Την θέση ότι έχει υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη για το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που τον φέρει να συνομιλεί με μέλη κυκλωμάτων εκβιαστών και εμπόρων όπλων.

«Έχω υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.Θα φτάσω μέχρι τέλους, θα λογοδοτήσει ο Βαξεβάνης, δεν θα τη γλιτώσει» ανέφερε ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος αφού διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται η ΕΥΠ για την παρακολούθηση άλλων κομμάτων, υποστήριξε πως η υποκλοπή δείχνει το παρακράτος Τσίπρα – Καμμένου – Βαξεβάνη.

«Όλοι οι βουλευτές συνομιλούμε στο τηλέφωνο με εκατοντάδες πολίτες, ενίοτε δεχόμαστε και παράλογα αιτήματα, μπορούμε να γνωρίζουμε και να ζητάμε το ποινικό μητρώο και τη δραστηριότητα του καθενός;» διερωτήθηκε ο γραμματέας της ΝΔ, ο οποίος κατηγόρησε την εφημερίδα Documento ότι καθοδηγείται απευθείας από το Μαξίμου.

Ο κ. Αυγενάκης είπε ότι επρόκειτο για μια τηλεφωνική συνομιλία ολίγων δευτερόλεπτων με έναν άνθρωπο για μια ιδιωτική υπόθεση και έθεσε το ερώτημα «είναι δυνατόν να έπαιρνα δώρο ένα πουκάμισο κάνοντας ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο όπως γράφει ο κ. Βαξεβάνης;».

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top