Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Ο Άρης σε απόγνωση! Χάνει τα πάντα…

Στη «Παρθένα Ζωή» ο Βίκτωρας έχει βαλθεί να καταστρέψει τον Αρη για να σωθεί αυτός και η στιγμή αυτή δεν θα αργήσει να έρθει. Η Travelfun θα περάσει σε χέρια άλλων και ο Αρης δεν θα έχει πια καμία θέση μέσα στην ίδια του την εταιρεία… Και τότε θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του! 


Από την Τίνα Μεσσαροπούλου
Διαβάστε παρακάτω…

Ο Ζούκοφ μπαίνει για τα καλά μέσα στην εταιρεία, χάρη φυσικά στον Βίκτωρα.
 Ο Αρης μαθαίνει από τον πρώτο ότι σκοπός του είναι να μεταφέρει την έδρα της εταιρείας στη Μόσχα καθώς εκεί θα είναι λιγότερα τα λειτουργικά έξοδα. Ο Αρης αρνείται φυσικά να το κάνει και ως εκ τούτου μένει εκτός εταιρείας. 
Η μόνη που ξέρει όλη την αλήθεια είναι η Ζωή, που βρίσκεται όλως τυχαίως παρούσα σε όλες τις μεταξύ τους συζητήσεις. Ωστόσο, μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Αρης έχει ελπίδες ότι θα καταφέρει να βρει μια λύση στο πρόβλημά του για το καλό όλων και κυρίως των υπαλλήλων της εταιρείας. 
Διαβάστε παρακάτω…
Μάλιστα, δεν διστάζει να ζητήσει και τη βοήθεια του Βίκτωρα. «Εσύ με έμπλεξες, εσύ θα με βοηθήσεις να σώσουμε το γραφείο στην Αθήνα. Θα πείσεις τον Ζούκοφ ότι είναι παράλογα αυτά που σχεδιάζει», του λέει ο Αρης. Ωστόσο, ο Βίκτωρας έχει διαφορετική άποψη. «Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα πια. Δεν μπορώ να ρισκάρω τη συμφωνία και σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο. Μην αρνηθείς. Είναι πολλά τα λεφτά, Αρη!», του διαμηνύει ο Βίκτωρας, ενώ του ξεφεύγει και ένα ειρωνικό χαμόγελο. «Αν η Travelfun αλλάξει έδρα, δεν θα είμαστε σε θέση να την ελέγξουμε πια…», του απαντάει ο Αρης, αλλά του Βίκτωρα δεν του αρέσουν όλα αυτά τα συγκινητικά. 
Διαβάστε παρακάτω…
«Ε, πες το βρε αγόρι μου! Χάνεις το έλεγχο, χάνεις την εξουσία και χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Σωστά;», τον ρωτάει ο πεθερός του. «Ξέρεις τι εννοώ. Η Travelfun είναι… Εγώ αυτή την εταιρεία τη δημιούργησα από το μηδέν…», του απαντάει ο Αρης αλλά ο Βίκτωρας καθόλου δεν συγκινείται. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Αρης κάνει ένα τελευταίο ραντεβού με τον Ζούκοφ, αλλά δεν καταφέρνει κάτι.
 Ο Παύλος μαθαίνει τα κακά μαντάτα και στέκεται στο πλευρό του φίλου του. «Μαζί στα καλά, μαζί και στα κακά», του υπόσχεται. 
Ο Αρης συγκινείται…

Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ