Συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής ο Εμμανουήλ Παπουτσάκης - συνεταίρος του Παναγιώτη Μπαμπάμτση, ο οποίος...

... σύμφωνα με την εφημερίδα «Documento», ήταν συνομιλητής του γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη. Οπως υποστηρίζει η εφημερίδα, στις συνομιλίες με τους παραπάνω εμπλέκεται ο προσωπικός αστυνομικός φρουρός του κ. Αυγενάκη Νίκος Μανώλης, που επίσης έχει καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ να συνομιλεί με ποινικούς.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες και του Λευτέρη Αυγενάκη (που ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη) με ποινικούς αλλά και του φρουρού του, Νίκου Μανώλη, που επίσης προωθεί ρουσφέτια και διευκολύνσεις για λογαριασμό του βουλευτή. Και μάλιστα καλεί τον ποινικό συνομιλητή, αφού γίνει η δουλειά, να κάνει ένα δώρο προς τον κ. Αυγενάκη και τη σύζυγό του. Ο Εμμανουήλ Παπουτσάκης συνελήφθη, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 14 χρόνια κάθειρξης για σύσταση συμμορίας και ναρκωτικά. Ο Παπουτσάκης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών και το πιθανότερο είναι να διαταχθεί η φυλάκισή του.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top