Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Icerde: Όσα θα δείτε στα πρώτα επεισόδια!

Μια νέα σειρά δράσης, μυστηρίου, με έντονο το ερωτικό στοιχείο έρχεται στο MEGA για να σας καθηλώσει. Πρόκειται για την τουρκική σειρά «Insider» («Icerde») που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 23.00. Δύο αδέλφια που χωρίστηκαν βίαια όταν ήταν μικρά συναντιούνται μετά από χρόνια κάτω από περίεργες συνθήκες και χωρίς ο ένας να γνωρίζει την ταυτότητα του άλλου. Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα όσα θα δείτε στα πρώτα επεισόδια. 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Διαβάστε παρακάτω…
Το πρώτο επεισόδιο της σειράς ξεκινάει με τους απόφοιτους της Ακαδημίας να ορκίζονται, όταν ο Σαρπ εισβάλει και αφού πυροβολεί στον αέρα απειλεί τον αρχηγό Γιουσούφ. 
Ο ίδιος συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σ’ ένα έτος φυλάκιση.
 Στο μεταξύ, η σκηνή κάνει flashback μία εβδομάδα πίσω, όπου ο Γιουσούφ καλεί τον Σαρπ στο γραφείο του και του λέει: «Ο πατέρας σου ήταν άνθρωπος της μαφίας! Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ θα γίνεις ένας τέτοιος άνθρωπος». Ο Σαπρ φεύγει θυμωμένος και από το μυαλό του περνάνε διάφορες εικόνες, όπως η σύλληψη του πατέρα του για συνεργασία με τη μαφία, όσο και για την απαγωγή του τρίχρονου αδελφού του ένα πρωί που έπαιζαν στην αυλή. 
Ετσι αποφασίζει να εκδικηθεί τη μέρα της αποφοίτησης. 
Διαβάστε παρακάτω…


Ο Τζελάλ ενδιαφέρεται για τον Σαρπ

Ο Τζελάλ, ο αρχηγός της μαφίας, μαθαίνει για τη φυλάκιση του Σαρπ και στέλνει τη δικηγόρο κόρη του (δεν είναι βιολογικός πατέρας της, αλλά τη μεγάλωσε σαν δικό του παιδί) Μελέκ για να τον βοηθήσει στην αποφυλάκισή του. 
Εκείνος συνεχίζει να αντιδράει. 
Ενα χρόνο αργότερα ο Σαρπ αποφυλακίζεται, ενώ ο Μερτ γίνεται ο καλύτερος αστυνομικός για τον Γιουσούφ. Η νέα ζωή που ακολουθεί ο Σαρπ μέσα στην παρανομία φέρνει τις αντιδράσεις της μητέρας του, της Φουσούν, η οποία του λέει: «Δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος! Μη γίνεις σαν τον πατέρα σου», αλλά εκείνος δείχνει πως με πόνο καρδιάς έχει πάρει τη δύσκολη απόφασή του. 
Ο Σαρπ καταφέρνει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Τζελάλ, ο οποίος και του προτείνει να συνεργαστούν. Εκείνος δέχεται.
 Στο μεταξύ, η παιδική φίλη του Σαρπ, η Εϊλέμ, γνωρίζει τον Μερτ και μεταξύ τους αναπτύσσεται μια ιδιαίτερη σχέση. Μάλιστα η κοπέλα τον πηγαίνει στο εστιατόριο της Φουσούν, χωρίς να ξέρει πως πρόκειται για την πραγματική του μητέρα.

.tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Η Ευανθία προσπαθεί να σκοτώσει τον Μέλιο

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ Μία απόπειρα δολοφονίας θα δούμε στις Ψυχοκόρες στα επόμενα επεισόδια καθώς η Ευανθία προσπαθεί να...