Αλληλομηνύσεις ανάμεσα στη Βασιλική Πετρίδου και θεατρικό επιχειρηματία με τον οποίο είχε σχέση
Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν χθες το μεσημέρι φωτογραφίες σοκ της χτυπημένης ηθοποιού Βασιλικής Πετρίδου, που παίζει φέτος στο σίριαλ «Παρθένα Ζωή» του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό που αφορά την υπόθεση μιας άγριας διένεξης της ίδιας με πρώην σύντροφο της, θεατρικό επιχειρηματία, συνέβη όχι λίγους μήνες νωρίτερα -όπως γράφτηκε σε διάφορα sites-, αλλά περίπου έναν χρόνο πριν. Η Βασιλική, η οποία είδε τις μετοχές της στην εγχώρια showbiz να ανεβαίνουν όταν συνεργάστηκε με την Κατρίν Ντενέβ σε διεθνή παραγωγή, βρισκόταν τότε σε σχέση με τον θεατρικό επιχειρηματία, ο οποίος φέρεται ότι της ζήτησε ένα χρηματικό πόσο, αλλά δεν της το επέστρεψε ποτέ, με αποτέλεσμα να έρθει η ρήξη στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, η πλευρά της ηθοποιού, η οποία έχει κινηθεί νομικά εναντίον του επιχειρηματία από τη μέρα του συμβάντος, υποστηρίζει ότι εκείνος τη χτύπησε για να μην της επιστρέψει τα δανεικά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ο επιχειρηματίας, από την πλευρά του, που επίσης έχει κινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον της Βασιλικής, ισχυρίζεται πως η ηθοποιός τραυματίστηκε μόνη της επίτηδες, χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο! Πάντως, απορία προκαλεί το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν την ημέρα του επεισοδίου, είδαν ξαφνικά το φως της δημοσιότητας.

Το σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη υπόθεση από κάπου μπάζει και πιθανότατα θα μας απασχολήσει περισσότερο τις επόμενες ημέρες. Αλλωστε, αφού οι δύο πρώην έχουν ανταλλάξει μηνύσεις μάλλον δεν θ' αργήσουμε να τους δούμε να συναντιούνται και στις δικαστικές αίθουσες. Να θυμίσουμε ότι η Βασιλική Πετρίδου, πέρα από τις τηλεοπτικές σειρές και το σινεμά, έχει ασχοληθεί και με την παρουσίαση. Μάλιστα, αυτή την εποχή συμμετέχει στην εκπομπή «In & Out» του Γιώργου Παπαγεωργίου, που μεταδίδεται από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Star.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top