Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Παύλος & Ζωή ξανά μαζί!

Στη «Παρθένα Ζωή» μετά από ένα διάστημα που η Ζωή και ο Παύλος μένουν χωριστά, το ζευγάρι χάρη στην πρωτοβουλία του Παύλου αποφασίζει να λύσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους και να είναι πάλι μαζί…

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου
 Διαβάστε παρακάτω…
Ο Παύλος παίρνει την απόφαση να λύσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε αναφορικά με τα μηνύματα που έλαβε η Κική και ξεσκεπάζει τη Φοίβη. Οταν η Ζωή αντιλαμβάνεται πόσο τον αδίκησε, καθώς πίστεψε ότι μετά τη Φοίβη τα έριξε και στην Κική, πηγαίνει να τον βρει για να του ζητήσει μετανιωμένα συγγνώμη. «Ντρέπομαι, Παύλο! Δεν ξέρω τι να σου πω. Ενα συγγνώμη είναι πολύ λίγο», του απολογείται. «Είναι όμως αρκετό», την καθησυχάζει εκείνος. «Εντάξει! Συγγνώμη τότε. Κι ευχαριστώ που κάλυψες τη Φοίβη. Δεν ξέρω τι άλλο να πω…», του λέει. 
Διαβάστε παρακάτω…
Ο Παύλος καταλαβαίνει ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα στη σχέση του με τη Ζωή και αποφασίζει να μην το βάλει κάτω. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση καθώς η Ζωή αισθάνεται πρωτίστως την ανάγκη να ξεκαθαρίσει με τη Φοίβη.
 Εκεί λοιπόν η τελευταία παραδέχεται ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον Παύλο, αλλά και η Ζωή δεν κρύβει στην κολλητή της όχι μόνο τα συναισθήματά της αλλά και το γεγονός ότι είναι έτοιμη να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. 
Διαβάστε παρακάτω…
Και το κάνει στέλνοντάς του ένα μήνυμα όταν το μάτι της σε μια σέλφι που έχει βγάλει μαζί με την Απολλωνία και τη γιαγιά της παίζοντας όλοι μαζί μπιρίμπα.
 Κι όλα αυτά μέχρι που ο Παύλος ακούει ότι η Ζωή φιλήθηκε με τον Μάκη, προϊόν φαντασίας της Φοίβης για να τον πικάρει. Και τα καταφέρνει…

.tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ