Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Προκρίνεται η Ιταλία

Αρκετά μειωμένο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα, καθώς το μενού περιλαμβάνει μόνο ένα ματς από τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μερικές μάχες από τα προκριματικά του Euro U21. Εμείς ξεχωρίσαμε δυο επιλογές από το κουπόνι, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε συμβουλές και στρατηγικές για όλα τα παιχνίδια καζίνο, όπως είναι η ρουλέτα.

Ανατροπή στο «Τζιουζέπε Μεάτσα»

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ιταλία – Σουηδία, όπου επιλέγουμε πρόκριση Ιταλίας σε απόδοση 1.95. Η Σουηδία πήρε το προβάδισμα μετά τη νίκη της περασμένης Παρασκευής χάρη στο γκολ του Γιόχανσον. Ήταν ένα ματς που πήγαινε ολοταχώς προς το 0-0, οι φάσεις έβγαιναν εξαιρετικά δύσκολα, πόσο μάλλον για τους Ιταλούς, οι οποίοι είχαν τεράστιο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Σήμερα οι «ατζούρι» παίζουν υπό ασφυκτική πίεση, ο κόουτς Βεντούρα δέχεται έντονη κριτική για τις επιλογές του και τις αποφάσεις του κατά τη διάρκεια των αγώνων, σε περίπτωση αποτυχίας θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει (ίσως ακόμη και με πρόκριση). Παρ’ όλα αυτά, η Ιταλία είναι μια ομάδα με τεράστια εμπειρία, δεν αμφισβητείται η ποιοτική υπεροχή της συγκριτικά με τη Σουηδία, θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον τρόπο να πάρει την πρόκριση κόντρα στους μαχητικούς Σουηδούς. Ποντάρουμε στην πρόκριση της Ιταλίας.

Υψηλό σκορ στη Σλοβενία

Κλείνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σλοβενία U21 – Γαλλία U21, όπου επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.88. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 9ου προκριματικού ομίλου για το Euro U21 2019. Οι δύο αντίπαλοι είναι οι καλύτερες ομάδες του γκρουπ, καθώς η Γαλλία μετράει 4/4 νίκες με επιμέρους σκορ 12-4, ενώ η Σλοβενία έχει ρεκόρ 3-1-0 με επιμέρους σκορ 9-3. Αμφότερες έρχονται από νίκες, με τη γηπεδούχο Σλοβενία να επικρατεί 2-0 του Μαυροβουνίου και τους Γάλλους να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα κόντρα στη Βουλγαρία (3-0). Πρόκειται για δύο ποιοτικές ομάδες, θεωρούμε ότι θα δούμε καλό ματς με υψηλό τέμπο, ποντάρουμε στο Over 2.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ