Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (11-17/12) από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για αυτά τα 4 ζώδια!

Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη δημιουργεί ανάγκες της τελευταίας στιγμής στην εργασία.

Αποφάσεις και σχεδιασμοί αλλάζουν, αναδιοργανώνονται και επαναδιαπραγματεύονται.

Η θέση της Αφροδίτης, επίσης στον Τοξότη, δίνει έμφαση στα αισθηματικά και κοινωνικά θέματα, προκαλώντας πολλές φορές αντιδράσεις για ασήμαντη αφορμή. Διαβάστε παρακάτω…

Κριός


Η Αφροδίτη από τον Τοξότη φροντίζει να ανεβάσει τους τόνους στην αισθηματική σας ζωή και να σας προκαλέσει σε νέες ενδιαφέρουσες καταστάσεις και εξελίξεις. Η εβδομάδα επιφέρει μεταβολές στη διάθεσή σας, φροντίστε λοιπόν να μην επηρεάζεστε εύκολα από εξωτερικά γεγονότα. Οικονομικά εξακολουθείτε να αναζητάτε τρόπους να αυξήσετε ή να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας. Φανείτε ψύχραιμοι σε στιγμές που οι άλλοι κάνουν ανούσια επίδειξη δύναμης!

Ταύρος


Η εβδομάδα δημιουργεί αφορμές για επικοινωνία, πρόσβαση σε μυστικές αποφάσεις ή φανερώνει κάποιες χαριτωμένες αδυναμίες σας. Κάποιες συναντήσεις με άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα σας διαφωτίσουν σχετικά με τα ζητήματα που σας αφορούν. Σε ανύποπτο χρόνο, φροντίστε να επιβεβαιώσετε τα αισθήματά σας για τον σύντροφό σας με απλότητα και σαφήνεια.Φροντίστε ώστε να μην παρερμηνευτούν τα αισθήματα κτητικότητας προς τον σύντροφό σας!

Δίδυμοι

Μη διστάσετε να αλλάξετε γνώμη αν αυτό εξυπηρετεί καλύτερα τις επιδιώξεις σας και αν δεν διακυβεύονται σημαντικά τα συμφέροντά σας. Η δεινότητα στην επικοινωνία σας καθιστά απαραίτητο στις συλλογικές επαγγελματικές επιδιώξεις και δεν αποκλείεται να σας ζητηθεί να εκπροσωπήσετε την ομάδα, ή την συντεχνία σας. Οικονομικά μια συμφωνία θα βελτιώσει την κατάσταση και θα απομακρύνει τους φόβους σας.Είναι ευκολότερο να προσαρμοστείτε, παρά να εναντιωθείτε σε κάτι, απλά και μόνο για λόγους γοήτρου!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Καρκίνος

Επιδιώξτε το κλείσιμο μια συμφωνίας στην εργασία, ή την τήρηση κάποια υπόσχεσης που ευνοεί τα συμφέροντά σας. Αισθηματικά είναι καλύτερα να αντιμετωπίσετε την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί, παρά να υπεκφεύγετε και να αρνείστε να αναλάβετε το μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί. Καταπολεμήστε τέλος τους φόβους σας και οδηγείστε τη ζωή σας εκεί που σας αξίζει.Χρειάζεται άλλη γλώσσα στην εργασία για να μπορέσετε να υπερασπιστείτε καλύτερα τα κεκτημένα σας!

Λέων


Προπαρασκευαστική των κινήσεών σας στα επαγγελματικά θέματα, μπορεί να χαρακτηριστεί η εβδομάδα. Όσο και αν σας κουράζει και σας ταλαιπωρεί, αυτό το τόσο σημαντικό θέμα, θα πρέπει να εξετάσετε τις λεπτομέρειες του εγχειρήματός σας πριν αποφασίσετε να το θέσετε σε εφαρμογή. Οικογενειακές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν και ιδιαιτέρως τα θέματα που αφορούν στις ανάγκες των παιδιών.Δίνοντας κάποιες εξηγήσεις στους αγαπημένους σας, αποφεύγετε παρεξηγήσεις και αντιδράσεις!

Παρθένος

Η εβδομάδα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Οι συμπτώσεις θα είναι διαφωτιστικές και αποκαλυπτικές τόσο για τις προθέσεις των άλλων όσο και για το παρασκήνιο που εμποδίζει την υλοποίηση των επιδιώξεών σας. Αισθηματικά φανείτε δοτικοί, υποστηρικτικοί και μεγαλόψυχοι απέναντι στις ανασφάλειες του συντρόφου σας.Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, παραμείνετε σταθεροί στις αξίες σας και μην παρασύρεστε σε συμπεράσματα από ακατανόητες συμπεριφορές των άλλων!


Ζυγός


Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά κυρίως σε σημαντικά ζητήματα τα οποία έχετε επεξεργαστεί στις λεπτομέρειές τους. Μην λειτουργείτε λοιπόν παρορμητικά και μην βιάζεστε να δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Η σωστή χρονική στιγμή θα ευνοήσει τις προσπάθειές σας και θα σας δείξει τη σημασία της υπομονής. Από την άλλη, μπορείτε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας σε κοινωνικά θέματα και ιδιαίτερα σε εθελοντική προσφορά.Όσο μεγαλύτερος είναι ο στόχος, τόσο μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες πρέπει να δείξετε!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σκορπιός


Με κάποιο περίεργο τρόπο, η εβδομάδα ευνοεί τις παντός είδους συνειδητές σας σχέσεις και σας προφυλάσσει από κακοτοπιές στα οικονομικά και επαγγελματικά σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την εξαιρετική εύνοια που σας προσφέρει λύσεις σε διλήμματα και σας επιτρέπει να ορίσετε εσείς τα όρια της ασφάλειάς σας. Μια παράταση σε κάποιο θέμα, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!Αισθηματικά απρόοπτα θα σας δελεάσουν. Να είστε ο εαυτός σας και να αποφύγετε τις υπερβολές!

Τοξότης


Έχετε μπει σε μια αργή αλλά σταθερή πορεία αλλαγών, που αφορούν από τα πιο ασήμαντα μέχρι τα πιο σημαντικά ζητήματα της ζωής σας. Η χρονική αλληλουχία θα αποδειχτεί σημαντικός παράγοντας επιτυχίας και θα πρέπει να ακολουθήσετε αδιαμαρτύρητα τη νομοτέλεια των εξελίξεων, αν θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Αισθηματικά και κοινωνικά, προβλέπεται επιτυχία και χαλάρωση. Επαγγελματικά χρειάζεται προσοχή!Σύντομα θα έχετε διευκολύνσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Δείξτε υπομονή και σύνεση!

Αιγόκερως


Αν επιμείνετε σε απόψεις που σας απομονώνουν από τους φυσικούς σας συμμάχους, κινδυνεύετε να χάσετε χρόνο και πλεονέκτημα στα οικονομικά και πρακτικά σας θέματα. Η εποχή δεν σηκώνει πολυτέλειες γνώμης που, αντί να λύνουν, περιπλέκουν τα θέματα που σας απασχολούν. Είναι η εβδομάδα που χρειάζεστε περισσότερο μια αμερόληπτη γνώμη, που, όταν την λάβετε θα πρέπει να την αξιοποιήσετε!Επιδιώξτε τη συναίνεση στα οικογενειακά σας!

Υδροχόος


Αν ακολουθήσετε τους άλλους θα αναγκαστείτε να αλλάξετε προτεραιότητες και να δώσετε σημασία σε θέματα που δεν σχετίζονται με τις κύριες ανάγκες σας. Οικονομικά, η προοπτική μιας καλής συμφωνίας ή ένας διακανονισμός μιας υποχρέωσης, θα σας ανακουφίσει σημαντικά και θα σας χαρίσει την αισιοδοξία που τόσο σας λείπει! Μην κουράζεστε να επαναλαμβάνετε την αγάπη σας για κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο που αντιμετωπίζει δυσκολίες.Κρατηθείτε μακριά από εστίες έντασης στην εργασία!

Ιχθύες

Εσείς θα ορίσετε τις προτεραιότητες της εβδομάδας και τα θέματα με τα οποία αισθάνεστε έτοιμοι να ασχοληθείτε. Αποφύγετε τις προκλήσεις στα επαγγελματικά σας και μην δίνετε ούτε εξηγήσεις, ούτε κατευθύνσεις σε εκείνους που δεν θα πάρουν τις αποφάσεις που σας αφορούν. Οικονομικά, ένα μικρό έσοδο θα έρθει επάνω στην ώρα, για να καλύψει κάποιες από τις ανάγκες σας!Φροντίστε να είστε διπλωμάτες στις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις!

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 91 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι...