Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Η Θάλεια εκβιάζει το γιο της: «Ξέρω ότι είσαι ο δολοφόνος. Δεν έχεις άλλη επιλογή από το να…»

Στο «Τατουάζ» ο Ορφέας με την Ελένη περνούν τις πρώτες τους μέρες σαν παντρεμένοι, αλλά ο Ορφέας δεν λέει να απαλλαχθεί από τους εφιάλτες και τις εμμονές του κι ενώ κανονικά θα έπρεπε να ζει ευτυχισμένες στιγμές, το μυαλό του είναι στο πώς θα στήσει την παγίδα για το επόμενο θύμα του.

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Διαβάστε παρακάτω…

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία προβληματισμένη συμμετέχει στο παιχνίδι του, ένα παιχνίδι σαν της γάτας με το ποντίκι. Τελικά, ένας ακόμα φόνος μπαίνει στο ενεργητικό του, αλλά και πολλά ακόμα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει.

Διαβάστε παρακάτω…

Μόλις γυρίζει με την Ελένη από το μήνα του μέλιτος, ο Ορφέας ανακαλύπτει ότι κάποιος έχει μπει στο σπίτι τους και έχει κάνει βανδαλισμούς, με αποκορύφωμα την καταστροφή του νυφικού της Ελένης. Αμέσως το μυαλό του πάει στη μάνα του τη Θάλεια. Θεωρεί ότι είναι ικανή για τα πάντα και το μυαλό του θολώνει. Η Θάλεια έχει γίνει η σκιά του και αθόρυβα βρίσκεται παντού όπου είναι ο Ορφέας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αυτό μαζί με το ότι ήδη έχει ανακαλύψει πράγματα για το γιο της, της δίνει αμέσως τη δύναμη να προχωρήσει το σχέδιό της. Ετσι, μετά το γεγονός της εισβολής στο σπίτι, η Θάλεια βρίσκει τον Ορφέα και δεν διστάζει να τον εκβιάσει ανοιχτά: «Ξέρω ότι είσαι ο δολοφόνος. Δεν έχεις άλλη επιλογή από το να με δεχτείς στη ζωή σου», του λέει και του προκαλεί για άλλη μια φορά τεράστια συναισθηματική αναστάτωση.

Πηγή tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ