Η ολλανδική τράπεζα ING ακύρωσε σήμερα τη συμμετοχή του αμερικανού ηθοποιού Κέβιν Σπέισι στο ετήσιο επιχειρηματικό συνέδριο που διοργανώνει στο Ρότερνταμ στις 29 Νοεμβρίου.

«Λόγω της αναστάτωσης που έχει προκληθεί γύρω από τον Κέβιν Σπέισι σε σχέση με τις υποψίες σεξουαλικής παρενόχλησης και ανάρμοστης συμπεριφοράς, η ING αποφάσισε ότι πλέον δεν επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η ομιλία του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου», αναφέρει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα του συνεδρίου που διοργανώνει με την εταιρία Tribe Company.

«Επίσης η παρουσία του θα εξέτρεπε την προσοχή από τον στόχο του BusinessBoost Live που είναι να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους επιχειρηματίες για τα μεγα-δεδομένα και να τους αφήσει να επιτύχουν στη συνέχιση των επιχειρηματικών τους φιλοδοξιών. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του Κέβιν Σπέισι να τερματιστεί η συνεργασία μαζί του».
Στη δίνη των αποκαλύψεων ο Κέβιν Σπέισι

Ανάμεσα στους καλεσμένους του συνεδρίου που απευθύνεται σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες και φοιτητές, είναι ο «πάπας του τηλερίαλι» Ολλανδός Γιον ντε Μολ. Ιδρυτής των εταιριών παραγωγής Endemol και Talpa και δημιουργός του Big Brother. Αλλά και και ο Mo Gawdat. Επικεφαλής της διεύθυνσης επιχειρηματικότητας της Google X. Στο τμήμα καινοτομίας του αμερικανικού κολοσσού.

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται στη δίνη ενός κύκλου αποκαλύψεων. Όλα ξεκίνησαν μετά την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης από τον 46χρονο ηθοποιό Άντονι Ραπ στις αρχές της εβδομάδας. ‘Εκτοτε, νέες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση έχουν έρθει στο φως στον αμερικανικό και βρετανικό Τύπο.

 ΑΠΕ – ΜΠΕ
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top