Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

TO TATOYAZ: Ο Άλεξ χαροπαλεύει στην εντατική!

Στο «Τατουάζ» τα πάνω-κάτω έρχονται μέσα σε μια στιγμή. Η οικογένεια του Αλεξ, εκεί που ζούσε ευτυχισμένες στιγμές και προετοιμάζονταν για το γάμο της Ελένης με τον Ορφέα, βυθίζεται ξαφνικά στη θλίψη και την απόγνωση, καθώς η ζωή του μονάκριβου γιου τους, του Αλεξ, κρέμεται από μια κλωστή.


Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ
 Διαβάστε παρακάτω…
Πώς όμως γίνονται όλα τόσο απρόσμενα; 
Τι συμβαίνει και ο Αλεξ βρίσκεται ένα βήμα πριν το θάνατο; 
Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο Αλεξ καιρό τώρα βρίσκεται στο στόχαστρο της αστυνομίας, καθώς θωρούν πλέον βέβαιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, ότι συμμετέχει στο κύκλωμα της διακίνησης γυναικών. Ηδη έχει κληθεί και έχει δώσει καταθέσεις για το συγκεκριμένο θέμα και φυσικά όλες τις φορές αρνείται κάθε εμπλοκή με το κύκλωμα. Ωστόσο, μόνο με τη δική του τοποθέτηση οι Αρχές δεν πείθονται και πλέον ο Αλεξ προσπαθεί να κάνει τις δικές του έρευνες ώστε να αποδείξει την αθωότητά του. 
Διαβάστε παρακάτω…
Οσο κι αν αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να αποδείξει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη, ούτε η Τατιάνα αλλά ούτε και ο Αυγέρης τον πιστεύουν. 
Ο κλοιός στενεύει και πλέον είναι θέμα χρόνου να βρεθεί και πάλι κατηγορούμενος στη φυλακή. Αυτό φυσικά δεν το αντέχει και συνεχίζει με μανία να ψάχνει να βρει την άκρη, τους πραγματικούς ενόχους, αλλά και αυτούς που θέλουν να τον μπλέξουν και που έχουν συμφέρον να το κάνουν. 
Ετσι ο Αλεξ συνεχίζοντας τη δική του έρευνα θα βρεθεί προ εκπλήξεων, αφού νέες αποκαλύψεις θα ανατρέψουν τα πάντα. Συγκεκριμένα, μετά από πολύ κόπο ανακαλύπτει ένα άτομο ο οποίος είναι μέλος του κυκλώματος και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει.
 Διαβάστε παρακάτω…
Αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο νομίζει, αφού ο συγκεκριμένος τύπος δεν είναι παρά το δόλωμα για να φέρει τον Αλεξ εκεί που θέλει το κύκλωμα. 
Ακολουθώντας λοιπόν τα ίχνη του μέλους του κυκλώματος, χωρίς να το καταλάβει, πέφτει σε μια θανάσιμη παγίδα που του έχουν στήσει. Οι αδίστακτοι κακοποιοί πυροβολούν τον Αλεξ και αυτός πέφτει αιμόφυρτος στο δρόμο.
 Ολοι νομίζουν ότι έχει πεθάνει, μπαίνουν μέσα στ’ αυτοκίνητα και εξαφανίζονται αφήνοντας μισοπεθαμένο τον Αλεξ. 
Οι ώρες περνάνε και ο Αλεξ βαριά τραυματισμένος και χωρίς τις αισθήσεις του ανακαλύπτεται τυχαία από κάποιον που περνάει από το σημείο του εγκλήματος.
 Ο άνθρωπος σκύβει πάνω στον Αλεξ και καταλαβαίνει από μι μικρή ανάσα που δείχνει ότι είναι ακόμα στη ζωή, ότι δεν έχει πεθάνει.

tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ