Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Nomads: Οι κανόνες αλλάζουν – Κάποιοι ίσως παραμείνουν στην παραλία μέχρι το τέλος

Σε λίγο καιρό το παιχνίδι στο Nomads γίνεται ατομικό. Παίκτες των Ωκεανών ενδέχεται να παραμείνουν στην παραλία μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Η αντίστροφή μέτρηση για τα ατομικά αγωνίσματα του Nomads ξεκινάει. Σε λίγο καιρό ο καθένας θα παίζει για την πάρτη του! Τα δεδομένα αλλάζουν και οι ανατροπές από ό,τι φαίνεται δεν έχουν τελειωμό, αφού ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι πιθανό να γυρίσει στο παιχνίδι πριν καλά καλά αποχωρήσει!
Κακό μάτι για τους Ωκεανούς ή κακή συνεργασία;

Στον χθεσινό αγώνα του Nomads για την επικράτεια, οι Διάσημοι κέρδισαν με άνεση και στυλ. Η αναμέτρηση δεν μας έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση, αφού το τελευταίο διάστημα οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έχουν πάρει τα πάνω τους. Οι μπλε φαίνονται ανίκανοι να σταθούν και πάλι στα πόδια τους και να κατακτήσουν τα πολυπόθητα έπαθλα.

Έτσι, οι Κόκκινοι για άλλη μία φορά θα μείνουν στη βίλα και θα ευχαριστηθούν το έτοιμο φαγητό και την άνεση των κρεβατιών. Από την άλλη μεριά, οι Ωκεανοί θα παραμείνουν στην παραλία και τις αντίξοες συνθήκες διαβίωσης που τους ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

Μετά το τέλος του αγώνα, o παρουσιαστής του Nomads ενημέρωσε τους παίκτες για την κατάσταση υγείας της Μαντούς Γαστεράτου. Η Μαντώ Γαστεράτου σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι. Έτσι, σε ένα κλίμα βαθιά συγκίνησης, η παίκτρια των Διασήμων, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και το νησί Παλαουάν.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν θα το ζήσω όλο αυτό. Προσπάθησα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Δεν θα ήθελα να ζω παρασιτικά εις βάρος της ομάδας»,δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι θα δούμε απόψε στο Nomads – Επιστρέφει ο Ζαμπίδης;

Από την ερχόμενη εβδομάδα οι κανόνες αλλάζουν και το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Αποτέλεσμα; Κάποιοι παίκτες της μπλε ομάδας είναι πιθανό να μην έχουν ξανά την ευκαιρία να μείνουν στη βίλα.

«Είναι η τελευταία εβδομάδα που είστε σαν Νομάδες. Αυτή την εβδομάδα «κλειδώνει» όλο αυτό που ξέρετε. Την άλλη Κυριακή θα είναι κάτι άλλο, θα γίνουν διαφορετικά πράγματα. Θα υπάρχει πάλι αγώνας επικράτειας, αλλά θα είναι κάποιος διαφορετικός. Θα είναι ο καθένας για τον εαυτό του, θα παλεύει για τον εαυτό του και θα προσπαθεί να βοηθάει μόνο τον εαυτό του και ίσως αν μπορεί και κάποιον άλλον», ενημέρωσε τους παίκτες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μετά την αποχώρηση της Μαντούς Γαστεράτου βλέπουμε τον Μιχάλη Ζαμπίδη να λαμβάνει ένα μήνυμα ότι μπορεί αν το επιθυμεί να επιστρέψει στο παιχνίδι.Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ενημερώνει τους νομάδες της Φωτιάς ότι είναι στο χέρι τους το πού θα πάει ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Είτε δηλαδή να τον δεχτούν στην ομάδα τους διώχνοντας ένας συμπαίκτη τους στην ομάδα των μπλε, είτε να συνεχίσει να βρίσκεται στους Ωκεανούς, όπως συνέβαινε μέχρι πριν την αποχώρησή του.

Θα επιστρέψει ο Ζαμπίδης στο Nomads; Αν ναι, σε ποια ομάδα θα ενταχθεί; Πώς θα διαμορφωθεί το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες τώρα που τα ατομικά αγωνίσματα πλησιάζουν; Τι άλλες ανατροπές θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό και τι άλλες εκπλήξεις περιμένει τους παίκτες; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Η Κατερίνη ανακαλύπτει ότι ο Κωστής την απατάει με τη Στάσα!

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA. Ο Κωστής πλέον δεν μπορεί να αποχωριστεί την αγκαλιά της Στάσας...