Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/12/201017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/12/201017

Κριός

Γενικά
Πρέπει από σήμερα, Κριέ, να πάρεις πρωτοβουλίες για κάποια σημαντικά θέματα που σε προβληματίζουν. Να δεις, ότι έτσι η ζωή σου θα αλλάξει σύντομα προς το καλύτερο. Αυτό που σε συμβουλεύω, είναι να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και θα καταλάβεις, ότι έχεις πραγματικά αρκετή δύναμη για να φέρεις τα πάνω κάτω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις που έχεις, Κριέ, και να δεις σήμερα τη σχέση σου με περισσότερο ενδιαφέρον. Θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ μου, απόφυγε σήμερα να κάνεις βιαστικές κινήσεις, από το φόβο να τα προλάβεις όλα. Με καλύτερο προγραμματισμό θα τα καταφέρεις αποδοτικότερα. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για το μέλλον.

Ζώδια 2018: Ποια ζώδια θα βρουν τον απόλυτο έρωτα το νέο έτος και ποια… θα χωρίσουν!

Ταύρος


Γενικά
Κάποια σχέδια που έχεις, Ταύρε, μπορεί να μην τελειώνουν ακόμα, αλλά δε χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Με τον Άρη από τον Σκορπιό να σε ευνοεί, ξεκινάει μια περίοδος που σου ανοίγει νέους δρόμους και καλύτερες μέρες. Ούτως ή άλλως, εσύ μπορείς πάντα να τα βγάζεις πέρα μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα, Ταύρε, θα είναι στα ύψη τους! Είναι σίγουρο ότι, αν θέλεις, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα, που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται έτσι όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις μπροστά σου είναι πάρα πολλές.

Πώς θα περάσουν τα ζώδια τις γιορτές των Χριστουγέννων; Ποιοι θα χωρίσουν, ποιοι θα βρούνε ταίρι και ποιοι θα κερδίσουν λεφτά;

Δίδυμος

Γενικά
Και σήμερα, Δίδυμε, θα επιδιώξεις να πετύχεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν. Φρόντισε μόνο, να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε σειρά. Καλύτερα είναι, να απομακρύνεις πρόσωπα, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει μια στασιμότητα στη σχέση σου, Δίδυμε. Πρέπει σήμερα να αναρωτηθείς, μήπως αυτή η κατάσταση οφείλεται σε εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Δίδυμε. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από τις 20/12: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (videos)

Καρκίνος


Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε μου, η μέρα σε καλεί να λύσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα, ειδικότερα του παρελθόντος. Ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα επιβάλλεται να βρουν λύσεις άμεσα και τώρα είσαι σε θέση να βρεις τις καλύτερες. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του, το ίδιο και η εφευρετικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Καρκίνε μου, θα είναι πολύ καλή σήμερα και θα θέλεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για να κάνεις το σύντροφό σου χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα, Καρκίνε. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις τα έξοδα, στα οποία παρασύρεσαι.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λέων


Γενικά
Με πολύ χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή, Λέων, μπορείς να πετύχεις καίρια και ουσιαστικά αποτελέσματα. Είσαι σε περίοδο, που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και το μέλλον ανοίγεται μπροστά σου λαμπρό. Προσπάθησε όμως να ξεκουραστείς, να βρεις τον εαυτό σου και να ανασυνταχτείς. Είσαι σε μεγάλη υπερένταση και αυτό δεν σε βοηθάει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων μου, θα είναι αρκετά καλή σήμερα και θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις που έχεις στο μυαλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, δε θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις αλλαγές, που μπορεί να φέρουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που θέλεις. Μείνε μακριά σήμερα από πολλά έξοδα και αγορές.

Ο Άρης στο Σκορπιό: Πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια μέχρι τις 26 Ιανουαρίου;

Παρθένος


Γενικά
Κινείσαι δυναμικά, Παρθένε, και με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα. Αυτή την περίοδο, μπορείς να αντιλαμβάνεσαι κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Γίνεται κύκλος συζητήσεων στο οικογενειακό σου περιβάλλον για αλλαγές που μπορεί να έρθουν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Παρθένε, σήμερα να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου, τα οποία είναι θετικά και όμορφα, και σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις υπέροχα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και σε προβληματίζουν.

Ζυγός


Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, θα αισθάνεσαι να σε απορροφούν η καθημερινότητα και τα προβλήματα που σε περιβάλλουν. Θα σου πρότεινα να δεις τη ζωή σου με πιο αντικειμενικό βλέμμα και θα συνειδητοποιήσεις, ότι εκείνο που εσύ θεωρείς βαρετό και λανθασμένο, είναι αυτό που άλλοι ακόμη προσπαθούν να κατακτήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ μου, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφο σου και, αν έχεις προβλήματα, μπορείς να βρεις λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ μου, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ενεργητικότητά σου, θα κινηθούν ψηλά. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα δε σε αφήνουν να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που θέλεις.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Άντα Λεούση με βάση την ημερομηνία γέννησής σου!

Σκορπιός


Γενικά
Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική, Σκορπιέ, σε ό,τι έχει σχέση με ορισμένα σχέδια και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Αυτή την περίοδο, ξεκαθάρισε όσα δεν μπορούσες στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς αποτελεί εγγύηση ότι μέσα από αυτές θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, μπορείς να ξεκαθαρίσεις θέματα από το παρελθόν που αφορούν τη σχέση σου. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μια καινούργια γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Σκορπιέ. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα και ειδικότερα η πορεία τους. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Τοξότης


Γενικά
Από σήμερα, Τοξότη, πρέπει να αρχίσεις να αποκτάς μια άλλη οπτική γωνία και να δεις τα πράγματα διαφορετικά, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Μην ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στο κατώφλι μιας περιόδου, κατά την οποία θα μπορείς να πετύχεις με πολύ εύκολο τρόπο ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Φρόντισε, λοιπόν, να πράττεις το καλύτερο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Τοξότη, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά. Σ’ εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έρχονται νέες γνωριμίες με πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Τοξότη, πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.


Δείτε ακόμη: Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ως το 2025! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου


Αιγόκερως

Γενικά
Έρχεται μια περίοδος, Αιγόκερε, που θα είναι αρκετά ανατρεπτική και θα φέρει πολλά καλά… απρόοπτα! Αξιοποίησε την ημέρα σου σήμερα, για να κλείσεις τις πιο σοβαρές εκκρεμότητές σου και φτιάξε ένα χρονοδιάγραμμα, υπολογίζοντας όμως λίγο παραπάνω χρόνο για αναπάντεχα γεγονότα, που μπορεί να προκύψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Αιγόκερε, να κανονίσεις μια εκδρομή με το ταίρι σου για να περάσεις όμορφα και να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες, που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Υδροχόος


Γενικά
Ξεκινάει μια περίοδος, Υδροχόε, που θα είσαι σε αρκετή ένταση για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Ο Άρης από τον Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Πρόσεξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου καθώς τα άστρα δείχνουν, ότι τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, για να περάσετε και οι δύο καλά, όπως θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι στα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.

Ιχθύς


Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ μου, θα μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις την οριστική λύση σε κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό στη ζωή σου, καθώς κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που θα προκύψουν, θα τα κάνουν πιο ενοχλητικά από κάθε άλλη φορά. Σε συμβουλεύω να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, να μην αλλάξεις κάποιο από τα σχέδιά σου και σε βεβαιώνω, ότι το μέλλον σου διαγράφεται πολύ θετικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου, αν το φροντίσεις λίγο και αποφορτιστείς από την ένταση και το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, μπορείς να πετύχεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε πρόβλημα υπάρχει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ