα και τον σύντροφό σου, μακριά από όλους, κάτι που λειτουργεί ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Πρόσωπα του παρελθόντος είναι πιθανό να εμφανιστούν από το πουθενά και να «σκαλίσουν» πληγές που ακόμα αιμορραγούν, για εσένα που είσαι μόνος.

Ο Κρόνος περνάει στον ζώδιό σου στις 20.12 και για τα επόμενα περίπου τρία χρόνια μπαίνεις στην διαδικασία να ξεκαθαρίσεις επιθυμίες και ανάγκες, σχέσεις και συνεργασίες. Αλλάζεις, μέσα από δυσκολίες και εμπόδια και καταλήγεις στην προσωπική πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις αλλά και ποιους θα έχεις δίπλα σου στον νέο δρόμο της ζωής. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 21.12 και σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, βάζοντάς σε σέ διαδικασία περισυλλογής, πιθανά και απογοήτευσης, για αυτά που θέλεις να δρομολογήσεις στην ζωή σου. Όλο αυτό θα είναι προσωρινό, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου βγάζει την δύναμη της ψυχή σου στην επιφάνεια.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 23.12 και έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις όλα αυτά που σε πόνεσαν και πλήγωσαν, ώστε να τα αφήσεις πίσω σου. Προσπάθησε να μην αφήνεσαι σε φανταστικούς κόσμους, γιατί αυτό μπορεί να σου κοστίσει στις τρέχουσες υποχρεώσεις και να εκτεθείς.


Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου: Τι φέρνει στα ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γιορτινές μέρες και τι πιο όμορφο για εσένα να τις περάσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα. Το σύνθημα αυτό δίνει άλλωστε και η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18.12 και μπαίνεις στην διαδικασία να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες ή σχέδια με φιλικά σου πρόσωπα που θα βοηθήσουν στο να φτάσεις τους απώτερους μελλοντικούς σου στόχους. Η εξωστρέφεια, το θάρρος και οι πρωτότυπες ιδέες σου συναρπάζουν τους γύρω σου και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σε στηρίξουν σε ότι θέλεις να κάνεις. Εντυπωσιάζεις τους πάντες με την επαναστατική προσωπικότητά σου. Ο σύντροφός σου δεν μπορεί παρά να σε στηρίξει σε αυτά που ονειρεύεσαι, θα πρέπει όμως να δώσεις και την πρέπουσα σημασία στις επιθυμίες του, μακριά από εγωισμούς. Εσύ που είσαι μόνος, δεν είναι απίθανο να σε αιφνιδιάσει φιλικό σου πρόσωπο με τα συναισθήματά του.

Ο Κρόνος περνάει στις 20.12 στον Αιγόκερω και είναι βέβαιο ότι μπαίνεις στην διαδικασία μίας εσωτερικής ενδοσκόπησης και μέσα από επίπονες αποφάσεις θα προχωρήσεις στην ζωή σου αφήνοντας καταστάσεις στο παρελθόν, που λειτουργούν σαν βαρίδι στην ψυχολογία και στην εξέλιξή σου. Πρόσεχε γιατί η ψυχολογία σου θα είναι δύσκολη και η ένταση της μη έκφρασης συναισθημάτων να την δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Το βέβαιο είναι ότι στο τέλος θα βγεις δυνατότερος από ποτέ.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στις 23.12 και βάζεις τα σχέδιά σου σε δράση, συζητάς με φίλους γι’ αυτά και προβάλεις αυτά που θέλεις χωρίς παρερμηνείες. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις στόχους και οράματα και να τα εμπλουτίσεις με ρηξικέλευθες και επαναστατικές ιδέες που να είσαι σίγουρος ότι θα εντυπωσιάσουν.

Πώς θα περάσουν τα ζώδια τις γιορτές των Χριστουγέννων; Ποιοι θα χωρίσουν, ποιοι θα βρούνε ταίρι και ποιοι θα κερδίσουν λεφτά;

ΙΧΘΥΣ

Παρά το γιορτινό κλίμα που επικρατεί, το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στον επαγγελματικό τομέα και αυτό τονίζεται από την Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18.12, που έρχεται με πρωτότυπο και δυναμικό τρόπο να σου δώσει ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα που θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον. Η πίστη στον εαυτό σου και η αυτοπεποίθηση που έχεις εντυπωσιάζουν, όπως και οι ιδιαίτερες ιδέες σου. Δεν αποκλείονται αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορείς να περιμένεις ότι αναγνωρίζονται πια οι προσπάθειες και η εργατικότητά σου. Εγωισμός και έντονες τάσεις αυτοπροβολής θα λειτουργήσουν αρνητικά, γι’ αυτό πρόσεξε. Ο σύντροφός σου είναι πιθανό να νιώσει παραμελημένος, γι’ αυτό θα ήταν προτιμότερο να συζητήσεις μαζί του και να αφιερώσεις χρόνο και στην προσωπική σου ζωή. Εσύ που είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να υπάρξει κεραυνοβόλος έρωτας μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που να παίξει καταλυτικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα.

Έρχεται η εποχή που θα ξεκαθαρίσεις τις φιλικές σου σχέσεις, καθώς ο Κρόνος περνάει στον Αιγόκερω στις 20.12. Αρχίζει μία μεγάλη περίοδος που θα εξετάσεις με αυστηρά κριτήρια τις φιλικές σου σχέσεις αλλά και τους στόχους που έχεις θέσει για το μέλλον. Είναι πιθανό ότι στο τέλος της διαδρομής θα έχεις αφήσει πίσω σου πρόσωπα που κατέληξες στο συμπέρασμα ότι δεν μπορούν πια να είναι κοντά σου στην διαδρομή που έχεις επιλέξει. Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω στις 21.12, σχηματίζοντας σύνοδο με τον Κρόνο, και σε ταλαιπωρούν έντονες σκέψεις και απογοήτευση για ότι θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Με τον Ερμή να γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία στις 23.12 εκφράζεις ξεκάθαρα αυτά που σκέφτεσαι και σχεδιάζεις στην δουλειά σου, με λογική, υπευθυνότητα και μεθοδική σκέψη. Η ωριμότητα που βγάζεις εντυπωσιάζει και ο τρόπος που προβάλεις τον εαυτό σου είναι κατάλληλος και άκρως βοηθητικός για την ανοδική πορεία σου στον επαγγελματικό τομέα.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ