Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καϊλή: Ο Τσίπρας θα χάσει τον ύπνο του αν βγει Ανδρουλάκης την Κυριακή! (video)

Ελπίζω να υπάρξει μια πραγματική αλλαγή και από Δευτέρα να χάσει τον ύπνο του ο Τσίπρας αλλά και ο Μητσοτάκης δήλωσε η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή για τις εκλογές που θα γίνουν για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Εξηγώντας την άποψη της ανέφερε ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα ήθελαν απέναντί τους ένα νέο πολιτικό που μπορεί να απαντήσει με σύγχρονο λόγο στα προβλήματα της εποχής. Έχοντας και την εμπειρία από την παρουσία της στην Ευρώπη έχει διαπιστώσει πως ότι δεν μετεξελίχθηκε, πέθανε.

Εύα Καϊλή: Γιατί είμαι με τον Νίκο

Η δημοφιλής πολιτικός από την εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ” με τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου καυτηρίασε το γεγονός της μη διαξαγωγής debate ή αναβολής των εκλογών λόγω άρνησης της κ.Γεννηματά. “Κακώς δεν θα γίνει Debate μεταξύ των υποψήφιων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς. Αν δεν μπορεί να γίνει διάλογος θα έπρεπε να μετακινηθεί και η εκλογική διαδικάσια.” τόνισε χαρακτηριστικά η κ.Καϊλή

Σε ότι αφορά το προβάδισμα της κ.Γεννηματά στον α΄γύρο η ευρωβουλευτής απάντησε ότι το 60% θέλει μια διαφορετική ηγεσία και θεωρεί ότι η καινοτόμος πλατφόρμα του Ποταμιού, ένας πετυχημένος δήμαρχος όπως ο Γιώργος Καμίνης, ένας μεταρρυθμιστής υπουργός όπως ο Γιάννης Μανιάτης είναι πολύ πιο κοντά στον κ. Ανδρουλάκη και υποστήριξε πως ο κόσμος θέλει μια πολιτική αλλαγή.
Δείτε το video

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ