Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νοmads: Η επίθεση του νέου παίκτη στον Αλεξάνδρου, τα δάκρυα της Γαστεράτου και ο άσχημος τραυματισμός παίκτη! Ποιος πήγε βίλα; (Βίντεο)

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο Nomads καθώς ένας νέος παίκτης εισέβαλε στο παιχνίδι και τα έκανε όλα άνω κάτω.

Αλλά… πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να δούμε τα highlights της χθεσινής βραδιάς όπως τα σημείωσε το Youweekly.gr.


Ο Κύπριος Λευτέρης Χατζηιωάννου, personal trainer, με το που μπήκε στο παιχνίδι δεν έχασε την ευκαιρία και επιτέθηκε κατ’ευθείαν στον Δημήτρη Αλεξάνδρου υποστηρίζοντας ότι είναι ο παίκτης με τον oποίο δεν ταιριάζει!

Είπε ακόμη πως συμπαθεί πολύ τη Μιλλούση και θεωρεί δυνανότερο παίκτη στο παιχνίδι την Αποστολία Ζώη! Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Κύπριου στο παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Ο Μάνος Πίντζης απείλησε τους «μπλε» ότι αν τον ψηφίσουν για να πάει στους κόκκινους για να μείνει ο Κύπριος στην ομάδα τους, αυτός θα πάρει τo αεροπλάνο και θα γυρίσει στην Ελλάδα! Τελεσίδικα και δήλωσε πως δεν ξαναγυρνάει στην ομάδα της Φωτιάς!

Τώρα μένει να δούμε τι θα αποφασίσουν οι Ωκεανοί! Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του ο Λευτέρης ο Κύπριος στο παιχνίδι, δεν πέρασαν λίγα λεπτά από την ένταξή τους στους κόκκινους και ο Κωνσταντίνος Οροκλός πήρε τον λόγο και τα «έχωσε» κανονικά! Έμμεσα στον Κύπριο και απευθείας στην παραγωγή για την οποία απολογήθηκε ο Αρναούτογλου!

Ο Οροκλός υποστήριξε ότι δεν γίνεται μετά από 6 εβδομάδες παιχνιδιού που έχουν γίνει όλοι λιώμα να φέρνεις έναν πάικτη ξεκούραστο και χαλαρό! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Αυτό είναι το ξύλο  που έχει ρίξeι η Δήμhτρα στην Αποστολία Ζώη!

Το μπλοκ που της έκανε δεν έχει προηγούμενο! Δείτε τα πλάνα


 

Ίσως να ήταν από αμηχανία, δεν θέλουμε να δικαιολογήσουμε κάτι, αλλά μας φάνηκε τόσο παράξενο αυτό που είδαμε που θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας!

Η Μαντώ «έσπασε» μέσα στο παιχνίδι και έβαλε τα κλάματα επεδή δεν άντεχε να χάσει η ομάδα εξαίας της κι εμείς σε ένα φευγαλέο πλάνο είδαμε την Κολέτσα να γελάει! Δέιτε το και πείτε μας τη γνώμη σας:

Ο Πίντζης έδειξε τα δόντια του στον Κύπριο και δεν τον άφησε να πάρει ανάσα καθώς τον κέρδισε στον πρώτο αγώνα που έπαιξαν μεταξύ τους σε χρόνο μηδέν!

Τελικά μήπως ο Κύπριος είναι παλτό σαν τον Γουίλι από τη Θεσσαλονίκη; Δείτε τον αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Κύπριος τελικά ήταν πολλά λόγια αλλά από ουσία τίποτα!

Ο Χατζηιωάννου δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει το παιχνίδι της Επικράτειας και από απροσεξία του βρέθηκε τραυματισμένος και εκτός αγώνα στην αναμέτρησή του με τον Πίντζη! Δείτε τι ακριβώς έγινε στο βίντεο που ακολουθεί:

Τελικά το Twitter μάλλον πρέπει να έχει δίκιο!

Εξωγήινοι πρέπει να απήγαγαν τον Ζαμπίδη και να έβαλαν ένα παλτό στη θέση του!

Ούτε μια νίκη δεν μπόρεσε να δώσει ο Μιχάλης στην ομάδα του κι όχι μόνο αυτό, στον τελικό έχασε από τον Οροκλό κι έστειλε την ομάδα του ξανά στην παραλία του! Δείτε το λάθος παιχνίδι του Μιχάλη στο βίντεο του Youweekly.gr που ακολουθεί:

Τι σου είναι ρε παιδί μου ο φακός της τηλεόρασης! Μπορεί εύκολα και σε χρόνο μηδεν να αποδομήσει έναν άνθρωπο που θέλει να κάνει κάτι και δεν το ξέρει!

Η Χριστινα Κολέτσα είδε τους σεφ να φτιάχνουν σούσι και βάλθηκε να πείσει τον κόσμο ότι θα επιθυμούσε να πάρει μαθήματα Ιαπωνικής μαγειρικής για να φτιάχνει στο αγόρι της! Τι είπε λοιπόν; Την κοτσάνα του αιώνα!

Συγκεκριμένα ρώτησε αν το Japanese rise είναι το δικό μας καρολίνα και για να το κάνει καλύτερο μετά είπε αν το ρύζι που χρησιμοποιούμε στο σούσι είναι αυτό που βάζουμε στα γεμιστά! Δείτε την Χριστίνα να πρωταγωνιστεί στα μαθήματα μαγειρικής του Nomads στο βίντεο

http://www.youweekly.gr/news/nomads-ti-eidame-sto-xthesino-epeisodio-3/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ