Ισχυρή αμφισβήτηση και από το στρατόπεδο της πλειοψηφίας δέχεται ο νόμος Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών

Ισχυρή αμφισβήτηση και από το στρατόπεδο της πλειοψηφίας δέχεται ο νόμος Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών. Ο Δημήτρης Καμμένος ζητεί την άμεση απόσυρση του νόμου, επιθυμώντας να επανέλθει με αυτό τον τρόπο το αίσθημα ασφάλειας ξανά στη κοινωνία σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

«Ο νόμος Παρασκευόπουλου πρέπει να αποσυρθεί σήμερα για να κλείσει ο κύκλος ανομίας και της εγκληματικότητας και να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Να επανακατατεθεί, εφόσον υπάρξουν αυστηρά κριτήρια για την απελευθέρωση κρατουμένων σε σχέση με τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει ή ίσως και σχετικές δικαστικές αποφάσεις. Το Κράτος πρέπει επίσης, να μεριμνήσει για την επανένταξη στην κοινωνία όσων αποφυλακίζονται με ευεργετικές διατάξεις και να διασφαλίσει – ίσως με κάποιου είδους επιτήρηση - με κάθε τρόπο ότι αυτοί δεν θα εγκληματίσουν ξανά», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top