Πραγματοποιείται στις 18 Δεκεμβρίου 2017, στις 8:30πμ με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στο ταξιδιάρικο, φιλελεύθερο και περιπετειώδες ζώδιο του Τοξότη.

Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή μας καλεί να κάνουμε μιακαινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει.

Στην προκειμένη περίπτωση, η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ίδιο ζώδιο σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Νέα Σελήνη βρίσκεται σε αποκλίνουσα σύνοδο με Αφροδίτη και συγκλίνουσα με Κρόνο αποκαλύπτει ότι, περισσότερο από καινούργια αρχή, η παρούσα Νέα Σελήνη αφορά την τακτοποίηση οικονομικών και συναισθηματικών εκκρεμοτήτων καθώς πολύς καιρός φαίνεται να έχει περάσει ανεκμετάλλευτος με αποτέλεσμα οι προθεσμίες να έχουν γίνει μάλλον ασφυκτικές. Και, αν και οι εκκρεμότητες αυτές έχουν αφήσει πληγές πίσω τους, όπως μαρτυρά το αποκλίνον τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Χείρωνα, φαίνεται ναεξευρίσκονται στο άμεσο διάστημα πρωτότυπες λύσεις παρά το ότι μπορεί να μην είναι πλήρως ικανοποιητικές (τρίγωνο και τετράγωνο Αφροδίτης με Ουρανό και Χείρωνα αντίστοιχα).

Διαβάστε τη συνέχεια στο ladytimes.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top