Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ 1-3

Η Ξάνθη ξέσπασε στο Αγρίνιο, «καθαρίζοντας» στο πρώτο δεκάλεπτο την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (1-3 το τελικό σκορ). Τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς για τους γηπεδούχους, που προβλημάτισαν ξανά.

Φοβερά αποτελεσματική η Ξάνθη στο Αγρίνιο, που με δυο γκολ του Μπρίτο (3’, 8’) στις δυο πρώτες ευκαιρίες της στο παιχνίδι και τον Γέντρισεκ αργότερα (36’) «καθάρισε» από νωρίς, επικρατώντας του Παναιτωλικού, που μείωσε στο 88’ με τον Μάζουρεκ με 1-3! Αποδοκιμασίες και απογοήτευση για τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Το ξεκίνημα ενός αγώνα, στις περισσότερες των περιπτώσεων, χαρακτηρίζεται από αναγνωριστικές κινήσεις των παικτών των δυο ομάδων, ώστε να προσαρμοστούν στο παιχνίδι. Η Ξάνθη… εκμηδένισε αυτό το διάστημα, αφού δεν χρειάστηκε περισσότερο από δυο φάσεις σε 8 λεπτά για να δει τον Μπρίτο να εξελίσσεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή με το «καλημέρα» και να βάζει τις βάσεις για την εύκολη τελική επικράτηση με 1-3!

Έτσι έπαιξαν

Ο Μάκης Χάβος κατέβασε την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1 και τους Κυριακίδη, Μόρα, Μιχάι, Μύγα, Μαρινάκη, Μπράβο, Λόπες, Μάζουρεκ, Ρόσα, Ντίας και Μοράρ. Ο Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε το 4-1-4-1 και τους Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδη, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Σβάρνα, Τριάδη, Μεχία, Λισγάρα, Κασάδο, Μπρίτο και Γεντρισεκ.

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ