Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις της νέας εβδομάδας

Δραματικές εξελίξεις στο ΤΑΤΟΥΑΖ την εβδομάδα που έρχεται με τη μαφία του trafficking να εκτελεί τον Άλεξ και ο νεαρός επιχειρηματίας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο με όλους τους δικούς του να αγωνιούν. Παράλληλα η Τατιάνα θα κατορθώσει με τη βοήθεια της Γκαλίνα να εξαρθώσει το κύκλωμα μαστροπείας, ενώ θα πέσει από τα σύννεφα όταν αποκαλυφθεί ο ρόλος του Αυγέρη.

Αναλυτικά οι εξελίξεις αυτής της εβδομάδας

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

Η χαρά για τον Θεοχάρη είναι απερίγραπτη όταν διαπιστώνει ότι η Αμαλία έχει μνήμες, ενώ η Βέρα δε λείπει απ’ το πλευρό της Άννας στηρίζοντάς την ψυχολογικά. Ο Παύλος, στην προσπάθειά του να μην χάσει 4 πελάτες-τουρίστες, κινείται ανορθόδοξα μ’ αποτέλεσμα αντί κέρδους.. να έχει χασούρα. Τατιάνα και Γκαλίνα εξακολουθούν να συνεργάζονται και να βγάζουν στο φως ολοένα και περισσότερα στοιχεία εις βάρος του κυκλώματος σωματεμπορίας. Συγχρόνως ο Αλέξανδρος, κάνει την δική του έρευνα και δεν αργεί να φτάσει σε νέες ανακαλύψεις. Ο Ορφέας, επιστρέφει απ’ το Λονδίνο και πανικοβάλλεται όταν δεν βρίσκει το μαχαίρι, με το οποίο πράττει τα ειδεχθή εγκλήματα, στο σημείο που το είχε αφήσει. Ο Αλέξανδρος αποφεύγει φανερά το επίμονο φλερτ της προέδρου των Σούπερ-Μάρκετ, Εύας Μωραΐτη, ενώ παράλληλα στο Λονδίνο η Άννα με τον Τόνυ, έρχονται.. επικίνδυνα κοντά.

Ο Αλέξανδρος αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να αποδείξει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τους σωματέμπορους, αλλά ούτε η Τατιάνα ούτε ο Αυγέρης τον πιστεύουν. Αποφασίζει να δράσει μόνος του, την ώρα που η πάμπλουτη Εύα Μωραϊτη εκδηλώνει το ερωτικό της ενδιαφέρον γι’ αυτόν. Παράλληλα η Άννα προσπαθεί να τον ξεπεράσει και αφήνεται στο ζεστό και «φιλικό» ενδιαφέρον του Τόνυ, ενώ ο Θεοχάρης βασανίζεται από σκέψεις για το παρελθόν της Αμαλίας. Ο Ορφέας δεν βρίσκει το φονικό στιλέτο του και παθαίνει πανικό! Ο Αλέξανδρος, μόνος του, ακολουθεί τα ίχνη ενός μέλους του κυκλώματος σωματεμπόρων και πέφτει σε μια θανάσιμη παγίδα!

Τρίτη 7 Νοεμβρίου

Η Τατιάνα κατορθώνει να εξαρθρώσει το κύκλωμα μαστροπείας, ένα τεράστιο σοκ όμως την περιμένει. Η δυναμικότητα χαρακτήρα που βγάζει ο Τόνυ λόγω της αποχής του απ’ τις ουσίες, τον φέρνουν σε άγρια κόντρα με την Μαργκώ, που δεν διατίθεται να παραδώσει τα «σκήπτρα» της εφοπλιστικής εταιρείας! Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η επόμενη μέρα βρίσκει την οικογένεια Μελά, καθώς και τον Άγγελο με τον Ορφέα, να αγωνιούν έξω απ’ την πόρτα του χειρουργείου. Ανυποψίαστη για το τραγικό συμβάν, η Άννα, επιχειρεί να πείσει τον Θεοχάρη να δεχτεί την δουλειά που του προσέφερε ο Τόνυ, λίγο αργότερα όμως, μαθαίνοντας από την Βέρα, ότι η ζωή του αγαπημένου της Αλέξανδρου, βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, καταρρέει στην αγκαλιά του πατέρα της!

Η Άννα σοκάρεται πολύ από τα νέα που μαθαίνει και αποφασίζει να πάει στην Ελλάδα για να δει τον Αλέξανδρο. Σε αυτό της το ταξίδι την συνοδεύει και η Βέρα γιατί δεν θέλει να την αφήσει μόνη. Στο μεταξύ, η Τατιάνα κάνει έφοδο στα σπίτια των σωματέμπορων ρισκάροντας τη ζωή της. Ο Αυγέρης καταφέρνει και αρπάζει ένα όπλο από κάποιον αστυνομικό και κάνει κάτι αδιανόητο. Η Εύα επισκέπτεται τον Αλέξανδρο στο νοσοκομείο και γνωρίζει την οικογένειά του. Στα χέρια της Λίντα καταρρέει ο Τόνυ επειδή μαθαίνει ότι η Άννα πήγε να δει τον Αλέξανδρο στην Αθήνα. Ο Άγγελος ανακαλύπτει την αλήθεια για την Τατιάνα και πέφτει απ’ τα σύννεφα. Ο Αλέξανδρος ανοίγει για πρώτη φορά τα μάτια του μετά την εγχείρηση και αντικρίζει την Άννα…

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

Η συνάντηση του Αλέξανδρου και της Άννας στο δωμάτιο του νοσοκομείου είναι γεμάτη ανέκφραστο έρωτα κι αμηχανία, ενώ ο Παύλος δεν μπορεί να καταλάβει πως γίνεται να συνυπάρχουν η πρώην και η νυν του γιου του ειρηνικά. Ταυτόχρονα ο Θεοχάρης προσπαθεί να καταλάβει αν υπάρχουν σκοτεινά μυστικά στην ζωή της Αμαλίας και η Βέρα φοβάται τι θα γίνει αν η Αμαλία συνέλθει. Ο Ορφέας και η Ελένη αναβάλλουν τον γάμο τους. Ο Ορφέας αγωνίζεται να ηρεμήσει αλλά μια νέα πρόκληση «ξυπνάει» πάλι τον δολοφόνο μέσα του. Μια υποτροπή στην υγεία του Αλέξανδρου, αναστατώνει τους πάντες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ