Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Ο Άρης συλλαμβάνεται! Ποιος ο ρόλος του Βίκτωρα;

Στην «Παρθένα Ζωή» ο Βίκτωρας ποτέ στην πραγματικότητα δεν χώνεψε τον άντρα της κόρης του κι αν δεν ήταν στη μέση η εταιρεία που ήθελε να του «φάει», ποτέ ίσως δεν θα τον δεχόταν για γαμπρό του… Από τη στιγμή, μάλιστα, που πέτυχε αυτό που ήθελε με την Travelfun, ο Αρης τού είναι σχεδόν άχρηστος…

Από την ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
 Διαβάστε παρακάτω…
Και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, η αστυνομία έρχεται να συλλάβει τον Αρη για την ανάμειξή του στην εξαφάνιση του Θωμά. Ο ίδιος πέφτει από τα σύννεφα. Νόμιζε ότι είχε ξεφύγει από τον κίνδυνο αυτό. Το ίδιο παθαίνει η Ζωή, ο Παύλος και η Μαρίνα. «Αρη, τι γίνεται; Τι να κάνω;», τον ρωτάει η Μαρίνα. «Τίποτα. Κάποια παρεξήγηση έχει γίνει. Μην ανησυχείς!», προσπαθεί να την καθησυχάσει. Για κακή τους τύχη ένας δημοσιογράφος βρίσκεται στην απέναντι μεριά του δρόμου και φωτογραφίζει τον Αρη να μπαίνει στο περιπολικό. Το ανήσυχο βλέμμα της Ζωής συναντιέται με τον Αρη, ενώ ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου… Τα λεπτά που ακολουθούν είναι για όλους δραματικά. Η αναστάτωση είναι αναπόφευκτη. 
Διαβάστε παρακάτω..
Η Μαρίνα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον πατέρα της για να τη βοηθήσει με κάποιο δικηγόρο. Μόνο που, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, ο Βίκτωρας σχεδιάζει πώς θα κάνει ρεζίλι το γαμπρό του για να τινάξει στον αέρα τη νέα εταιρεία που ετοιμάζει. «Εγώ λίγη λάσπη θέλω να φάει, όχι να μπει ισόβια. Τι θα την έκανα την κόρη μου μετά;», λέει ο Βίκτωρας καθώς μιλάει με κάποιον στο κινητό, ενώ η Μαρίνα συνεχίζει να τον βομβαρδίζει με αναπάντητες κλήσεις. «Ηδη μου έχει κάνει δέκα κλήσεις. Ανησυχεί για τον Αρούλη της!», τονίζει στο συνομιλητή του. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Την ίδια στιγμή, ο Αρης δίνει στον Τάσο κατάθεση για την υπόθεση εξαφάνισης του Θωμά καθώς θεωρείται από τις Αρχές ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο ήρθε σε επαφή. Πάνω στην κατάθεση ομολογεί ότι οι δύο άντρες ήρθαν στα χέρια, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη θέση του Αρη.

Πηγή: .tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ