Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Θεσσαλονίκη… εμπνέει τους νεοδημοκράτες

Έμπνευση στους νεοδημοκράτες φαίνεται πως δίνει η Θεσσαλονίκη, αφού όποτε την επισκέπτονται δίνουν στους πολίτες μια «γεύση» από το ιδεολογικό τους στίγμα.

Έτσι, μετά τα όσα είπε στη διάρκεια ομιλίας του σε πολιτική εκδήλωση, στη μνήμη του Νίκου Βακάλη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τη σκυτάλη πήρε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σε ομιλία της στην εκδήλωση «Οι Γυναίκες στην πρώτη γραμμή της πολιτικής αλλαγής» που διοργάνωσε ο Θεόδωρος Καράογλου, η βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε πως η Νέα Δημοκρατία είναι «ήρεμη και αποφασιστική δύναμη προόδου και εκσυγχρονισμού της ελληνικής κοινωνίας».

«Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε η μεγάλη παράταξη του κοινωνικού φιλελευθερισμού» συνέχισε ενώ στέλνοντας μήνυμα ενάντια στα άκρα συμπλήρωσε με νόημα πως «δεν θα πρέπει παρασυρθούμε σε συνταγές των άκρων που θα μας οδηγήσουν σε ρήξη με τις μεγάλες κοινωνικές πλειοψηφίες».

Η πρώην υπουργός Τουρισμού έκανε αρκετέ αναφορές στα καραμανλικά χαρακτηριστικά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας συγκεκριμένα πως «(η ΝΔ μπορεί) να συνθέτει και να ενώνει ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις στο κέντρο του πολιτικού φάσματος», θυμίζοντας πως «Το έκανε με απόλυτη επιτυχία ο Κώστας Καραμανλής, γνήσιος εκφραστής του μέτρου και της μετριοπάθειας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ