Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέα τηλεοπτικής INSIDER που θα βλέπουμε στο MEGA
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12-13-14-15-16
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 12  ΕΔΩ 13-14 ΕΔΩ 15-16 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Ο Σαρπ στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τα ίχνη του Ουμούτ, μιλάει τηλεφωνικά με τον Νετζίπ, συγκρατούμενο του πατέρα του. Ο Νετζίπ, σαν αντάλλαγμα για τις πληροφορίες που θα του δώσει για τον χαμένο του αδερφό, ζητά από τον Σαρπ να καταστρέψει τον Τζελάλ. Ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από τον Νετζίπ; Ο Τζελάλ επιπλήττει τον Μερτ για τη σχέση του με την κυρία Φουσούν και την Εϊλέμ και ετοιμάζεται να κάνει κακό στις δύο γυναίκες. Η Μελέκ αντιδρά σ’ αυτές τις κινήσεις και ο Τζελάλ κάνει πίσω. Ο Σαρπ μαθαίνει το όνομα του καλεσμένου του Τζελάλ και ο Γιουσούφ κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει. Ο Μερτ, όπως πάντα, προειδοποιεί τον Τζελάλ. Ο Κοκκινοτρίχης υποψιάζεται ότι κάποιος μετέφερε τον Σαρπ τη νύχτα του πυροβολισμού του και δεν οδήγησε μόνος του, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

Θέμα εμπιστοσύνης μπαίνει ανάμεσα σε Τζελάλ, Μελέκ και Μερτ, μετά από τη διαρροή πληροφοριών στον Γιουσούφ. Η Μελέκ αρχίζει να υποψιάζεται τον Σαρπ και για να τον προστατεύσει, τον προτρέπει να φύγει από τη συμμορία του Τζελάλ. Η σχέση του Μερτ και της Εϊλέμ κλονίζεται, μετά από το σημείωμα που άφησε ο Νταβούτ στο εστιατόριο της κυρίας Φουσούν. Η Γεσίμ προειδοποιεί τον Σαρπ για την αδυναμία του Τζελάλ προς τη θετή του κόρη. Η Μελέκ κάνει τα πάντα, προκειμένου να πείσει τον Σαρπ να φύγει από τον Τζελάλ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

Η Εϊλέμ βρίσκεται στα ίχνη του Τζοσκούν, του ανθρώπου που εκμεταλλεύτηκε τον Μερτ όταν ήταν μικρός. Ο Μερτ την πιέζει να του πει πού βρίσκεται. Η κυρία Φουσούν και ο Μερτ έρχονται όλο και πιο κοντά, αγνοώντας την πραγματική τους σχέση. Ο Νταβούτ κάνει επίδειξη δύναμης για να σπάσει τον τσαμπουκά του Σαρπ. Η Μελέκ είναι σχεδόν σίγουρη για την προδοσία του Σαρπ αλλά εκείνος της κάνει μια πρόταση που την αφήνει άφωνη. Ο σημαντικός καλεσμένος του Τζελάλ, ο διαβόητος λαθρέμπορος Ακίν Ισίκ, έρχεται στην Πόλη και η ομάδα του Γιουσούφ κινητοποιείται για να μάθει το περιεχόμενο της συνάντησης των δύο αντρών.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Ο Γιουσούφ, φαινομενικά, πέφτει στην παγίδα του Τζελάλ και του Μερτ. Η Εϊλέμ δίνει στον Μερτ τις πληροφορίες για τον άνθρωπο που ψάχνει και εκείνος προσπαθεί να τον εντοπίσει. Ο Τζελάλ προδίδει στον Σαρπ τη σχέση της μητέρας του με τον Μερτ. Ο Μπαρίς, ένας φτωχός νεαρός, πιάνει δουλειά στο εστιατόριο της κυρίας Φουσούν, αλλά δεν είναι τόσο αθώος όσο δείχνει. Η επιχείρηση του Γιουσούφ εναντίον του Τζελάλ και τον Ακίν στέφεται από παταγώδη αποτυχία, όπως το είχε προσχεδιάσει. Ο Σαρπ πείθει τη Μελέκ για την αθωότητά του και εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του. Κάποιος όμως τους βλέπει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Ο Νταβούτ ολοκληρώνει τη μεταφορά του παράνομου εμπορεύματος αλλά ο Γιουσούφ με μια δεύτερη επιχείρηση καταφέρνει να τσακώσει τον Τζελάλ και τον Ακίν. Ο Μερτ όμως, επεμβαίνει και σώζει την τελευταία στιγμή το εμπόρευμα. Όλοι κινητοποιούνται για να τον εντοπίσουν. Ο Γιουσούφ ανακρίνει τον Τζελάλ και ανατρέχει στο παρελθόν και στην έχθρα του μαζί του. Η Γεσίμ, για μία ακόμη φορά, προειδοποιεί τον Σαρπ για τη σχέση του με τη Μελέκ.

Τα επόμενα επεισόδια 17-18-19-20-21 ΕΔΩ
22-23-24-25-26 ΕΔΩ
Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς INSIDER

Επεισόδια
1-2 ΕΔΩ
3-4 ΕΔΩ
5-6 ΕΔΩ
7-8 ΕΔΩ
9-10 ΕΔΩ
11-12  ΕΔΩ
13-14 ΕΔΩ
15-16 ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα INSIDER - ICERDE
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top