Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συλλογές Καρτών, Εταιρικές Κάρτες, Ημερολόγια & Δώρα UNICEF 2017

Κυκλοφόρησε η νέα Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Καρτών και Δώρων UNICEF και σας προσκαλούμε να προσφέρετε ένα το δώρο ζωής που κρύβεται μέσα σε κάθε κάρτα και δώρο UNICEF.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων μαγικό και νοσταλγικό, «σταματά» για λίγο τη ροή του χρόνου, ανασύροντας μνήμες από τον πολύτιμο «τόπο» της παιδικής μας ηλικίας. Ωστόσο, για εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, μη μπορώντας να συμμετέχουν στο εορταστικό αυτό κλίμα, καθώς συνεχίζουν να στερούνται βασικά αγαθά για την επιβίωσή τους. Παιδιά που η ζωή και το μέλλον τους βρίσκεται σε κίνδυνο, λόγω του πολέμου, της πείνας, των ασθενειών. Παιδιά που τα έχασαν όλα και χρειάζονται τα πάντα και που η ανάγκη για αγάπη, ζεστασιά, φαγητό, νερό και προστασία είναι επιτακτική. Για τα παιδιά αυτά υπάρχει η UNICEF, χάρη σε εσάς.

Αγοράζοντας Κάρτες & άλλα Είδη της UNICEF, προσδίδετε ιδιαίτερο νόημα στα δώρα σας και μπορείτε να προσφέρετε τη ζωή στα λιγότερο προνομιούχα παιδιά.

Η UNICEF παρέχει στους φίλους της τη δυνατότητα μοναδικών επιλογών ευχετηρίων καρτών με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όλα σε άριστη ποιότητα. Μια εκπληκτική σειρά από μεμονωμένες, ανοιχτές κάρτες εξαιρετικής ποιότητας και εντυπωσιακών σχεδίων για τις εταιρείες και τις επιχειρήσεις. Επιλέξτε αυτή που σας εκφράζει, για να στείλετε τις γιορτινές ευχές σας, ένα μήνυμα ανθρωπιάς και ζωής στους φίλους και συνεργάτες σας. Επιπρόσθετα, μπορείτε να επιλέξετε υπέροχες συλλογές καρτών, για να στείλετε το εορταστικό μήνυμά σας καθώς και προτάσεις δώρων για όλους, οικογένεια, φίλους, συνεργάτες και πελάτες (ημερολόγια, γούρια, κεριά, διακοσμητικά και άλλες προτάσεις).

Για όλους εσάς, τους μοναδικούς και πολύτιμους υποστηρικτές μας, κάθε παραγγελία σας, όσο μικρή και αν είναι, είναι πολύ σημαντική για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας, παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια στα ευάλωτα παιδιά, όπου και αν βρίσκονται, στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο καθώς η UNICEF βρίσκεται όπου υπάρχει άμεση ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια, για να εξασφαλίσει στα παιδιά, απαραίτητες και σωτήριες προμήθειες, καθαρό νερό, τροφή, ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.

Για τις τηλεφωνικές παραγγελίες ιδιωτών και επιχειρήσεων υπάρχει σε 24ωρη λειτουργία, 7 μέρες την εβδομάδα, η γραμμή 801 500 12345.

Επίσης είναι διαθέσιμο τηλέφωνο το 210 72 55 555 (9π.μ. – 4μ.μ.) από Δευτέρα έως Παρασκευή
και το fax 210 72 52 555.

Όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές της UNICEF μπορούν να επισκεφτούν, να δουν και να επιλέξουν είδη από ολόκληρη τη συλλογή μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της UNICEF

Τα προϊόντα UNICEF διατίθενται επίσης:

Στα καταστήματα UNICEF:

Αθήνα – Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη, τηλ: 210 77 99 056.
Θεσσαλονίκη – Ι. Δέλλιου 2 Πλ. Συντριβανίου, τηλ: 2310 286 916.

Στα περίπτερα UNICEF (από 16 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου):

Αθήνα – Πλ. Κοραή, Κοραή & Σταδίου.
Γλυφάδα – Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγγέλου Μεταξά.
Πειραιάς – Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
ΙΚΕΑ – Αθήνας (Αεροδρόμιου και Κηφισού), Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Ιωαννίνων.
The Christmas Factory Τεχνόπολη, Γκάζι (από 1 Δεκεμβρίου – 7 Ιανουαρίου 2018).

Τέλος κάρτες της UNICEF διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών:

της Τράπεζας Πειραιώς.
Επίσης, στα ΕΛΤΑ.
Αναλυτικότερα τα Σημεία Πώλησης Ειδών UNICEF
Ηλεκτρονικό κατάστημα UNICEF

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ