Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Survival Secret: Νέα μεγάλη ανατροπή – Αποχώρησε ο Δρούλιας αλλά έδιωξαν και τη Ματσούκα (video)


Οι τηλεθεατές “κράτησαν” στο παιχνίδι τη Μαρία Ματσούκα αλλά οι συμπαίκτες της την έδιωξαν

Μαρία Ματσούκα και Κωνσταντίνος Δρούλιας ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των Αετών έχοντας συγκεντρώσει στο συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης από τρεις ψήφους ο καθένας. Τελικά από το Survival Secret αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας επιβεβαιώνοντας τόσο τις προβλέψεις της αντίπαλης ομάδας, όσο και των συμπαικτών του. Εξάλλου η Μαρία Ματσούκα ήταν εκείνη που αναμετρήθηκε την προηγούμενη αποχώρηση και με τον αδελφό του Ηλία Δρούλια και το κοινό είχε δείξει ξανά την προτίμηση του σε εκείνη.

«Θα ξεκληρίσει όλη την οικογένεια. Δεν θα μείνει Αετός για Αετός» είπε αστειευόμενος ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, ο οποίος δήλωσε: «Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Και χαράς και λύπης. Έχω περάσει υπέροχα. Ούτε κατά διάνοια δεν θα τα έκανα αυτά. Έχασα αρκετά κιλά που με βοηθά πάρα πολύ. Τρεφόμασταν πολύ λίγο αλλά ήταν πολύ δυνατά. Τροφές με βιταμίνες και σίδηρο. Έμαθα διάφορα πράγματα από τους συναθλητές μου. το μόνο που με στεναχωρεί είναι που απόψε δεν θα είμαι στην καλύβα να λέμε με τα παιδιά τα δικά μας και να περνάμε όμορφα. Κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό. Δεν έχω καμία κακία. όλα μια χαρά» ανέφερε ο Κωσταντίνος Δρούλιας.

Δεν πρόλαβαν να αποχαιρετήσουν τον έναν παίκτη και είπαν «αντίο» ξανά στο Survival Secret!

Δεν πρόλαβαν να αποχαιρετήσουν τον παίκτη τους οι Αετοί και ο Κώστας Σόμμερ άλλαξε με την ανακοίνωση του ξανά τα δεδομένα της ομάδας. Η Μαρία Ματσούκα και ο Κωνσταντίνος Δρούλιας ήταν οι δύο υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας από την ομάδα των Αετών. Το τηλεοπτικό κοινό με τις ψήφους του αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι την Μαρία Ματσούκα και έτσι ο Κωνσταντινος Δρούλιας αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το Survival Secret.

Πριν να προλάβουν όμως να συνειδητοποιήσουν αυτή την αποχώρηση. Η ομάδα των Αετών κλήθηκε σε «ξαφνικό θάνατο»! Ένας ένας οι παίκτες ψήφισαν έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση από το Survival Secret. Η Πηγή Δεβετζή ψήφισε τον Ντανιέλ Μπατίστα, ενώ οι υπόλοιπο ψήφισαν την Μαρία Ματσούκα. Η Μαρία Ματσούκα ήταν εκείνη που τελικά αποχώρησε από αυτή τη διαδικασία και δεν έκρυψε το σοκ της, καθώς όλα έγιναν πολύ ξαφνικά.

«Σοκ! Λογικό εν μέρει… Είναι διαφορετικό. Ήμουν υποψήφια, έμεινα και δεν είχα προετοιμαστεί ότι μπορεί να γίνει «ξαφνικός θάνατος» και ανακουφίστηκα που έμεινα και ξαφνικά φεύγω με αυτό τον τρόπο» ανέφερε η Μαρία Ματσούκα, η οποία δεν συγκράτησε τα δάκρυα της φεύγοντας από το Survival Secret.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ