Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Nomads: Πήρε τη 2η ασυλία ο Μαυρίδης – Οι 4 υποψήφιοι μονομάχοι (videos)

Στο επεισόδιο της Τρίτης νικητής στο αγώνισμα ασυλίας αναδείχτηκε ο Γιώργος Μαυρίδης. Στο αγώνισμα δεν συμμετείχαν η Αποστολία Ζώη που κέρδισε τη Δευτέρα την πρώτη ατομική ασυλία, όπως και οι Κωνσταντίνος Οροκλός και Νίκος Αναδιώτης που είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι μονομάχοι.

Τρίτος υποψήφιος μονομάχος είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης που έχασε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στον τελικό των ηττημένων.

Στον τελικό των νικητών έφτασαν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Βασιλική Μιλλούση. Ο Μαυρίδης ήταν ο νικητής και πήρε τη δεύτερη ατομική ασυλία.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 43 της Τρίτης 28 Νοεμβρίου πατήστε ΕΔΩ

Ακολούθησε η ψηφοφορία των παικτών που ανέδειξε το Δημήτρη Αλεξάνδρου τέταρτο υποψήφιο μονομάχο με έξι ψήφους. Ο Αλεξάνδρου είχε πέντε ψήφους με τον Γιώργο Κατσινόπουλο, ωστόσο η ψήφος του Μιχάλη Ζαμπίδη στο Δημήτρη Αλεξάνδρου έκρινε το αποτέλεσμα.

Οι 4 υποψήφιοι είναι οι Κωνσταντίνος Οροκλός, Νίκος Αναδιώτης, Μιχάλης Ζαμπίδης και Δημήτρης Αλεξάνδρου, που τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Οι δύο παίκτες που θα πάρουν τις λιγότερες θετικές ψήφους θα διεκδικήσουν την Πέμπτη, μέσω αγωνισμάτων, την παραμονή τους στο Palawan.

Στο συμβούλιο το θέμα που προκάλεσε αντιπαράθεση μεταξύ των παικτών ήταν το γεγονός ότι ο Γιώργος Κατσινόπουλος έφαγε μια μερίδα ρύζι παραπάνω. Μάλιστα για το λόγο αυτό πήρε την αρνητική ψήφο από τον Λευτέρη Παρασκευά.

Στον Κατσινόπουλο επιτέθηκε και η Αποστολία Ζώη, ενώ ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Νίκος Αναδιώτης τον υπερασπίστηκαν.

Δείτε τα βίντεο.

greek-web-tv.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/4/2024 Ο Ερμής σήμερα επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Κριού και σιγά – σιγά επανερχόμαστε στους φυσιολογικούς ρυθμούς στις επικοινωνίες...