Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κεντροαριστερά: Συγχαρητήρια σε Γεννηματά και Ανδρουλάκη από τους αντιπάλους τους

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν οι αντίπαλοι της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς. Όλοι αναγνωρίζουν τη νίκη τους στον α’ γύρο και τονίζουν ότι παραμένουν ενωμένοι για το καλό της παράταξης.

Σημειώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς η Φ. Γεννηματά προηγείται με 42,5% και ο Ν.Ανδρουλάκης ακολουθεί με 25,1%.


Σταύρος Θεοδωράκης: «Ο αγώνας για να αλλάξουμε τη χώρα συνεχίζεται»

«Θέλω να συγχαρώ και δημοσίως την κυρία Γεννηματά για την επιτυχία της. Ελπίζω να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου της προοδευτικής παράταξης», αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συγχαρητήρια δήλωσή του προς τη Φώφη Γεννηματά.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συνεχάρη τους άλλους συνυποψηφίους του για τον αγώνα που έδωσαν. «Η συμμετοχή 210.264 πολιτών είναι και δική τους επιτυχία.

Συγχαρητήρια στον καθηγητή Αλιβιζάτο και τους συνεργάτες του καθώς και τους χιλιάδες εθελοντές σε όλη την Ελλάδα που συνέβαλαν στην επιτυχία της διαδικασίας.

Ευχαριστώ τους πολίτες που με στήριξαν και σε αυτή τη μάχη. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά ο αγώνας για να αλλάξουμε τη χώρα συνεχίζεται», είπε ο κ. Θεοδωράκης.


Καμίνης: «Σήμερα ξεκίνησε η μεγάλη μέρα για την παράταξη και τη χώρα»

Αργά μετά τα μεσάνυχτα ο Γιώργος Καμίνης συνεχάρη όλους τους συνυποψήφιους για τον αγώνα που έδωσαν, ιδίως τη Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη καθώς και τον Νίκο Αλιβιζάτο για την άψογη διεξαγωγή της διαδικασίας της ψηφοφορίας.

«Θα προχωρήσουμε με ενότητα και ελπίδα για όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε μαζί. Σήμερα με τη μαζική συμμετοχή ξεκίνησε η μεγάλη μέρα για την παράταξη και τη χώρα», δήλωσε ο κ. Καμίνης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε τις ευχαριστίες στους προοδευτικούς πολίτες «που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους σήμερα. Οι ιδέες μας, οι προτάσεις μας, οι άνθρωποι που μας εκπροσωπούν, θα είναι παρόντες.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τους εκατοντάδες εθελοντές που μέσα σε λίγες εβδομάδες και σε δύσκολες συνθήκες, έδωσαν την ψυχή τους, για να δημιουργηθεί από το μηδέν μια νέα δυναμική. Όλοι μαζί θα χτίσουμε τη νέα μας παράταξη. Όλοι μαζί θα αλλάξουμε τη χώρα», τόνισε.


Ραγκούσης: «Θα υπηρετήσω την ενότητα με όλες μου τις δυνάμεις»

Τα συγχαρητήρια στη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της και στον Νίκο Ανδρουλάκη για τη δεύτερη θέση έδωσε ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Ανεξαρτήτως του αρνητικού αποτελέσματος για εμένα προσωπικά, όπως είχα πει από την αρχή, θα υπηρετήσω την ενότητα με όλες μου τις δυνάμεις», τόνισε ευχαριστώντας όλους όσοι τον ψήφισαν .


Μανιάτης: «Νίκησε η παράταξη»

«Νίκησε η Παράταξη» δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης επισημαίνοντας ότι «οι 210.000 δημοκράτες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συμμετοχής είναι οι θριαμβευτές της ημέρας.

Ο προοδευτικός κόσμος, που στήριξε και συμμετείχε είναι το θεμέλιο για την πολιτική επιτυχία του εγχειρήματος μας. Είναι ο συλλογικός εγγυητής της ενότητας στις μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά μας».

Συνεχάρη τη Φώφη Γεννηματά για την άξια νίκη της και το Νίκο Ανδρουλάκη για την επιτυχία του να περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

«Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μια ουσιαστική πολιτική αναμέτρηση μεταξύ συντρόφων ώστε να έχουμε το μέγιστο συλλογικό όφελος για την παράταξη», υπογράμμισε συγχαίροντας τους υπόλοιπους υποψηφίους που συμμετείχαν και τον Νίκο Αλιβιζάτο για την άψογη διαδικασία της ψηφοφορίας. «Όλοι μαζί, με οδηγό τους 210.000 πολίτες, είμαστε οι συνιδρυτές του νέου φορέα. Μετά την εκλογή ηγεσίας, όλοι θα είμαστε παρόντες στην μεγάλη προσπάθεια της Νέας Προοδευτικής Παράταξης»,κατέληξε ο κ. Μανιάτης .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ