Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής INSIDER που  βλέπουμε στο MEGA
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17-18-19-20-21
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17-18 ΕΔΩ 19-20-21 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17

Ο Γιουσούφ αναγκάζεται να αφήσει ελεύθερο τον Τζελάλ, καθώς δεν μπορεί να αποδείξει την ενοχή του. Ο κόσμος, που έχει μαζευτεί έξω από το αστυνομικό τμήμα, τον επευφημεί. Ο Ακίν κατηγορεί τον Τζελάλ για την απώλεια του εμπορεύματος. Ο Τζελάλ τού απαντά ότι η συμφωνία ισχύει αφού το εμπόρευμα δεν χάθηκε. Ο Τζελάλ ζητά από τον Σαρπ να προσέχει τη Μελέκ όταν ο ίδιος δεν είναι παρών. Ο Τζελάλ πηγαίνει να συναντήσει κρυφά τον Μερτ. Ο Σαρπ τον παρακολουθεί και καταλαβαίνει ότι συναντά έναν αστυνομικό. Θα καταφέρει ο Σαρπ να δει ποιος είναι ο συνομιλητής του Τζελάλ; Ή μήπως θα κινδυνεύσει ο ίδιος να αποκαλύψει την ταυτότητά του; Ο Γιουσούφ με τον Σαρπ, προσπαθούν να μάθουν ποιος είναι ο πληροφοριοδότης του Τζελάλ και υποψιάζονται τρία άτομα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18

Η Μελέκ επισημαίνει στον Σαρπ πόσο επικίνδυνο είναι να συναντιούνται και ανησυχεί για τις υποψίες του Νταβούτ γι’ αυτούς. Ο Μερτ συνεχίζει να ψάχνει τον Τζοσκούν και ευχαριστεί την Εϊλέμ για τις πληροφορίες που του έδωσε. Ο Γιουσούφ, μετά από πρόταση του Σαρπ, στήνει παγίδα σε Μερτ, Ασλάν και Μουσά, για να βρει τον πληροφοριοδότη του Τζελάλ. Παγίδα όμως, στήνει και ο Μερτ για να κατηγορήσει τους συναδέλφους του. Ένα τηλεφώνημα δημιουργεί σύννεφα στη σχέση Σαρπ και Μελέκ. Ο Ακίν αρνείται να πληρώσει τον Τζελάλ για το εμπόρευμα εξαιτίας της δολοφονίας του Ομέρ, που ήταν φίλος του. Ο Τζελάλ αναγκάζεται να συμφωνήσει αλλά του τη φυλάει. Ο Τζελάλ σκοπεύει να μεταβιβάσει μια εταιρία στη Μελέκ. Όταν το μαθαίνει η Γεσίμ γίνεται έξαλλη και εκβιάζει τη Μελέκ. Ο Γιουσούφ και ο Σαρπ νομίζουν ότι έχουν εντοπίσει τον πληροφοριοδότη. Είναι όμως έτσι; Ο Ασλάν καταλαβαίνει ότι ο Μερτ είναι ο άνθρωπος του Τζελάλ και προσπαθεί να τον ξεσκεπάσει.


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

Ασλάν και Μερτ έρχονται αντιμέτωποι και ο Ασλάν σκοτώνεται. Ο Μερτ, επηρεασμένος από τον θάνατο του Ασλάν, φέρνει στη μνήμη του την ημέρα που εμφανίστηκε ο Τζελάλ και έσωσε αυτόν και τη Μελέκ από τον Τζοσκούν. Η Μελέκ διαβάζει στο διαδίκτυο ένα ανυπόγραφο άρθρο για τον Τζοσκούν και πανικοβάλλεται, καθώς τον θεωρούσε νεκρό. Ο Τζελάλ ανησυχεί μήπως οι άντρες του δεν εκτέλεσαν τις εντολές του για τη δολοφονία του Τζοσκούν. Ο Μπαρίς συναντά τον άνθρωπο με εντολή του οποίου έπιασε δουλειά στο εστιατόριο της κυρίας Φουσούν για να την παρακολουθεί αλλά ταυτόχρονα να την προσέχει. Ο Τζελάλ ζητά από τον Μερτ να μάθει τον συντάκτη του άρθρου και περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό. Ο Μερτ, που ξέρει ότι η Εϊλέμ έγραψε το άρθρο, της ζητά να αποκαλύψει την πηγή της. Εκείνη του απαντά ότι είναι ανώνυμη και ο Μερτ τής λέει να προσέχει γιατί δεν ξέρει πού μπορεί να μπλέξει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20

Η Μελέκ προσπαθεί να καταλάβει ποιος βρίσκεται πίσω από την καταχώρηση «Αγάπη μου» στο κινητό τηλέφωνο του Σαρπ. Κάποιος επιτίθεται στην Εϊλέμ απειλώντας την να σταματήσει την έρευνα για τον Τζοσκούν. Ο Σαρπ, που επίσης ξέρει ότι είναι δικό της το άρθρο, μαθαίνει ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση και έρχεται αντιμέτωπος μαζί του. Ο Ταλίπ, ένας μπράβος του Τζοσκούν, εκβιάζει τον Τζελάλ για τη συμφωνία που είχε κάνει με το πρώην αφεντικό του στο παρελθόν. Ο Σαρπ, με τη βοήθεια του Γιουσούφ, εντοπίζει τον αποστολέα των ανώνυμων πληροφοριών. Η Γεσίμ ανάβει φωτιές στον Νταβούτ, λέγοντάς του για τη σχέση Σαρπ και Μελέκ και τον προτρέπει να πάρει την κοπέλα και να φύγουν. Εκείνος αρνείται να κάνει κάτι ενάντια στη θέληση του πατέρα Τζελάλ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21

Ο Τζελάλ ζητά από τον Νταβούτ να αποσυρθεί προσωρινά από την ενεργό δράση, αφού πλέον έγινε γνωστός στην αστυνομία. Ο Νταβούτ όμως, έχει αντίθετη άποψη. Ο Σελίμ, νέο μέλος στην ομάδα του Γιουσούφ, βρίσκει πληροφορίες για τον Νταβούτ και ενημερώνει τον Μερτ. Ο τελευταίος, αντί να ενημερώσει με τη σειρά του τον διοικητή του, τις αποκρύπτει. Ο Σαρπ και ο Μερτ, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, ψάχνουν τον Ταλίπ. Ο Σαρπ τον βρίσκει και μαθαίνει την πραγματική σχέση του Τζελάλ και της Μελέκ. Ο Τζελάλ βρίσκει το αδύνατο σημείο του Ταλίπ και του κάνει μια προσφορά που είναι αδύνατο να αρνηθεί. Η αστυνομία φτάνει στο σημείο συνάντησης Τζελάλ και Ταλίπ. Θα σώσει, άραγε, τον τελευταίο μάρτυρα που θα μπορούσε ίσως να βοηθήσει τον Μερτ, τη Μελέκ και τον Σαρπ; Κάποιος, που θεωρείται απ’ όλους νεκρός, παρακολουθεί τη σκηνή από μακριά.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ  22-23-24-25-26 ΕΔΩ
27-28-29-30-31 ΕΔΩ
32-33-34-35-36 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς INSIDER

Επεισόδια
1-2 ΕΔΩ
3-4 ΕΔΩ
5-6 ΕΔΩ
7-8 ΕΔΩ
9-10 ΕΔΩ
11-12  ΕΔΩ
13-14 ΕΔΩ
15-16 ΕΔΩ
17-18 ΕΔΩ
19-20-21 ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα INSIDER - ICERDE
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top