Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τζήμερος: Ο Στάλιν φρόντιζε το περιβάλλον. Έθαβε αμέσως τους εκτελεσμένους αντιφρονούντες. (video)

Στο στόχαστρο του Θάνου Τζήμερου βρέθηκε και πάλι η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής καθώς σύμφωνα με όσα λέει σε video από ομιλία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο καθώς έχουν αποφασίσει να στείλουν τρεις εκπροσώπους στη Βοννη για 5 μέρες σε συνδιάσκεψη για την κλιματική αλλαγή.

Ο Θάνος Τζήμερος ξεκίνησε την ομιλία του με καυστικά σχόλια για το Στάλιν και τον κομμουνισμό λέγοντας ειρωνικά ότι φρόντιζε το περιβάλλον και έθαβε αμέσως όσους εκτελούσε το κομμουνιστικό καθεστώς καθώς και πολλά βιομηχανικά απόβλητα.

Το video ανάβασε στα social media ο ίδιος ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά με το εξής σχόλιο:

“Θέλουν οι συριζαίοι να παν ταξιδάκι στη Βόννη (5 μέρες, παρακαλώ: από 11 έως 15 Νοεμβρίου) και βρήκαν λόγο: να συμμετάσχουν λέει στην COP23 (23nd Conference Of Parties) για την Κλιματική Αλλαγή. Η διάσκεψη περιλαμβάνει και την Συνεδρίαση του “The Climate Group” (TCG), το οποίο προωθεί τη συνεργασία για το κλίμα μεταξύ μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και κρατικών και περιφερειακών κυβερνήσεων. Συνεργασία της Δούρου, δηλαδή, με τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του διεθνούς καπιταλισμού, τον οποίον οι συριζαίοι ολημερίς κι οληνυχτίς βρίζουν ως πηγή όλων των δεινών του κόσμου, αλλά άμα είναι για τζάμπα ταξιδάκι με τα έξοδα πληρωμένα από σένα (4.110 ευρώ) επιποθούν διακαώς το κονέ και μάλιστα προτείνουν να στείλουν τρεις εκπροσώπους! Μη τυχόν και του ενός του ξεφύγει κάποια φράση της συνδιάσκεψης, να είναι οι άλλοι να τον ενημερώνουν. Ξεφτιλισμένα ανθρωπάρια. Τους γελοιοποίησα πάλι.”

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε το video και παρακάτω

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ