Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ξεκληρίζουν την οικογένεια Μελά και όχι μόνο…

Στο «Τατουάζ» ο Αλέξανδρος συνεχίζει να παριστάνει με την Ολγα το ζευγάρι, ενώ συνεχώς στο μυαλό του έχει μόνο την Αννα. Οπου σταθεί κι όπου βρεθεί βλέπει μπροστά του την Αννα και θυμάται τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί. Υποφέρει κι αυτό το βλέπουν οι φίλοι και το περιβάλλον του γενικότερα, αλλά δεν μπορούν να τον κάνουν να την ξεχάσει. Τι συμβαίνει ξαφνικά και ο Αλεξ αλλάζει; Τι τον κάνει να πέσει στην αγκαλιά της Εύας Μωραΐτη;

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ
Διαβάστε παρακάτω…
Ο Αλέξανδρος προσπαθεί με πολύ κόπο να κρύψει από τους γονείς του και ειδικά από τον πατέρα του την αλήθεια και συνεχίζει να «το παίζει» ερωτευμένος με την Ολγα. Αυτό δίνει πιο πολύ αέρα στον Παύλο για να επιμένει να την παντρευτεί: «Γιατί, βρε αγόρι μου; Δεν βλέπω το λόγο! Είστε ζευγάρι, χώρισες με την άλλη την καλή κοπέλα για να μείνεις με την Ολγα, έχετε παιδί μαζί. Δεν πρέπει να την αποκαταστήσεις; Είναι η μάνα του παιδιού σου», του λέει και του ξαναλέει, αλλά ο Αλέξανδρος του επαναλαμβάνει: «Μπορείς να μην ανακατεύεσαι στη ζωή μου; Εγώ και η Ολγα τα έχουμε βρει και ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε», του απαντάει εκνευρισμένος. 
Διαβάστε παρακάτω…
Την ίδια στιγμή, ο Τόνυ με την Αννα δείχνουν να έχουν ξεπεράσει κάποια από τα εμπόδιά τους, αν και η Μαργκώ ανοιχτά πια της εκφράζει την αντιπάθειά της. Ο Τόνυ κάνει ό,τι μπορεί για να ευχαριστήσει την Αννα και εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει. Οι φωτογραφίες τους το αποδεικνύουν και για να κάνει ο Τόνυ γνωστή την επανασύνδεσή του με την Αννα τις ανεβάζει στο διαδίκτυο. Φυσικά δεν αργεί να τις δει ο Αλέξανδρος, ο οποίος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Κοιτάζει και ξανακοιτάζει τις φωτογραφίες της Αννας με τον Τόνυ που δείχνει μάλιστα και ευτυχισμένη και τρελαίνεται. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γυναίκα που ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του, μπόρεσε τόσο εύκολα και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από το χωρισμό τους να ξαναγυρίσει στον άντρα της. 
Διαβάστε παρακάτω…
Η ιδέα ότι η Αννα γύρισε χωρίς δεύτερη σκέψη στον άντρα της, αναστατώνει τον Αλέξανδρο και η στάση του προκαλεί τις αντιδράσεις των φίλων του: «Δεν αξίζει Αλέξανδρε, δεν το βλέπεις; Αδικα στεναχωριέσαι. Μάλλον δεν σε αγαπούσε όσο έλεγε και όσο νόμιζες. Πέρασε μια φάση μαζί σου και μετά όλα καλά, ξαναγυρίζει σαν να μην τρέχει τίποτα στον άντρα της. Ξέχνα τη φίλε και προχώρα τη ζωή σου», του λέει τόσο ο Αγγελος, όσο και ο Ορφέας, που από τη μια χαίρεται που ο φίλος του ξέμπλεξε με την Αννα, αλλά από την άλλη το μίσος του γι’ αυτή γίνεται όλο και πιο μεγάλο. 
Διαβάστε παρακάτω…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Και πραγματικά η Αννα δεν περνάει μόνο ευχάριστες στιγμές με τον Τόνυ, η σχέση τους προχωράει και τελικά παύει να είναι μόνο τυπικά σύζυγός του, αλλά γίνεται και ουσιαστικά γυναίκα του, καθώς σε μια στιγμή που έρχονται πολύ κοντά, καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Την ίδια στιγμή, ο Αλέξανδρος έχει αρχίσει να σκέφτεται τα λόγια των φίλων του και η ψυχολογία του είναι κομμάτια, όταν η Εύα Μωραΐτη τον ξαναπλησιάζει αποφασισμένη να τον κάνει δικό της. Πικραμένος από την Αννα, ο Αλέξανδρος τελικά αφήνεται στην αγκαλιά της Εύας.
Διαβάστε παρακάτω…

Οι δυο τους αρχίζουν τις ερωτικές περιπτύξεις και ο Αλέξανδρος πλέον δεν έχει καμιά αναστολή. Ισα-ίσα που με κάποιο τρόπο το βλέπει σαν τιμωρία απέναντι στην Αννα. Η βραδιά κυλάει πολύ ερωτικά και μην αντέχοντας άλλο τον πειρασμό στα ερωτικά χάδια της Εύας, κάνουν έρωτα. Ο Αλέξανδρος μετά από πολύ καιρό βρίσκεται στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα, αλλά αυτό δείχνει περισσότερο να τον πληγώνει παρά να τον ευχαριστεί. Αντίθετα, η Εύα τρελή μαζί του, πετάει στα σύννεφα και συνεχίζει να τον θέλει ερωτικά όλες τις στιγμές όλο και πιο πολύ.

Διαβάστε παρακάτω…

Ξεκληρίζουν την οικογένεια Μελά και όχι μόνο…

Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, μια νέα αστυνομική ιστορία, μια νέα σκοτεινή υπόθεση κάνει την εμφάνισή της στη σειρά. Ολα αρχίζουν όταν κάποιος (ένας από τους ήρωες της σειράς, που θα σας εκπλήξει) θέλει να πάρει εκδίκηση. Το κακό αρχίζει από την οικογένεια του Αλέξανδρου που θα πάθει μεγάλο κακό, καθώς μια φωτιά θα καταστρέψει τα πάντα. Συγκεκριμένα, άγνωστοι θα βάλουν φωτιά και θα κάνουν στάχτη τη βάρκα του Παύλου. Η βάρκα του είναι όλη του η ζωή, είναι η μεγάλη του αγάπη, είναι ο τρόπος του για να βγάλει λεφτά για την οικογένειά του, είναι η ψυχή του. Ετσι ο άνθρωπος παθαίνει μεγάλο σοκ και στο τέλος βγαίνει εκτός εαυτού μόλις μαθαίνει τα αληθινά αίτια της πυρκαγιάς στη βάρκα του. Κι ενώ προσπαθούν όλοι μαζί να ξεπεράσουν το σοκ από την καταστροφή τους, οι Μελάδες παίρνουν μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Ομως αυτή η επίθεση δεν θα είναι η μοναδική, θα ακολουθήσουν τραγικά πράγματα στην Αίγινα, θα γίνουν κι άλλοι εμπρησμοί, θα ασκηθεί μεγάλη βία και μάλιστα θα κακοποιηθεί και μια κοπέλα. Ομως αυτός ή αυτοί που κάνουν όλα αυτά και κρύβονται όπως είπαμε πίσω από έναν ήρωα της σειράς πέραν πάσης υποψίας, δεν θα αργήσουν να πέσουν στα χέρια της αστυνομίας, η οποία μετά τη μεγάλη ήττα που έχει υποστεί από τον κατά συρροή δολοφόνο θα σημειώσει αυτή τη φορά απόλυτη επιτυχία!

Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ