Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η Άννα ζητά από τον Τόνυ να γίνουν πάλι ζευγάρι!

Στο «Τατουάζ» μπορεί η Αννα να βρίσκεται στο πλευρό του Αλεξ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά στο νοσοκομείο, (Δείτε Εδώ) όμως η απόφασή της είναι ειλημμένη. Θα συνεχίσει τη ζωή της μακριά του, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τον ξεπεράσει.

Την ίδια στιγμή, ο Τόνυ είναι καταρρακωμένος που η Αννα βρίσκεται στην Ελλάδα κοντά στον Αλεξ, όμως ακόμα δεν σκέφτεται να τα παρατήσει…
Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

H οικογένεια του Αλεξ βρίσκεται συνέχεια δίπλα του, γεμάτη αγωνία για την πορεία της υγείας του. Το ίδιο κάνει και η Αννα, η οποία είναι πολύ συγκρατημένη μαζί του, δείχνοντας απίστευτη αξιοπρέπεια απέναντι στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αλλά και στην παρουσία μια άλλης γυναίκας στο νοσοκομείο. Αυτό δείχνει η Αννα, γιατί η καρδιά της συνεχίζει να πονάει και όταν βρίσκεται μόνη της ή με δικούς ανθρώπους ξεσπάει. Ομως έχει αποφασίσει να μη λυγίσει και να προσπαθήσει να μείνει μακριά του. 
Διαβάστε παρακάτω…
Ετσι, μόλις ο Αλεξ δείχνει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης, η Αννα πηγαίνει στο νοσοκομείο για να τον αποχαιρετήσει λίγο πριν φύγει για το Λονδίνο. Εκεί ο Αλεξ της ζητάει να μείνει δίνοντάς της ένα ερωτικό φιλί. Η Αννα όμως αντιδρά αρνητικά σ’ αυτή του την κίνηση και μέσα της, θέλοντας να ξορκίσει τη στιγμή που ίσως τη λύγιζε, λέει: «Φύγε, γυρνάω στον άντρα μου». Ομως τον κοιτάζει απλά και του λέει: «Δεν θα το ξανακάνεις αυτό. Δεν δεν θα με ξαναφιλήσεις» και φεύγει αποφασισμένη ν’ αλλάξει σελίδα.

Στο μεταξύ, ο Τόνυ έχει πέσει στα μαύρα πανιά γιατί φοβάται μήπως η Αννα μάθει κάτι ή αλλάξει γνώμη και μείνει στην Ελλάδα. Ομως η Νικόλ του συμπαραστέκεται: «Μην τα παρατάς, πρέπει να παλέψεις αφού την αγαπάς τόσο πολύ και να προσπαθήσεις να τα ξαναφτιάξετε», τον ενθαρρύνει και ο Τόνυ παίρνει λίγο τα πάνω του. Κάτι που φαίνεται και στην επαγγελματική του ζωή, η οποία γίνεται πιο δραστήρια και φτάνει στο σημείο να φοβίσει ακόμα και τη μητέρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ