Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μηνυτήρια αναφορά κατά Καμμένου καταθέτει η Νέα Δημοκρατία

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση κλιμακώνει την αντιπαράθεση της με τον υπουργό Αμυνας και αιχμή του δόρατος την συμφωνία πώλησης 300.000 βλημάτων στη Σαουδική Αραβία μέσω μεσάζοντα για την οποία υπάρχουν σκοτεινές πτυχές και την έχει χαρακτηρίσει «εξόφθαλμα προκλητικό σκάνδαλο».
Αναμένεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο κατά του Πάνου Καμμένου σύμφωνα με ανώτερες πηγές με τις οποίες συνομίλησαν τα Parapolitika.gr εδω στο Στρασβούργο όπου βρίσκεται για μπαράζ επαφών ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Σε οιποιαδήποτε χώρα δε θα μπερούσε να σταθεί υπουργός Άμυνας με τέτοιες αποκαλύψεις» δήλωσαν οι κορυφαίες κομματικές πηγές. «Εξαρτημένοι ο ένας από τον άλλον Τσίπρας και Καμμένος θα πάνε χέρι-χέρι στον πάτο».
Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι θα υπάρξουν και άλλες αποκαλύψεις. «Πιστεύω πως η Δικακοσύνη θα έπρεπε να κινηθεί αυτεπάγγελτα» πρόσθεσαν. «Επιμένουμε ότι πρέπει να υπάρξει δικαστική διερεύνηση εις βάθος.»
Η πρόταση μομφής παραμένει στο τραπέζι αλλα δεν είναι πρώτη προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή. «Το ζήτημα είναι να πάρει θέση ο Τσίπρας» τόνισαν οι πηγές.

parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ