Δείτε τι έγραψε η παίκτρια του Survival που αποχώρησε ξαφνικά:

Με ένα μήνυμα της στο instagram, η Μαρία Ματσούκα αποχαιρέτησε στο Survival Secret και μοιράστηκε τα συναισθήματα της για αυτή την εμπειρία…

Survival Secret: Ανατροπή! Δεύτερη αποχώρηση στο ίδιο συμβούλιο!

«Το ταξίδι μου στο survival τελείωσε … θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο που με στήριξε 4 φορές για να παραμείνω μέσα στο παιχνίδι . Τα λόγια μου δεν μπορούν να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την αγάπη που αισθάνομαι αποδεδειγμένα από όλους εσάς!!! Αν και νικήτρια της ψηφοφορίας , η ροή του παιχνιδιού Κ η ψηφοφορία του «ξαφνικού θανάτου» με έβγαλε εκτός … Ήταν μια υπέροχη εμπειρία η οποία τα είχε όλα … νίκες , ήττες , τσακωμούς , αγκαλιές , παρεξηγήσεις , εξομολογήσεις , θυμό , φάρσες , συγκίνηση, γέλια , κλάματα … δυστυχώς ακόμα και ατυχήματα … Όμως πάνω απ’ όλα είχε αγάπη και φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή !!!

Οι Αετοί είναι τα αστέρια μου και ελπίζω να είναι οι νικητές @tasosberdesis @thanospetrelis @daniel_batista21 @giorgosmanikas … Το μεγαλύτερο αστέρι όλων όμως είναι η αετίνα ⭐️⭐️⭐️ Πηγή @pigidevetzi ⭐️⭐️⭐️ Θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι για την στήριξη που μου έχετε δώσει . Ειλικρινά νιώθω νικήτρια από την τεράστια αγάπη που έχω λάβει … Δεν έχω αισθανθεί μεγαλύτερη συγκίνηση από εχθές μετά το επεισόδιο , από την αγάπη που έχω λάβει από εσάς , από τα υπέροχα λόγια που μου έχετε πει , από την ατελείωτη στήριξη 💖💖💖 !!! Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα … Η ζωή συνεχίζεται παιδιά … Σας αγαπάω πολύ , ευχαριστώ και πάλι ….💖💖💖💖💖 #survivalgr #mariamatsouka #love #grateful #blessed #livelovelaugh #smile #beyourself #thebestisyettocome ⭐️⭐️⭐️⭐️»
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top