Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αποκάλυψη: «Το τατουάζ»: Αυτό είναι το τέλος των γυναικών

Μπορεί «Το τατουάζ» να βρίσκεται στην αρχή της και μπορεί, όπως όλα δείχνουν, να πάει και για δεύτερο κύκλο, κάποιες όμως ιστορίες, ειδικά για τις γυναίκες, έχουν δρομολογηθεί, χωρίς βέβαια να αποκλείσουμε ότι θα γίνουν αλλαγές, καθώς όπως μας έχουν δηλώσει αρκετές φορές οι συντελεστές της σειράς, ο κόσμος και οι επιθυμίες του δείχνουν καμιά φορά και το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει το σενάριο.

Από τον AΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ
Ωστόσο, εμείς έχουμε τα στοιχεία για να μπορέσουμε να σας πούμε σε πρώτη φάση πώς θα εξελιχθεί και πώς αναμένεται να ολοκληρωθεί ο ρόλος αρκετών γυναικών. Η Αννα τελικά δεν θα ξεφύγει από τη δολοφονική μανία του Ορφέα. Φυσικά και δεν πρόκειται να πεθάνει, όμως θα τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά και ίσως ένα μεγάλο μέρος του ρόλου της το παίξει σε αναπηρικό καροτσάκι ή στο θάλαμο μια εντατικής, σε κατάσταση που να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Πολύ σύντομα θα δούμε επίσης ότι η αλήθεια με τον εκβιασμό θα βγει στην επιφάνεια και αυτό φυσικά θα τη φέρει και πάλι κοντά στον Αλεξ. 
 Διαβάστε παρακάτω…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μάλιστα, το γεγονός ότι θα είναι πάλι μαζί το ζευγάρι και θα αφήσει για μια ακόμα φορά τον Τόνυ η Αννα, θα αποτελέσει την αφορμή να της επιτεθεί ο δολοφόνος. Ο δρόμος προς το τέλος θα είναι μεγάλος, καθώς θα δούμε στην πορεία να προκύπτουν αρκετά ακόμα θέματα με την Αννα. Πολύ πιθανό να δούμε ακόμα και εγκυμοσύνη από την πρωταγωνίστρια. Σύμφωνα, όμως, με πολύ έγκυρες πληροφορίες η Βάνα Δημητρίου δεν το έχει ακόμα στα σχέδια της. Πάντως το φινάλε της Αννας, όσο μακριά κι αν είναι, θα είναι ευτυχισμένο. 
Διαβάστε παρακάτω…
Η φίλη της επίσης, η Νικόλ, αφού περάσει από όλα όσα την πλήγωσαν, θα θελήσει να δώσει ένα οριστικό τέλος σ’ αυτή την τόσο τοξική σχέση της με τον Ιωσήφ. Κι ενώ ο άπιστος σύζυγός της με το χωρισμό τους θα φτάσει στην καταστροφή, η Νικόλ θα βρει επιτέλους την αληθινή αγάπη και τη στοργή σε ένα άλλο άντρα όχι πολύ μακριά από το περιβάλλον της, ενώ η επιθυμία της να γίνει μάνα θα εκπληρωθεί και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. 

Διαβάστε παρακάτω…

Η Ολγα, η οποία συμπεριφέρεται περίεργα σε σχέση με τον Αλεξ και το παιδί τους και που όπως θα δούμε στην πορεία έχει πολλά να κρύψει σε σχέση με το πρόσωπα από το παρελθόν, θα προχωρήσει τη ζωή της και κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί γιατί αυτή η κοπέλα συνεχώς αποζητούσε την απομόνωση. Με το φίλο του Αλεξ θα δει τη ζωή της να αλλάζει και σιγά-σιγά να αφήνει πίσω ό,τι την έχει πονέσει και να αρχίζει να φτιάχνει την ψυχολογία της, τη διάθεσή της και το μέλλον της, δίπλα του και με την κόρη της την οποία δεν αποχωρίζεται.

Με τον Αλεξ θα ξεπεράσει τα όποια προβλήματα και αργότερα θα δούμε ότι ένα ακόμα γεγονός θα τους φέρει πολύ κοντά.

Η Ελένη είναι η κοπέλα που θα αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα. Δεν θα προλάβει να βάλει στεφάνι και αμέσως θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον άντρα της. 
Ο Ορφέας θα σταματήσει να κρατάει τα προσχήματα και κάποια στιγμή θα αρχίσει να δείχνει τον άλλον του χαρακτήρα ακόμα και στη γυναίκα που αγαπάει.
 Η Ελένη στην αρχή δεν θα μιλήσει. Θα κάνει υπομονή και θα προσπαθήσει να του συμπαρασταθεί, αν και ο φόβος θα έχει ήδη φωλιάσει μέσα της. 
Το μαρτύριό της θα κρατήσει αρκετά και η αλλαγή στον τρόπο της και στη συμπεριφορά της θα γίνει αισθητή κυρίως από την οικογένειά της. 
Δεν χρειάζεται να πούμε ότι δεν θα έχει κανένα μέλλον με τον Ορφέα και το κακό είναι ότι το τέλος της Ελένης θα είναι πικρό και μοναχικό, αφού η ζωή της θα ανατραπεί, όμως την τελευταία στιγμή η ζωή θα της χαμογελάσει γιατί το αξίζει. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Διαβάστε παρακάτω…
Η Αμαλία θα είναι πάντα κοντά στην οικογένειά της, όμως, παρότι η αγάπη του Θεοχάρη και η δική της δεν έχει σβήσει, δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί όπως παλιά. 
Η Βέρα θα είναι πάντα μέσα στη ζωή του και θα μείνουν μαζί, ενώ η Αμαλία θα δεθεί όλο και πιο πολύ στην κόρη της. 
Το παρελθόν της αλλά και οι αποκαλύψεις που θα πάρουν μορφή χιονοστιβάδας θα καταστρέψουν τη Μαργκώ, η οποία θα χρησιμοποιήσει όλους τους τρόπους για να της κλείσει το στόμα. 
Κάθε φορά που η Αμαλία θα τη στριμώχνει άγρια, η Μαργκώ θα βρίσκει τον τρόπο να ξεγλιστράει, αλλά μέχρι ένα σημείο. Το σημείο αυτό θα είναι καθοριστικό για τη ζωή της η οποία θα καταστραφεί. Η ίδια θα οδηγηθεί στη φυλακή, κάτι που ο ανεξάρτητος και σκληρός χαρακτήρας της δεν θα το αντέξει και θα προτιμήσει να βάλει τέλος στη ζωή της. 
Ολα αυτά φυσικά θα τα δούμε πολύ πολύ αργότερα και, όπως είπαμε και στην αρχή, είναι μια πρώτη τοποθέτηση σεναριακά, κάτι όμως που αλλάζει ανάλογα με το πώς το τηλεοπτικό κοινό αντιδρά στις εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ