Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καρανίκας κατά «Πασοκάρας» και ΝΔ: Τα κροκοδείλια δάκρυα δεν σώζουν κανέναν

ΜΜΕ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία μπαίνουν στο στόχαστρο του συμβούλου του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα, με αφορμή την τραγωδία στη δυτική Αττική που άφησε πίσω της 15 ανθρώπους.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Νίκος Καρανίκας σημειώνει πως «η χώρα πενθεί αλλά τα περισσότερα ιδιωτικά ΜΜΕ το παίζουν άσχετα και δεν βλέπουν τις αιτίες και την ιστορία της καταστροφής Κουβέντα δεν λένε για το πως έγιναν όλα αυτά τα ‘έργα’ και ποιοι κυβερνούσαν όταν χτίζονταν στα δάση και στα ρέματα οι βίλες των τίμιων καταπατητών».

«Ας μαζευτούν οι υπουργοί “ΥΠΕΧΩΔΕ” από τις “τίμιες” κυβερνήσεις της Πασοκάρας και της ΝΔ που πέρασαν μαζί με τους “τίμιους” δημάρχους και εργολάβους που μπάζωσαν τα ρέματα να μας πουν δύο λόγια για της καταστροφές και τα θύματα που δημιούργησαν.

Επίσης ας μας πουν τι κάνανε τα “φακελάκια” που μάζεψαν για να χτιστούν οι αποθήκες και τα λοιπά κτίρια στην περιφέρεια της Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα», συνεχίζει ο κ. Καρανίκας.

«Τα κροκοδείλια δάκρυα δεν σώζουν κανέναν και καμία. Οι διαπλεκόμενοι της Πασοκάρας και της ΝΔ με τους δημάρχους τους που κυβερνούσαν τόσα χρόνια να απολογηθούν και να πληρώσουν όπως ταιριάζει σε μια πολιτισμένη χώρα», σημειώνει ακόμη στην ανάρτησή του.

ohoisdhfio

newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 75 Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, βαραίνει πάρα πολύ το...