Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Αστρολογικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Ο χρόνος έχει την καταπληκτική ιδιότητα, να μας φανερώνει τι είναι τελικά αυτό που έχει αξία, προσφέροντάς μας την γνώση και την εμπειρία που είναι τα απαραίτητα όπλα μας, για να μπορέσουμε να δομήσουμε τη ζωή μας πάνω σε πιο σταθερές βάσεις…

Στο πέρασμά του χρόνου κλείνουν όλες οι πληγές και αποκτάμε την ωριμότητα να τολμήσουμε αυτό που μπορεί κάποτε να μας φαινόταν δύσκολο ή ακόμα και ανέφικτο! Οι αναποδιές, οι δυσκολίες, τα προβλήματα, οι πιέσεις και τα ζόρια της ζωής, μας δίνουν σπουδαία μαθήματα που μας κάνουν πιο δυνατούς.

Τις περισσότερες φορές όταν ξεφεύγουμε από δύσκολες καταστάσεις , τότε είναι που συνειδητοποιούμε ότι κάθε εμπειρία της ζωής προκύπτει για κάποιο σημαντικό λόγο και μας δίνει ένα σπουδαίο μάθημα, που μας κάνει να αναθεωρήσουμε απόψεις αλλά πολλές φορές και τον ίδιο μας τον εαυτό. Διαβάστε παρακάτω…

Αν κάνεις έναν μικρό απολογισμό, θα συνειδητοποιήσεις ότι μετά από μία μεγάλη «μπόρα» , στην συνέχεια ήρθε το «ουράνιο τόξο» και τότε είχες την δύναμη να τολμήσεις και να κάνεις τις αλλαγές που κάποτε φοβόσουν! Είναι σημαντικό λοιπόν να αποδεχτείς, ότι στη ζωή υπάρχει η δυαδικότητα και η λύπη διαδέχεται την χαρά, το κακό διαδέχεται το καλό και η ισορροπία επέρχεται εφόσον καταφέρεις να αποκτήσεις την αυτοδυναμία σου! Πότε το πετυχαίνεις αυτό; Μαθαίνοντας από τις εμπειρίες του χρόνου…

Ο Κρόνος από το ζώδιο του Τοξότη θα πραγματοποιήσει για τρίτη συνεχόμενη φορά το ευεργετικό του τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό! Η πρώτη φορά που σχηματίστηκε η θετική μεταξύ τους όψη ήταν τον Δεκέμβριο 2016, η δεύτερη ήταν τον Μάιο του 2017 και στις 11 Νοεμβρίου έχουμε τον τελευταίο σχηματισμό τριγώνου τους, όπου πραγματοποιείται στην 25.37ο δηλαδή στο 3ο δεκαήμερο.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναφερθούμε μόνο στην προσωπική επιρροή που θα δεχθούμε από αυτή την σημαντική αστρολογική όψη. Για να κατανοήσουμε την επιρροή αυτής της όψης, αρκεί να σκεφτούμε ότι ο Κρόνος, είναι ο χρόνος που περνά, τα εμπόδια, οι προκλήσεις, τα προβλήματα αλλά και τα μαθήματα της ζωής. Είναι όμως και οι δομές μας, τα όριά μας, το σύστημα αξιών μας. Σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του Τοξότη, ο Κρόνος μας καλεί να κάνουμε μία αναθεώρηση και μία επαναξιολόγηση των γνώσεων και των εμπειριών του χτες … Ο Ουρανός, ο μεγάλος επαναστάτης του ζωδιακού, επιδιώκει την μεγάλη αλλαγή, το μεγάλο ξεκίνημα, την μεγάλη ανατροπή, τις περισσότερες φορές όμως με τρόπο απρόβλεπτο, εκρηκτικό, δυναμικό αλλά και … σαρωτικό! Το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού «παντρεύει» την παράδοση, το παρελθόν, την εμπειρία και τα όρια με το νεοτερισμό, το μέλλον, το καινούργιο ή ακόμα και το διαφορετικό …

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν θετικά από αυτή την όψη είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Εσείς είστε και οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που μέχρι το τέλος του 2017 θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις εμπειρίες του χτες κάνοντας στη ζωή σας μία μεγάλη αλλαγή … Θα καταφέρετε να υπερνικήσετε τα εμπόδια που είχατε στο δρόμο σας και θα βγείτε πιο δυνατοί, μέσα από τις δυσκολίες που έχετε περάσει, τολμώντας αυτή τη φορά να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, θέτοντας νέους στόχους για το μέλλον σας. Ο Κρόνος και Ουρανός θα σας βοηθήσουν να εξαπλώσετε τις προοπτικές σας, να αποκτήσετε ακόμα περισσότερες νέες γνώσεις και εμπειρίες, να ξεπεράσετε τα εμπόδια του χτες και να νιώσετε ακόμα πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.

Aς δούμε όμως συνοπτικά και σε ένα γενικό πλαίσιο τα οφέλη και τις ευκαιρίες που θα χαρίσει το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό ως και το τέλος του 2017!

Κριός


Σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνεις τους στόχους σου και να αξιοποιήσεις την γνώση και την εμπειρία του χτες, προκειμένου να κάνεις μία σημαντική αλλαγή στη ζωή σου! Θέματα σπουδών, γνωριμίες με άτομα του εξωτερικού, στήριξη μέσα από γνωριμίες, επέκταση των γνώσεων ή ακόμα και μετοίκηση στο εξωτερικό, είναι μερικές από τις ευκαιρίες που σου χαρίζει το ευεργετικό τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι αλλάζεις τώρα τρόπο θεώρησης των καταστάσεων, διευρύνεις τους ορίζοντές σου και αλλάζεις ότι δεν σε αφήνει να εξελίσσεσαι!

Ταύρος


Μπορεί το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό να μην επηρεάζει άμεσα το ζώδιο σου, ωστόσο, σε βοηθά αγαπητέ Ταύρε (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο) να ξεπεράσεις δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος. Βρίσκεις διέξοδο σε χρόνια οικονομικά προβλήματα ή σε υποθέσεις που αφορούσαν δάνεια / κληρονομιές/ γραφειοκρατικά. Λες αντίο στα ψυχολογικά αδιέξοδα, παράλληλα όμως μαθαίνεις από τις καταστάσεις του χτες και δεν την ξαναπατάς… Επιπλέον τώρα διαθέτεις την ωριμότητα αλλά και την ευκαιρία να αλλάξεις αλλά και να διευρύνεις την εργασία σου, αξιοποιώντας κατάλληλα την εμπειρία που έχεις αποκτήσει ως τώρα.

Δίδυμος


Οι δοκιμασίες του Κρόνου μπορεί να συνεχίζονται και ο τομέας των σταθερών σου σχέσεων και συνεργασιών, εξακολουθεί βρίσκεται σε μία φάση προβληματισμού και δοκιμασίας, ωστόσο όπως λέει και μία παλιά λαϊκή παροιμία : «Κάθε εμπόδιο για καλό»! Ναι μπορεί να πληγώνεσαι ή να απογοητεύεσαι από τις εξελίξεις που υπάρχουν στην συντροφική σου σχέση, στην καθυστέρηση να βρεις τον σύντροφό σου, ή στις ρήξεις που δέχεσαι με σταθερούς συνεργάτες, ωστόσο μέχρι το τέλος του 2017 θα διαπιστώσεις ότι τα εμπόδια που τώρα περνάς, σου δίνουν την λύση, την διέξοδο και την αλλαγή για να βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά στις προσωπικές σου προσδοκίες. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, νέες επιθυμίες τρυπώνουν στην καρδιά σου, αναπτύσσεις νέες δραστηριότητες σε συλλογικούς χώρους και ίσως θα κατανοήσεις πλέον καλύτερα από κάθε άλλη φορά, ότι όλες οι δοκιμασίες μας προετοιμάζουν για τα ευχάριστα που ακολουθούν!


Καρκίνος


Ο Ουρανός εξακολουθεί να ταρακουνά τα θεμέλια της καριέρας σου, ανατρέπει κάποιους από τους στόχους σου και σου αλλάζει συχνά τα δεδομένα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ωστόσο, το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, σου επιφυλάσσει τη μεγάλη ευκαιρία να αλλάξεις τρόπο ζωής, συνήθειες, αντικείμενο εργασίας , να αναδείξεις ακόμα περισσότερο τα ταλέντα και τις δεξιοτεχνίες σου και να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου προκειμένου να ακουστεί ακόμα περισσότερο το όνομά σου στο χώρο που κινείσαι και εργάζεσαι! Κατόπιν μίας ξαφνικής αλλαγής στα επαγγελματικά σου πλάνα, έρχεται σταδιακά η σταθεροποίηση.

Λέων


Το πύρινο τρίγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό, σε βοηθά με κάθε τρόπο να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου κάνοντας αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πληρότητα! Ένα νέο δημιουργικό σχέδιο, ζητήματα σπουδών, επιμόρφωσης, επέκτασης γνώσεων,ταξίδια στο εξωτερικό, νέα ταλέντα, νέα δημιουργικά σχέδια, καινούργιες γνωριμίες αλλά και απαλλαγή από «βάρη» τα οποία δεν σου επέτρεπαν να είσαι τον τελευταίο καιρό ο εαυτός σου, είναι μερικά από τα ευεργετικά χαρακτηριστικά αυτής της όψης για το ζώδιο σου! Μέχρι το τέλος του 2017 , εσύ που είσαι Λέοντας του 3ου δεκαημέρου, θα μπορέσεις σταδιακά να βάλεις τις βάσεις, οι οποίες και θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο σίγουρα και σταθερά για το μέλλον σου! Οι συνθήκες της αισθηματικής σου ζωής αλλάζουν και ο έρωτας γίνεται τώρα πιο ποιοτικός χαρίζοντάς σου την πληρότητα και την ικανοποίηση. Είναι λοιπόν η περίοδος της ζωής σου που έχεις την ωριμότητα, την γνώση και την εμπειρία, να κάνεις τις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το ανοδικό βήμα για να νιώσεις απελευθέρωση αλλά και ανανέωση!

Παρθένος


Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, σε καλεί να κάνεις την προσωπική σου υπέρβαση και να ξεπεράσεις δυσάρεστες καταστάσεις που στέκονται τροχοπέδη στην προσωπική σου ζωή! Ζητήματα που αφορούν τις προσωπικές σου υποθέσεις το σπίτι, την οικογένεια, τα κοινά περιουσιακά στοιχεία, την ερωτική σου ζωή, φαίνεται τώρα ότι σε καλούν να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά και να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή! Είσαι σε ένα στάδιο που αφήνεις πίσω σου τις φοβίες, τις ανασφάλειες, τα αρνητικά ένστικτα αλλά και κάθε δυσάρεστο συναίσθημα που σε άφηνε πίσω και κάνεις μία νέα τολμηρή αλλαγή, η οποία και στην πορεία θα σου προσφέρει το αίσθημα της σταθερότητας και της σιγουριάς! Μπορεί αυτό το διάστημα να πιέζεσαι, να υπάρχουν αρκετές ευθύνες (προσωπικές, οικογενειακές ή οικονομικές) που να σε πιέζουν σημαντικά, όμως η διέξοδος θα βρεθεί και μέσα απ όλα αυτά που τώρα περνάς, θα καταφέρεις να βγεις πιο δυνατός!

Ζυγός


Σε μία περίοδο που οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου βρίσκονται κάτω από το κύμα αλλαγών, εσύ καλείσαι να πάρεις αποφάσεις και να τολμήσεις αυτό που κάποτε φοβόσουν, ή αυτό που δίσταζες! Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, ανανεώνει σημαντικά την κοσμοθεωρία σου , ειδικότερα για θέματα που έχουν άμεσο σύνδεσμο με τους ανθρώπους που έρχεσαι σε άμεση επαφή! Επιπλέον νέες συμφωνίες, νέες συνεργασίες, σημαντικές αποφάσεις ζωής (για παράδειγμα έναν γάμο) και νέες σχέσεις ή συνεργασίες είναι μερικά από τα «ανοίγματα» που προσφέρει το τρίγωνο Κρόνου – ουρανού σε σένα που έχεις γεννηθείς το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Σκορπιός


Αλλάζουν ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, στην εργασία σου αλλά και στο πρόγραμμά σου, θα μπορέσεις σταδιακά να ξεπεράσεις τα οικονομικά εμπόδια, σταθεροποιώντας με κάποιο τρόπο την οικονομική σου κατάσταση! Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, θα συντελέσει στο να προβείς σε μία αναμόρφωση, στον τρόπο που εργάζεσαι, στις συνήθειές σου, στο αντικείμενο της απασχόλησής σου και το αποτέλεσμα θα είναι σταδιακά να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις και να λύσεις τα οικονομικά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα!

Τοξότης


Ο Κρόνος μπορεί να συνεχίζει να δοκιμάζει τις αντοχές σου και να σε πιέζει να αναλάβεις ευθύνες και να δεις τη ζωή από μία πιο ώριμη σκοπιά. Ο Ουρανός από τον Κριό, σε αιφνιδιάζει με νέα δημιουργικά σχέδια, με τον έρωτα που κινείται απρόβλεπτα και αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, αλλά και με νέα ενδιαφέροντα ή επιχειρηματικά σχέδια που σου εξάπτουν με ενθουσιασμό! Το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού θα συντελέσει σταδιακά ως και το τέλος της χρονιάς, να μπορέσεις να δομήσεις τη ζωή σου πάνω σε νέες γερές βάσεις, αξιοποιώντας κατάλληλα την δημιουργικότητά σου και λέγοντας το μεγάλο «ναι» σε οποιαδήποτε αλλαγή που σου δίνει χαρά! Αρκετοί από τους Τοξότες του 3ου δεκαημέρου θα αποκτήσετε έναν απόγονο, ή θα καλωσορίσετε στη ζωή σας έναν νέο μεγάλο έρωτα, ο οποίος όμως θα έχει σταθερή προοπτική!

Αιγόκερως


Ο Κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Κρόνος βρίσκεται αυτό τον Μάη για δεύτερη φορά σε τρίγωνο με τον Ουρανό (μία αστρολογική όψη που θα δημιουργηθεί και το Νοέμβριο του 2017). Ο σχηματισμός αυτής της όψης, θα συντελέσει αισθητά στις δομικές αλλαγές που θα προκύψουν στη ζωή σου! Η εποχή σε απελευθερώνει σταδιακά από δυσάρεστες αναμνήσεις του χτες, οι οποίες στέκοντας σαν «βαρίδια» στην ψυχολογία σου! Οι αλλαγές που προέκυψαν στο σπίτι, στην οικογένεια, στην καριέρα και στην προσωπική σου ζωή, σου έδωσαν σημαντικά μαθήματα ζωής και ως το τέλος της χρονιάς, καταφέρνεις να αφήσεις πίσω σου μία πικρή εποχή και δείχνεις τόλμη και διάθεση να δραπετεύσεις από καταστάσεις που σε εγκλώβιζαν κάνοντας μία σημαντική αλλαγή! Πολλοί από εσάς τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, θα αποδεχτείτε τις αλλαγές που έχουν προκύψει στην προσωπική σας ζωή και θα επιδιώξετε εσείς οι ίδιο να αλλάξετε πλέον ρότα (στην δουλειά, στο σπίτι, στην οικογένεια) προκειμένου να απεμπλακείτε οριστικά από τα «βάρη» μίας παλιάς εποχής.

Υδροχόος


Για δεύτερη φορά ο Κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ουρανός, βρίσκεται αυτό το Μάιο σε τρίγωνο με τον Κρόνο, μία δυνατή αστρολογική όψη, η οποία και θα κορυφωθεί για μία ακόμα φορά το Νοέμβριο του 2017. Μεγαλύτερη επιρροή δέχεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου κατά την διάρκεια των μηνών που ακολουθούν, θα μπορέσεις να δομήσεις σε σταθερές βάσεις τη ζωή σου, τις γνωριμίες , τις φιλίες και τα προσωπικά σου σχέδια! Γίνονται σημαντικές αλλαγές αυτό τον καιρό γύρω σου, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, αλλάζουν οι αποφάσεις σου, αιφνιδιάζεσαι από προτάσεις, προσκλήσεις αλλά και αποκτάς και νέες γνώσεις που σου χαρίζουν μία νέα προοπτική! Στο πλάι σου θα βρεθούν νέοι άνθρωποι με τους οποίους σε συνδέει ένα κοινό όραμα, μία κοινή επιθυμία ή ιδέα. Δεν θα λείψουν ωστόσο και οι ευκαιρίες να ξεφύγεις από τα όρια και τα ταμπού πραγματοποιώντας μία μεγάλη αλλαγή που αφορά τις συνεργασίες σου, τις σχέσεις σου, ή κάνοντας νέο σημαντικό ξεκίνημα που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις κάποια σημαντική σου επιθυμία.

Ιχθύς


Αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία που έχεις αποκομίσει στον τομέα των επαγγελματικών σου, θα μπορέσεις κατάλληλα, να κάνεις τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να αναμορφώσεις την εργασία σου και να κατακτήσεις κάποιους σημαντικούς στόχους, οι οποίοι και θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον σου! Μετά από συνεχόμενες ταλαιπωρίες και προβληματισμούς – ιδιαίτερα στον τομέα της καριέρας σου- πλέον έχεις τα κατάλληλα εφόδια, για να μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές εκείνες που θα μπορέσουν να σε στηρίξουν για ένα καλύτερο αύριο! Με το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, σταδιακά πετυχαίνεις την αναγνώρισή σου, η οποία και σε βοηθά να αναπτύξεις πάνω σε γερά θεμέλια, τα οικονομικά σου αλλά και το αίσθημα της αυτοπεποίθησή σου!

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ