Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Survival Secret: Απίστευτο! Οικειοθελώς αποχώρησε ξανά ο Γιάννης Αϊβάζης (video)

Οικειοθελώς αποχώρησε για δεύτερη φορά ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης από το παιχνίδι επιβίωσης του Έψιλον.

Να θυμίσουμε πως πριν από ένα μήνα περίπου την ανατροπή έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης αποχωρώντας από το Survival Secret όταν η Πωλίνα αποφάσισε να τον «διώξει» κατόπιν ανακοίνωσης του παρουσιαστή Κώστα Σόμμερ. Τότε, ο ηθοποιός δίχως να μπορεί να διαχειριστεί το ότι θα έπρεπε να μετακομίσει στους αντίπαλους, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και αμέσως έφυγε και από το συμβούλιο των δύο ομάδων αφήνοντας συμπαίκτες, αντίπαλους και παρουσιαστή «κάγκελο»!

Στη συνέχεια όμως το κανάλι οργάνωσε παιχνίδια στις Σεϋχέλλες με όσους παίκτες είχαν αποχωρήσει δίνοντάς τους την ευκαιρία να πάνε απευθείας στον ημιτελικό. Ο Γιάννης Αϊβάζης όμως, αντί να επιλέξει αυτό, αποφάσισε να γυρίσει στις καλύβες με συμπαίκτες και αντιπάλους. Μάλιστα, μαζί του έπρεπε να επιλέξει ακόμα ένα άτομο και διάλεξε τον Στάθη Λίτσα.

Ωστόσο, η υποδοχή δεν ήταν θερμή καθώς κανείς από τους δύο δεν έκατσε πολύ στο παιχνίδι, καθώς σήμερα (7/11) το πρωί αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς με την αιτία να παραμένει άγνωστη.

Nωρίτερα, πάντως, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δρούλιας είχε σχολιάσει το εξής: «Αν ο Γιάννης θέλει να έρθει να κερδίσει εντυπώσεις στο παιχνίδι, να του θυμίσω ότι εμείς έχουμε γένια, μαλλιά, είμαστε αδύνατοι 15 κιλά, δεν είμαστε ούτε ξυρισμένοι, ούτε χτενισμένοι, ούτε με 20 κιλά παραπάνω, ούτε πήγαμε σπίτια μας στις οικογένειές μας. Αποχώρησε οικειοθελώς επειδή δεν του άρεσε το παιχνίδι και ξαναγύρισε να μας λογοκρίνει για αυτά που είπαμε. Κωλοτούμπες δεν σηκώνονται εδώ πέρα».

Δείτε όσα είπαν οι παίκτες:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ