Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με μισό μάτι βλέπει το Μαξίμου την υποψηφιότητα Ανδρουλάκη

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς έχει ξεκινήσει, καθώς την προσεχή Κυριακή 12 Νοεμβρίου, θα διεξαθεί ο πρώτος γύρος για την εκλογή ηγεσίας του νέου φορέα της.

Την ίδια στιγμή τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον και το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο βλέπει με μισό μάτι το ενδεχόμενο να βρεθεί αντιμέτωπο στις εθνικές εκλογές με ένα νεότερο πρόσωπο, με πολιτικές αναφορές τόσο στο ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου όσο και στον εκσυγχρονιστικό – μεταρρυθμιστικό χώρο.

Είναι άλλωστε πρόσφατες οι θετικές αναφορές και τα ψηφίσματα υπέρ Μαδούρο και Μελανσόν από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ανέδειξε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα και ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ, Νίκος Ανδρουλάκης στο Ευρωκοινοβούλιο, εκτοξεύοντας πυρά κατά των εθνικολαικιστών, και ζητώντας από τους Σοσιαλδημοκράτες να αποκτήσουν αυτόνομη πορεία σε όλη της Ευρώπη, χωρίς να αλληθωρίζουν ούτε αριστερά ούτε δεξιά.

Και αυτή η προσέγγιση, σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες, σιγά σιγά γίνεται μονόδρομος, για την επιβίωση της προοδευτικής συμμαχίας των Σοσιαλδημοκρατών.

parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...