Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αμετανόητος και προκλητικός ο ΓΑΠ: Λεφτά θα υπήρχαν, αν αλλάζαμε τη χώρα

Αμετανόητος και προκλητικός ο ΓΑΠ για μια ακόμη φορά καθώς γίνεται μια προσπάθεια από συστημικά μέσα να επαναφέρουν στο προσκήνιο τον πολιτικό ολετήρα που έβαλε τη χώρα στα μνημόνια στη συνέχεια δίεσπασε το κόμμα του πατέρα του.

Εμφανιζόμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε αρχικά για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά και την νίκη της Φώφης Γεννηματά.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, χαρακτήρισε επίκαιρο όσο ποτέ το σύνθημα “ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε”.

Ο κ. Παπανδρέου υποστήριξε πως η μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αρχηγού του νέου φορέα στην Κεντροαριστερά δείχνει πως οι πολίτες απαιτούν τη συνεργασία και την ενότητα. Συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της, αλλά και τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ τόνισε πως «αυτή είναι η παράταξη των μεγάλων αλλαγών για τη χώρα».

Εξήγησε πως η μεταβατική φάση μέχρι την ίδρυση του νέου φορέα θα είναι μία “συνομοσπονδία κομμάτων και κινήσων”, υπογραμμίζοντας πως δεν προέχουν μηχανισμοί και προσωπικές φιλοδοξίες αλλά οι πολιτικές.

Το εντυπωσιακό είναι πως έθεσε και όρους για το νέο φορέα μη συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία ενώ ήταν προκλητικός για μια ακόμη φορά επιτιθέμενος στον Κώστα Καραμανλή
. «Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του», είπε, για να προσθέσει πως έχει τεράστιες ευθύνες. «Άφησε μία Ελλάδα έτοιμη να χρεοκοπήσει», είπε χαρακτηριστικά ο πολιτικός απατεώνας του “λεφτά υπάρχουν”


Το «λεφτά υπάρχουν»

Για τα λεφτά υπάρχουν είπε το…αμίμητο “Λεφτά θα υπήρχαν, αν αλλάζαμε τη χώρα”
Συμπλήρωσε πως δε φταίνε για όλα τα μνημόνια, διαφορετικά «ας πετάγαμε την τρόικα στη θάλασσα και θα τελειώναμε».

Το κρεσέντο του ΓΑΠ ολοκληρώθηκε όταν τον ρώτησαν σχετικά με ενδεχόμενη επιστροφή του σε ηγετικό ρόλο, και ο Γιωργάκης απάντησε: «το δικό μου comeback θα είναι η δικαίωση της Ελλάδας».

newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Βιολέτας τρομοκρατεί την Νικολίνα η οποία αποφασίζει και ως...