Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ΝΥΦΗ: Χαμός στο δικαστήριο – Η ανατροπή στο διαζύγιο Φαρούκ – Σουρεγιά!

Στη «Νύφη» κι ενώ η Σουρεγιά με τον Φαρούκ βρίσκονται στο δικαστήριο και περιμένουν να ακούσουν την απόφαση του προέδρου για το διαζύγιό τους, η κοπέλα κάνει τη μεγάλη ανατροπή και δηλώνει πως δεν θέλει να χωρίσει. Πώς θα αντιδράσει ο Φαρούκ; Και πώς η οικογένειά του; Το TiVi Σίριαλ σας έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ. 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Η Σουρεγιά νιώθοντας ακόμα προδομένη με το ψέμα του Φαρούκ, δεν μπορεί να τον συγχωρέσει, παρόλο που ακόμα τον αγαπάει και έτσι επιμένει στο να βγάλουν διαζύγιο. Ο επιχειρηματίας προσπαθεί να την πείσει να τον συγχωρέσει και να κάνει πίσω στο χωρισμό τους, εκείνη όμως επιμένει στην απόφασή της. Ωστόσο, εκείνο που κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει είναι όταν ένα πρωινό ο Φαρούκ πάει στο σπίτι της και βρίσκει εκεί τον Τζαν. 
Διαβάστε παρακάτω…
Η Σουρεγιά δεν ξέρει πώς να δικαιολογηθεί και ο Φαρούκ φεύγει εκνευρισμένος. Αργότερα η κοπέλα παίρνει στα χέρια της την αίτηση διαζυγίου που της κατέθεσε ο Φαρούκ. Η Σουρεγιά χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Παρ’ όλα αυτά, υπογράφει το χαρτί και γρήγορα ορίζεται δικάσιμος και έτσι το άλλοτε αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι δίνει ραντεβού στο δικαστήριο για την έκδοση του διαζυγίου. 
Διαβάστε παρακάτω…
Η Σουρεγιά αναθεωρεί την απόφασή της

Η μέρα του δικαστηρίου έχει φτάσει και ο Φαρούκ φεύγει από το σπίτι για να παρευρεθεί στη δίκη, ενώ η Εσμά δεν κρύβει τη χαρά της που επιτέλους θα «ξεφορτωθεί» τη νύφη της. 
Την ίδια ώρα και η Σουρεγιά φεύγει από το σπίτι της. 
Στο δρόμο δείχνει να είναι σκεπτική και να μη νιώθει καλά! 
Κατά βάθος δεν θέλει να πάρει διαζύγιο από τον Φαρούκ, αλλά οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν έχει άλλη επιλογή. 
Καθώς οδηγάει, ένα φορτηγό πέφτει πάνω της και η κοπέλα πέφτει αναίσθητη στο κάθισμα, μέσα στα αίματα και με τα θρύψαλα από τα τζάμια να πέφτουν πάνω της. 
Η Σουρεγιά ονειρεύεται την εποχή που ήταν μικρή και έπαιζε με τους γονείς της, αλλά και τη μέρα που ο Φαρούκ της είπε πως είναι η γυναίκα της ζωής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοτπικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 Επεισόδιο 1 «Σταυροδρόμια» Η δολοφονία της γυναίκας του, δώδεκα...