Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Απόφαση – σοκ για την Άννα! «Δεν θέλω να χωρίσω με τον Τόνυ. Του ζήτησα να σταματήσει τα πάντα…»

Στο «Τατουάζ» μπορεί η Αννα να βρίσκεται στο πλευρό του Αλεξ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά στο νοσοκομείο, όμως η απόφασή της είναι ειλημμένη. Θα συνεχίσει τη ζωή της μακριά του, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τον ξεπεράσει. Την ίδια στιγμή, ο Τόνυ είναι καταρρακωμένος που η Αννα βρίσκεται στην Ελλάδα κοντά στον Αλεξ, όμως ακόμα δεν σκέφτεται να τα παρατήσει… 

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ
Διαβάστε παρακάτω…
H οικογένεια του Αλεξ βρίσκεται συνέχεια δίπλα του, γεμάτη αγωνία για την πορεία της υγείας του. Το ίδιο κάνει και η Αννα, η οποία είναι πολύ συγκρατημένη μαζί του, δείχνοντας απίστευτη αξιοπρέπεια απέναντι στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αλλά και στην παρουσία μια άλλης γυναίκας στο νοσοκομείο. 
Αυτό δείχνει η Αννα, γιατί η καρδιά της συνεχίζει να πονάει και όταν βρίσκεται μόνη της ή με δικούς ανθρώπους ξεσπάει.
 Ομως έχει αποφασίσει να μη λυγίσει και να προσπαθήσει να μείνει μακριά του. 
Διαβάστε παρακάτω…
Ετσι, μόλις ο Αλεξ δείχνει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης, η Αννα πηγαίνει στο νοσοκομείο για να τον αποχαιρετήσει λίγο πριν φύγει για το Λονδίνο. 
Εκεί ο Αλεξ της ζητάει να μείνει δίνοντάς της ένα ερωτικό φιλί. Η Αννα όμως αντιδρά αρνητικά σ’ αυτή του την κίνηση και μέσα της, θέλοντας να ξορκίσει τη στιγμή που ίσως τη λύγιζε, λέει: «Φύγε, γυρνάω στον άντρα μου». 
Ομως τον κοιτάζει απλά και του λέει: «Δεν θα το ξανακάνεις αυτό. Δεν δεν θα με ξαναφιλήσεις» και φεύγει αποφασισμένη ν’ αλλάξει σελίδα. 
Διαβάστε παρακάτω…
Στο μεταξύ, ο Τόνυ έχει πέσει στα μαύρα πανιά γιατί φοβάται μήπως η Αννα μάθει κάτι ή αλλάξει γνώμη και μείνει στην Ελλάδα. 
Ομως η Νικόλ του συμπαραστέκεται: «Μην τα παρατάς, πρέπει να παλέψεις αφού την αγαπάς τόσο πολύ και να προσπαθήσεις να τα ξαναφτιάξετε», τον ενθαρρύνει και ο Τόνυ παίρνει λίγο τα πάνω του. 
Κάτι που φαίνεται και στην επαγγελματική του ζωή, η οποία γίνεται πιο δραστήρια και φτάνει στο σημείο να φοβίσει ακόμα και τη μητέρα του. 
 Διαβάστε παρακάτω…
Παράλληλα, η Αννα φτάνει στο Λονδίνο και ο Τόνυ φροντίζει με κάθε τρόπο να τη συναντήσει: «Ηρθες; Πώς είσαι; Πες σε παρακαλώ, θέλω να σε βοηθήσω», της λέει και η Αννα αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί και να έκανε λάθος στην εκτίμησή της για τον Τόνυ. 
Ακόμα όμως και αυτή η σκέψη γίνεται φανερή στα μάτια του Τόνυ, ο οποίος παίρνει το μήνυμα ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο και συνεχίζει να δείχνει όλο και πιο καλός. Ετσι η αλλαγή αυτή του χαρακτήρα του, το ότι τη νοιάζεται, είναι δίπλα της, φροντίζει τη μητέρα της αλλά και η ηρεμία που δείχνει, τη βάζουν σε σκέψεις για μια τυχόν επανασύνδεση μαζί του. 
Η κοπέλα το σκέφτεται όλο και περισσότερο, ώσπου μια μέρα που έχουν πάει κάπου μόνοι τους για να συζητήσουν, η Αννα λέει κάτι στον Τόνυ που ανατρέπει τα πάντα: «Θέλω να σταματήσεις τη διαδικασία του διαζυγίου, δεν είμαι σίγουρη Τόνυ ότι θέλω να χωρίσουμε. 
Πλέον δεν ξέρω αν θέλω να είμαστε χώρια», του λέει και ο Τόνυ εκπλήσσεται φυσικά ευχάριστα. Ποτέ δεν πίστευε ότι η Αννα πρώτη θα έκανε αυτή την κίνηση.
 Διαβάστε παρακάτω…
Στη συνέχεια η Αννα πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα της και τους ανακοινώνει την απόφασή της: «Αποφάσισα ότι δεν θέλω να χωρίσω με τον Τόνυ. 
Του ζήτησα ήδη να σταματήσει τα πάντα σε σχέση με το διαζύγιο και θα πάω να μείνω μαζί του. Αρκετά είμαι μέσα στα πόδια σας», τους λέει. Ο Θεοχάρης παθαίνει σοκ: «Καταρχάς αυτό το σπίτι είναι δικό σου, είναι το σπίτι του πατέρα σου και δεν είσαι στα πόδια μου. Μετά δεν κατάλαβα, τι κεραμίδα ήταν αυτή; Από πότε άλλαξες γνώμη;», τη ρωτάει, αλλά κατά βάθος είναι ικανοποιημένος που ξέφυγε έστω και έτσι από τον Αλεξ.
 Διαβάστε παρακάτω…
Μόνο η Βέρα ακούγοντας όλα αυτά καταλαβαίνει για ποιο λόγο η Αννα πήρε αυτές τις αποφάσεις και ανησυχεί: «Αγάπη μου, σκέψου το πάντως. Δεν είναι ανάγκη να βιάζεσαι. Μπορείς να μείνει εδώ όσο θέλεις και βλέπεις με τον καιρό…», της λέει, αλλά η Αννα επιμένει στην απόφασή της, ενώ λίγο αργότερα ο Τόνυ της κάνει μια ευχάριστη έκπληξη!
Την ίδια στιγμή όμως που η Αννα ουσιαστικά ετοιμάζεται να ξαναγίνει ζευγάρι με τον Τόνυ, ο Αλεξ αγωνίζεται να βρει άκρη ώστε να βγάλει στη φόρα ότι πίσω από τον εκβιασμό που δέχτηκε με το παιδί του, βρίσκεται ο Τόνυ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 136 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 136 Ο Σίμος, θα προτείνει στην Αμαλία να...