Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Όταν τα ζώδια ερωτεύονται με πάθος…Πως αντιδρούν;

Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που έχουμε ζήσει όλοι. Έρωτας από έρωτα όμως, έχει διαφορά. Μπορεί να παθιαστούμε πολύ με ένα άτομο και να είναι της στιγμής, αλλά μπορεί και να είναι και για πάντα. Μια αιωνία αγάπη, μας κάνει να χάνουμε τελείως το μυαλό μας και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε προσωπικές υποχωρήσεις, με σκοπό να κρατήσουμε τον έρωτα. Ο εγωισμός διαλύεται, οι απόψεις μας αλλάζουν και συμβαδίζουν με αυτές του ατόμου που μας έχει τρελάνει.

Όταν τα ζώδια ερωτεύονται με πάθος…

Κριός

Ο Κριός είναι ζώδιο της έντασης και του πάθους. Ό,τι κάνει στη ζωή του έχει ενέργεια και αναζητά πάντα τα μέγιστα και όχι τα μέτρια. Το ίδιο ισχύει και στον έρωτα. Δεν θέλει μια αγάπη μετριότητας και δε θα μπει ποτέ σε μια περιπέτεια που οδηγεί σε αδιέξοδο. Όταν συναντήσει τον μεγάλο έρωτα γίνεται ασυγκράτητος και ο ενθουσιασμός του κτυπάει κόκκινο. Δίνει τα πάντα, ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται. Γιατί πάντα κρατάει μια απόσταση, πάντα κρατάει κάτι για τον εαυτό του. Για να μην πληγωθεί, γιατί η αλήθεια είναι πως έχει καρδούλα… μάλαμα και πολύ ευαίσθητη.

Ταύρος

Ο Ταύρος πιστεύει πολύ σε ένα μεγάλο έρωτα και επειδή είναι ζώδιο σταθερό, όταν τον βρει παθιάζεται υπερβολικά. Τα συναισθήματά του είναι αληθινά και στον υπερθετικό βαθμό, τα δείχνει και επιτρέπει στον εαυτό του να κάνει θυσίες στο βωμό της αληθινής αγάπης. Όμως, μόνο αν ο έρωτας είναι αληθινός. Το θέμα είναι πως αργεί κάπως να βρει το άλλο του μισό γιατί το ψάχνει πολύ, αλλά όταν επιτέλους το ανακαλύψει, προσφέρει ασφάλεια, ζεστασιά, αλλά και τη μοναδική του προσωπικότητα. Ο έρωτας για αυτόν, είναι για δυο άτομα!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος παίζει καλά το παιχνίδι του απέναντι σε ένα μεγάλο έρωτα και ποτέ δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι πραγματικά δοσμένος σε μια αγάπη ή όχι. Και αυτό γιατί στο ενεργητικό του έχει αμέτρητες εμπειρίες στον τομέα αυτόν. Με άλλα λόγια, ακόμα κι αν δαγκώσει την λαμαρίνα με ένα άτομο και ξεκινήσει σχέση μαζί του, μπορεί να συνεχίσει με ευκολία τα νυχτοπερπατήματα και τις απιστίες, που είναι μεγάλη του αδυναμία. Λέει πολλά λόγια ερωτικά, που ενδεχομένως να μην τα πιστεύει. Μόνο σε μια περίπτωση ίσως διατηρήσει περισσότερο τη ερωτική του ορμή: Αν το ταίρι που έχει διπλά του, καταφέρνει να κρατά ζωντανό συνέχεια το ενδιαφέρον του!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι από τα ζώδια εκείνα που θα ξεκινήσουν μια σχέση αποσκοπώντας πάντα στη δέσμευση διάρκειας και, γιατί όχι, σε οικογένεια. Παθιάζεται, ερωτεύεται, τα δίνει όλα, αφήνει την αγάπη του να καλύψει το άτομο που επέλεξε. Λέει ερωτικά λόγια, που τα πιστεύει. Ψάχνει την αγκαλιά και τα φιλιά. Για να σώσει αυτή την αγάπη, διαγράφει από τη ζωή του εγωισμούς και βάζει τη λογική του σε πρώτο πλάνο. Είναι εκεί, και είναι παρών, ζει πραγματικά τον απολυτό έρωτα. Αν το ταίρι του δεν τα καταλαβαίνει όλα αυτά, τότε αυτό θα χάσει, γιατί ο Καρκίνος πραγματικά δίνει και την ίδια του την ψυχή!

Λέων

Ο Λέοντας προσπαθεί να κρατάει πάντα τη σωστή στάση απέναντι σε ένα μεγάλο έρωτα και δεν επιτρέπει στον εαυτό του να… πέσει στα πατώματα. Η γοητεία του είναι μεγάλη και με τον τρόπο του κερδίζει το θαυμασμό των γύρω του. Τι γίνεται όμως, όταν παθιαστεί πραγματικά με κάποιο πρόσωπο; Τότε γίνεται ένα τελείως αδύναμο άτομο. Έτοιμος να χαρίσει τα πάντα στο αντικείμενο του πόθου του. Να κάνει τεράστιες υποχωρήσεις, κόντρα στην ιδιοσυγκρασία του. Γίνεται πιστός, σταθερός, αγαπησιάρης και αφοσιωμένος.

Παρθένος

Ο Παρθένος προσπαθεί πάντα με σωστό τρόπο να ελέγχει τις καταστάσεις στη ζωή του, αλλά όταν ο μεγάλος έρωτας του κτυπήσει τη πόρτα, αλλάζει ολοκληρωτικά. Χάνει εντελώς τον εαυτό του και όσο και αν προσπαθεί να διατηρήσει τη λογική του, αυτό είναι πολύ δύσκολο. Η λογική του θα πάει στην άκρη και στη φορά θα βγει ο αυθορμητισμός του. Αφήνει τα πάθη του να καλύψουν την αγάπη αυτή και είναι έτοιμος να δοθεί με ψυχή και σώμα. Όλα αυτά όμως, τα δείχνει στο ταίρι του μόνο. Για τους άλλους, παραμένει ο… Παρθένος που όλοι ξέρουμε!

Ζυγός

Ο Ζυγός ψάχνει συνεχώς να βρει το άλλο του μισό, τον απόλυτο έρωτα, για να ολοκληρώσει έτσι τον εαυτό του. Και τη συναισθηματική του ευτυχία. Έχει ένα τρόπο να κάνει τους πάντες να τον αγαπούν και η ηρεμία που εκπέμπει, είναι μοναδική. Δεν του αρέσει να ζει εμπειρίες της στιγμής και όταν βρει το ερωτικό του ταίρι, τα δίνει όλα για όλα. Ακόμα, είναι πρόθυμος να κάνει μεγάλες θυσίες και υπερβάσεις, με σκοπό να κρατήσει την αγάπη αυτή ζωντανή.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αντιλαμβάνεται την έννοια του έρωτα σαν ένα μυστήριο, που πρέπει ο ίδιος να λύσει. Αφήνει το πάθος του ελεύθερο και ρισκάρει πολλά στο βωμό του. Δεν θα μπει σε μια σχέση που θα έχει ηρεμία, αλλά αναζητά πάντα τη δράση και τις περίπλοκες καταστάσεις. Όπως επίσης και την ίντριγκα. Του αρέσει η μεγάλη του αγάπη να περνάει μέσα από τούνελ και λαβύρινθους. Όποιος καταφέρει να βγει από το σκοτάδι του τούνελ, είναι και ο τυχερός που θα ζήσει για πάντα διπλά του.

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει μια μοναδική γοητεία και είναι δύσκολο κάποιος να ξεφύγει από αυτή. Όταν βάλει κάποιο άτομο στο μάτι, ρίχνει τα ερωτικά του βέλη και το κατακτά. Παρόλο που είναι ζώδιο που διακηρύσσει σε κάθε ευκαιρία την ανεξαρτησία και την ελευθερία του, όπως κάνει έξαλλου και ο Υδροχόος, όταν ερωτευτεί τρελά, αλλάζουν τα δεδομένα. Παρόλο που δύσκολα θα κολλήσει σε μια ερωτική κατάσταση, είναι έτοιμος να αφοσιωθεί προσωρινά. Η ελευθερία του πέφτει σε χειμέρια νάρκη, αλλά σύντομα θα ξυπνήσει, βάζοντας το πάθος σε δεύτερη μοίρα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο που παραμένει στα παραδοσιακά, παρόλο που δεν του φαίνεται αυτό. Έχει δυναμικότητα στη ζωή του, αλλά όταν ερωτευτεί τρελά, έχει στο μυαλό του την απόλυτη αγάπη, αλλά και τη δημιουργία οικογένειας. Βάζει πάντα σωστές βάσεις στη σχέση του και δε θέλει να κάνει επιπόλαιες κινήσεις ή απλά να περνάει τον καιρό του. Αναζητά μια σχέση διάρκειας. Όταν την βρει, είναι πανέτοιμος να ρισκάρει πολλά.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο ελεύθερο και ανεξάρτητο. Στη ζωή του πάντα κάνει αυτό που θέλει, χωρίς να ρωτάει κανένα. Συνεπώς, και στο θέμα του έρωτα έχει μια δική του τεχνική και αφήνει πολύ ελεύθερο χώρο στο ταίρι του να εκφραστεί. Δεν αφήνει όμως κανέναν να εκμεταλλευτεί τα συναισθήματά του και αν αγαπήσει αληθινά, κάνει και θυσίες. Σε καμία περίπτωση όμως δε θα καταπιέσει την ελευθερία του και τις αρχές του, ούτε για τον πιο μεγάλο έρωτα.

Ιχθείς

Ο έρωτας για τον Ιχθύ είναι μεγάλη υπόθεση και τα δίνει όλα για όλα. Μέσα από την αγάπη και από ένα παθιασμένο έρωτα, ανακαλύπτει και ο ίδιος πολλά στοιχειά του εαυτού του, που τον ολοκληρώνουν σαν άνθρωπο. Είναι ζώδιο διπλό και αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές έχει δυο εαυτούς, που τους δείχνει ανάλογα με την περίπτωση και τη διάθεσή του. Αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο να αγαπήσει και να αγαπηθεί και απαιτεί κατά κάποιο τρόπο και από το σύντροφο του να κάνει το ίδιο. Όλα ή τίποτα.

zwdia24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ