Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βουβό κλίμα δυσαρέσκειας στη Ν.Δ. για τη Σπυράκη


«Βράζουν» βουλευτές και στελέχη για τη διπλοθεσία (με αποζημίωση) αλλά και το προκλητικό ύφος της εκπροσώπου

Μπορεί για την ώρα το κλίμα δυσαρέσκειας για τη Μαρία Σπυράκη να είναι βουβό στην Πειραιώς, όμως το καζάνι για την εκπρόσωπο μερικής απασχόλησης της Νέας Δημοκρατίας βράζει. Βουλευτές και στελέχη του κόμματος είναι στα κάγκελα, καθώς θεωρούν προκλητικά τόσο τη διπλοθεσία (και μάλιστα με αποζημίωση, που βλέπουν οι περισσότεροι πλέον με το κιάλι) όσο και το θράσος της να εμφανίζεται ως… γκεστ σταρ στο κόμμα και να δίνει διαταγές με… ευρωπαϊκό αέρα.

Απουσίες

Η ευρωβουλευτής, η οποία όπου σταθεί και όπου βρεθεί αρέσκεται να δηλώνει ως «η φωνή του Κυριάκου στις Βρυξέλλες», τις περισσότερες μέρες απουσιάζει, την ώρα μάλιστα που το κόμμα καλείται να δώσει μάχες εντός και εκτός Βουλής. Η ίδια, που δεν είχε την ευαισθησία να παραιτηθεί από τη θέση της ευρωβουλευτού, διευκολύνοντας μάλιστα τον πρόεδρο της Ν.Δ. που τη διόρισε στην πρώτη γραμμή της μάχης εκπρόσωπο Τύπου, καίγεται μόνο πώς θα διαμορφώσει το γραφείο (μικρό, πράγματι, για το… μεγαλείο της) και πώς θα βολέψει τους συνεργάτες της σε αυτό.

Οι φωνές της, όποτε βρίσκεται σε αυτό, βέβαια, τρυπούν τους τοίχους και έκπληκτοι οι εναπομείναντες υπάλληλοι την κοιτούν με περιέργεια, καθώς θεωρεί ότι κάποιοι, για κάποιον λόγο, σαμποτάρουν το έργο της. Η εικόνα της σε επίπεδο επικοινωνίας κάθε φορά που εμφανίζεται όχι μόνο δεν προσδίδει κάτι στη Ν.Δ., αλλά υπενθυμίζει σε όλες και σε όλους τα έργα της ως ρεπόρτερ στο Mega και τα παιχνίδια που παίχτηκαν τότε για να περάσουν τα Μνημόνια.

Δεν θα αναφερθούμε στο πάλαι ποτέ παρελθόν της στη φοιτητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, μια και, απ’ ό,τι πληροφορούμαστε, είναι έτοιμοι να της το θυμίσουν οι πρώην σύντροφοί της σε περίπτωση που αναγκαστεί να κατέβει ως υποψήφια στη Θεσσαλονίκη, όπου ετοιμάζεται να ανοίξει γραφείο. Και εάν αυτό αφορά εκείνη, η διπλοθεσία της και το ηθικό ασυμβίβαστο που έχει ενδιαφέρουν την παράταξη. Και εάν δεν έχει η ίδια την ευαισθησία να παραιτηθεί, ας της το θυμίσει ο κ. Μητσοτάκης, όπως τονίζουν στελέχη της Ν.Δ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98 (VIDEO)

Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98 Η Γεωργία είναι πυρ και μανία με τον Στρατή...