Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Απίστευτο! Στη Νέα Υόρκη τα παιδιά θα βλέπουν με κράτηση τον Άγιο Βασίλη;

Απίστευτο και όμως αληθινό! Το πολυκατάστημα Macy’s εδώ και περίπου 155 χρόνια δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες παιδάκια τα Χριστούγεννα να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη.

Ωστόσο, τα φετινά Χριστούγεννα τα παιδιά στη Νέα Υόρκη θα πρέπει να κλείσουν «ραντεβού» προκειμένου να συναντήσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη.

Το κατάστημα μάλιστα προέβη στην εξής ανακοίνωση:

«Ο Αγιος Βασίλης είναι πολύ δημοφιλής και ο χρόνος αναμονής ήταν τεράστιος τα τελευταία χρόνια. Το νέο σύστημα με τις κρατήσεις έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιήσει την ταλαιπωρία, επιτρέποντας στους επισκέπτες να προσέλθουν την ώρα που θέλουν.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνονται από πέντε ημέρες έως και 30 λεπτά πριν την ώρα προσέλευσης, εάν βεβαίως υπάρχουν θέσεις διαθέσιμες, ενώ η κράτηση αυτή δεν μπορεί να τροποποιηθεί εφόσον οριστικοποιηθεί ηλεκτρονικά.
Ένα πράγμα είναι πλέον σαφές: Ο Άγιος Βασίλης δεν ενδιαφέρεται πια για το πόσο καλό παιδί ήταν κάποιος, αλλά για το κατά πόσο θα είναι συνεπής στο ραντεβού του…


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146 Επεισόδιο 145 Ο τραυματισμός της Αμαλίας...