Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/12/2017


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 14/12/2017



Κριός

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, είναι η μέρα για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα, που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Η περίοδος δεν είναι για καθυστερήσεις και αναβολές στις υποθέσεις σου, διαφορετικά δε θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Σήμερα, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό, για να φτάσεις στις λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Κριέ μου, μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου! Εσένα, που δεν είσαι ακόμη σε σχέση, βεβαιώνω, ότι με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Τοξότη, έφτασε ο καιρός που θα βρεθείς αγκαλιά με το ταίρι που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, φρόντισε να υλοποιήσεις τις ιδέες που έχεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θε(αμα)τικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, καλό είναι να τα προγραμματίσεις περισσότερο, αφού δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

Πώς θα περάσουν τα ζώδια τις γιορτές των Χριστουγέννων; Ποιοι θα χωρίσουν, ποιοι θα βρούνε ταίρι και ποιοι θα κερδίσουν λεφτά;

Ταύρος

Γενικά
Οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις, Ταύρε, πρέπει να την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Ευτυχώς που έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα, και έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τις διάφορες παγίδες. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις, με σωστό προγραμματισμό, μπορούν να τακτοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και η υπομονή που δείχνεις, Ταύρε, πολλές φορές στη σχέση σου, θα κάνουν το ταίρι σου να σου πει κάποια πράγματα, που θα σε ευχαριστήσουν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Ταύρε, για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Δίδυμος

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι μεγάλες. Θα ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και θα καλύψεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, που εξακολουθούν σε αγχώνουν. Θα ακούσεις κάποια ευχάριστα νέα, που θα σε κάνουν να χαρείς. Έχε επαρκή οργάνωση σε ό,τι είναι να κάνεις και θα δεις ότι όλα θα τα τακτοποιήσεις μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει αρχίσει και ισορροπεί, Δίδυμε, και θα έχεις πολλές ευκαιρίες να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου. Φρόντισε να διαχειριστείς τις καταστάσεις με δεξιοτεχνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στη δουλειά σου, Δίδυμε, να τα πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη, για να αλλάξεις όλα αυτά που δε σου αρέσουν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, καθώς και σε συμβόλαια.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τη νέα εβδομάδα (11-17/12) από την Άντα Λεούση!

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, βρες τρόπους να χαλαρώσεις. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Χρειάζεσαι δυνάμεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Απόψε, επιδίωξε τη συντροφιά θετικών ανθρώπων που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι αρκετά καλή, Καρκίνε, αλλά εσύ ζητάς κάτι περισσότερο. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις, λοιπόν, κάποια αλλαγή και φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Λέων

Γενικά
Με τον Άρη που είναι στον Σκορπιό θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο προσκήνιο, Λέων μου, και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Πρόσεξε μη δώσεις αναβολές. Και λόγω ζωδίου είσαι από τα άτομα που, με ό,τι καταπιαστούν, μπορούν και το φέρουν σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Λέων, σήμερα, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να θέσεις τα όριά σου για το πως βλέπεις μερικά πράγματα στη σχέση σας. Οι πλανήτες αυτή την περίοδο ευνοούν εσένα που δεν έχεις ταίρι και θα έρθει αυτό που εδώ και καιρό περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων μου, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο απαιτούν ιδιαίτερο προγραμματισμό, επειδή θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Παρθένος

Γενικά
Αν βάλεις τα δυνατά σου, Παρθένε, όλα θα πάνε καλά, μια κι οι πλανητικοί συνδυασμοί επηρεάζουν θετικά τη διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Παρθένε, μπορεί να αισθάνεσαι ότι μερικά πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου σήμερα, ώστε να διορθώσεις κάποια ζητήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργατικότητά σου σήμερα, Παρθένε, θα είναι ξεχωριστή. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε συναλλαγές που θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, πάντως, υπογραφή συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.


Ζυγός

Γενικά
Η διάθεσή σου σήμερα, Ζυγέ, θα είναι πολύ καλή και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικότητα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και δε θα κουραστείς και πολύ για να τελειώσεις πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και μάλιστα θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άλλαξε στάση απέναντι στο ταίρι σου, Ζυγέ. Μην αδιαφορείς για κάποια πράγματα. Να ξέρεις ότι η παρούσα συμπεριφορά σου θα κουράσει το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, έφτασε ο καιρός να κινηθείς έξυπνα και γρήγορα, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα, Ζυγέ, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Στα οικονομικά σου, θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα και να παρασύρεσαι.

Σκορπιός

Γενικά
Με τον Άρη που είναι στο ζώδιό σου, Σκορπιέ, και σε ευνοεί, ήρθε η ώρα να ανοίξεις μία καινούργια σελίδα στη ζωή σου και όλα γύρω σου συνηγορούν σε αυτό. Έχεις την όρεξη, τις ιδέες, τη στήριξη από το φιλικό και οικογενειακό σου περιβάλλον και το μόνο που μένει είναι να προσπεράσεις, είναι οι τελευταίοι ενδοιασμοί σου, ώστε να μπεις στη διαδικασία ενός νέου ξεκινήματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορείς να δεχτείς περιορισμούς, Σκορπιέ, που μπορεί να σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις άλλο, άλλαξε την κατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου και όλα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Τοξότης

Γενικά

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν, Τοξότη, θα διαταράξουν λίγο την ψυχολογία σου και θα σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό σε διάφορα θέματα. Πρόσεξε τις κινήσεις σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Οι βάσεις που έχεις βάλει στο παρελθόν είναι πολύ γερές και έτσι, με λίγη προσοχή, θα ξεπεράσεις οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, Τοξότη, δίνει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που μπορεί να έχεις αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, την περίοδο αυτή θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Τοξότη, θα έχεις πολύ άγχος και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι καλή σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα άσκοπα έξοδα, αφού οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις την απαιτούμενη αφθονία ενέργειας και αυτοπεποίθησης, για να ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και να αναλάβεις σχέδια, που θα ολοκληρώσεις εύκολα και άνετα. Θα νιώσεις την αίσθηση, ότι διαθέτεις απίστευτη δυναμικότητα και δεν έχεις ανάγκη κανένα. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις και οι έμπρακτες επιβεβαιώσεις δε θα αργήσουν να έρθουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, πολλές φορές σε οδηγεί σε διάφορους προβληματισμούς. Μη συνεχίσεις όμως έτσι και φρόντισε να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Αιγόκερε. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να λύσεις θέματα που μέχρι τώρα είναι στάσιμα. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

Υδροχόος

Γενικά
Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, θα πρέπει να πάρεις ριζικές αποφάσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Φρόντισε σήμερα, Υδροχόε, να ηρεμήσεις, να δεις τα πράγματα με αρκετό ρεαλισμό και σταμάτα να σκέφτεσαι στιγμές του παρελθόντος, που μπορεί να χαλάνε την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να δράσεις άμεσα, Υδροχόε, και να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία, ώστε να τακτοποιηθούν πολλά θέματα που μπορεί να είναι ακόμη προβληματικά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου θα συμβούν κάποιες αλλαγές, Υδροχόε, που θα είναι ευχάριστες. Πρέπει να προετοιμαστείς , για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα σήμερα!

Ιχθύς

Γενικά
Ο Άρης που είναι στο Σκορπιό, Ιχθύ μου, κάνει τα πράγματα να είναι αρκετά αντιφατικά. Αφενός, βγαίνουν στη φόρα προβλήματα του παρελθόντος που απαιτούν άμεση επίλυση, αφετέρου, εμφανίζονται πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Κράτησε την ψυχραιμία σου και θα καταφέρεις τα πάντα στην εντέλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου, Ιχθύ, μπορεί να υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά με τη συζήτηση μπορείς να τα λύσεις. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη δίνει σ’ εσένα, που δεν έχεις ταίρι, τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις μια εξαιρετική γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, αλλά θα πρέπει να δεις, αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ