Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα εξελιχθεί ο υπόλοιπος Νοέμβριος για όλα τα ζώδια;

Δείτε πως θα κυλήσει ο υπόλοιπος μήνας για κάθε ζώδιο 

ΚΡΙΟΣ

Είστε από τη φύση σας ανοιχτόκαρδοι και παρορμητικοί, αλλά τώρα τόσο η Αφροδίτη όσο και η νέα Σελήνη στον αναγεννητικό όγδοο οίκο σας, σας ζητούν να σκάψετε βαθιά στη σχέση σας, να περιορίσετε τα ρίσκα και τις παρορμήσεις σας και να δείτε πως μπορείτε να μετασχηματίσετε τη σχέση σας. Βρίσκεστε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής στη σχέση σας, ή θα τελειώσει ή εξορμάτε σε μια νέα περιπέτεια μαζί. Το σύμπαν σας αναγκάζει να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας, σχετικά με τις ελπίδες και τα όνειρά σας, να διεισδύσετε στην ψυχή σας για να αποκαλύψετε τα ψυχικά μπλοκαρίσματα που σας ωθούν να τα δίνετε όλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν έχετε θάψει μέσα σας τα συναισθήματά σας τόσο καλά που δεν είστε ακόμα σίγουροι πως πρέπει να τα αντιμετωπίσετε, η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η πανσέληνος στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε την προσωπική ταυτότητά σας. Δεν είστε το ίδιο πρόσωπο που ήσασταν πριν από μερικά χρόνια και σίγουρα οι εμπειρίες σας έχουν αλλάξει. Ποτέ δεν είναι αργά να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας, να εξελιχθείτε ή ακόμα και να ανακαλύψετε τον εαυτό σας! Τώρα ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας, να κλέψετε την παράσταση αλλά με σεβασμό προς τους άλλους. Να είστε ειλικρινείς, άσχετα το κόστος.

Δείτε ακόμη: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από την Άση Μπήλιου! Τεράστια προσοχή αυτά τα 4 ζώδια! (videos)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να εστιαστείτε στην ψυχή σας, να πιστέψετε στην αξία σας, μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεραστούν αυτά τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που έχουν παρεισφρήσει βαθιά στο υποσυνείδητό σας. Μπορεί να θέλετε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, και δεν ανέχεστε υποδείξεις και καθοδήγηση, αλλά τώρα θα χρειαστείτε σίγουρα κάποιον δίπλα σας για να σας δείξει το δρόμο. Παράλληλα ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας παροτρύνει να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε αυτόν/ην που είναι καιρό στο μυαλό σας, μπορεί να ανακαλύψετε ότι το πάθος είναι αμοιβαίο! Είστε σε σχέση; Σχεδιάστε μια συναρπαστική περιπέτεια με την αγάπη σας, ανοίξτε το μυαλό σας και απολαύστε τη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη κάνουν συμμαχία στον ερωτικό και γενναιόδωρο πέμπτο οίκο σας για να εντείνουν τα συναισθήματά σας και τα πάθη σας. Το σύμπαν σας ζητά να είστε σαφείς σχετικά με τις ανάγκες σας, αν αξίζει να επενδύσετε στην αγάπη σας συναισθηματικά και πως κατανείμετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Αν ο σύντροφός σας δεν εκτιμά πλήρως την καλοσύνη σας και τη γενναιοδωρία σας ή η διαίσθησή σας, σας λέει ότι δεν είναι το καλύτερο για σας, σφίξτε την καρδιά σας και φύγετε μακριά. Αν πάλι δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τουλάχιστον θέστε κάποια υγιή όρια. Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας, θα είστε πιο ευτυχισμένοι αφού θα ξέρετε που πάνε τα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Βρείτε χρόνο για να ανοίξετε αυτήν τη συζήτηση που έχετε αναβάλει καιρό. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας ζητούν να αγωνιστείτε για ένα βαθύ μετασχηματισμό των σχέσεων με τα οικεία προς εσάς πρόσωπα. Θέστε μερικά υγιή όρια με την οικογένειά σας αν αναμιγνύονται συνεχώς στην ερωτική σας ζωή ή με το σύντροφό σας, εξηγώντας για παράδειγμα, ότι δεν μπορείτε να ανεχτείτε αυτήν τη νοσηρή εξάρτηση και νιώθετε την ανάγκη για λίγη ανεξαρτησία. Ή ίσως αντίθετα να πρέπει να εκθέσετε την επιφυλακτικότητά σας για ένα βαθύτερο δεσμό. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να βρείτε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην αυτονομία και την οικειότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μη φοβάστε να μιλήσετε! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας αισθάνεστε περισσότερο έντονα συναισθήματα, σκέφτεστε όμως αν πρέπει να μιλήσετε στο αντικείμενο του πόθου σας. Και επειδή το πάθος σας είναι ασυγκράτητο, μην αφήσετε αυτήν την ευκαιρία να χαθεί μέσα από τα χέρια σας. Εκφράστε τα ερωτικά σας συναισθήματα, αλλά μη στενοχωρηθείτε αν ο αγαπημένος σας δεν ανταποκριθεί άμεσα. Απλά δείξτε ότι σας ενδιαφέρει και να είστε έτοιμοι για μια επικείμενη ρομαντική βραδιά. Αν μια παλιά σχέση σας κρατά πίσω από την αληθινή αγάπη, αυτή η κοσμική συμμαχία μπορεί να σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε. Σταματήστε να κρυφοκοιτάζετε τη σελίδα του/της πρώην σας στο Facebook και αφήστε τις εμμονές!

ΖΥΓΟΣ

Θα καταφέρετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας; Δεν θα είναι εύκολο καθώς τόσο ο Άρης που συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σας όσο και η πανσέληνος στον μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας θα μπορούσαν να σας φέρουν μια σημαντική αποκάλυψη που ταράζει τα ήρεμα νερά της ψυχής σας. Μείνετε μακριά από τις συγκρούσεις ή αν είχατε μια πρόσφατη διαφωνία, μην κατηγορείτε τον αγαπημένο σας καθώς τα πράγματα θα ενταθούν περισσότερο από ό, τι αρχικά πιστεύατε. Αν προκύψει μια ξαφνική αναστάτωση, δεν αξίζει να δοκιμάσετε κάτι νέο, θα μετανιώσετε. Είναι βέβαιο ότι θα είναι ένας μήνας με σημαντικά καρμικά μαθήματα ζωής, γι’ αυτό μην ξεχάσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο και στη διασκέδαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας κάνουν μια συμμαχία για να σας ταρακουνήσουν αρκετά. Μια νέα, καταπληκτική παθιασμένη σχέση είναι μέσα στις δυνατότητές σας, αλλά πρώτα έχετε να ξεπεράσετε κάποια νοητικά και συναισθηματικά εμπόδια που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Ευτυχώς, το σύμπαν σας προετοιμάζει για μια σημαντική ανακάλυψη. Είστε σε σχέση; Κατανείμετε σωστά το χρόνο σας ειδικά αν τον τελευταίο καιρό δεν υπήρχε χώρος στο πρόγραμμά σας για τον αγαπημένο σας. Ή ίσως χρειαστεί να αποβάλετε κάποιες πεποιθήσεις και πρότυπα συμπεριφοράς που παρεμποδίζουν την οικειότητα και την εμπιστοσύνη. Κάτω από αυτά τα αστέρια, τα εμπόδια σας φωτίζονται και καθίσταται πολύ πιο εύκολο να τα απομακρύνετε.

Δείτε ακόμη: Σύνοδος Αφροδίτης με Δία 13/11: ΜΟΝΟ 6 ζώδια επηρεάζονται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας αρέσει από τη φύση σας να φιλοσοφείτε τη ζωή αλλά τώρα η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, σας δημιουργούν ένα συναισθηματικό βάρος καθώς προσπαθείτε να αποσαφηνίσετε τα λάθη και τις παραλείψεις σας. Σας πονάει κάτι από τα παλιά; Μείνετε στη μοναξιά σας για προβληματισμό σχετικά με τα συναισθήματά σας ή απευθυνθείτε σε ένα άτομο του οποίου τις συμβουλές θεωρείτε πολύτιμες για να αποτινάξετε από πάνω σας το παρελθόν. Ακόμη και αν τα πράγματα είναι καλά, καθίσταται αναγκαίο να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας απέναντι σε αυτόν/ην που σας ενδιαφέρει. Ίσως ακόμα να πρέπει αποχωρήσετε από κάποιον/α που δεν μπορεί να σας χαρίσει τον ουρανό με τα αστέρια, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο για την αληθινή αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πόση ασφάλεια νιώθετε στη σχέση σας; Μήπως τα χρήματα γίνονται αιτία διενέξεων μεταξύ σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας ζητά βασιζόμενοι στην κοινή λογική σας να αποσαφηνίσετε το μέλλον. Ανταλλάξτε απόψεις γύρω από την κοινή πορεία της ζωής σας, θεσπίστε υγιή όρια στη σχέση σας αν δεν θέλετε τα πράγματα αργότερα να παρεκτραπούν. Είστε μόνοι; Μια ευκαιρία θα μπορούσε να εκδηλωθεί ξαφνικά, οπότε μείνετε συντονισμένοι, θα υπάρξουν πολλές επιλογές. Απλά, αναζητήστε ανθρώπους που δεν φοβούνται την αγάπη, που σκέφτονται σταθερά και λογικά, όπως κι εσείς, για να μη ζήσετε έναν έρωτα δίχως αύριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος φωτίζει το συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας και σας αφήνει στη μοναξιά σας, αποκαλύπτει κάποια θέματα του παρελθόντος, συμπεριφορές που έχουν δημιουργήσει στασιμότητα στην ερωτική σας ζωή. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι αναλώνετε το χρόνο σας με τους φίλους σας τον τελευταίο καιρό και δεν σας μένει χρόνος για την αγάπη ή ακόμα και για εσωτερική ενδοσκόπηση, πώς θα βελτιώσετε τον εαυτό σας. Μπορεί να είστε πολυάσχολοι, σας αρέσει η κοινωνική ζωή και η διασκέδαση, αλλά τι κάνετε για την αγάπη; Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, για να δημιουργήσετε μια ουσιαστική και βαθιά σχέση πρέπει να αποποιηθείτε ένα μέρος της ανεξαρτησίας σας και να σκεφτείτε πως θα χτίσετε την αγάπη των ονείρων σας.

ΙΧΘΥΣ

Κάντε έναν έλεγχο της πραγματικότητας. Με τον Άρη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας αγκαλιά με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας θα χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας κάποιες από τις αντιλήψεις σας, προκειμένου να επιτευχθεί η πραγματική οικειότητα στη σχέση σας. Δεν θα πρέπει να διστάσετε να απομακρύνετε τις παλαιές πεποιθήσεις σας και τις εμμονές σας, να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι και λιγότερο καχύποπτοι. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε μια σημαντική ανακάλυψη γύρω από την εμπιστοσύνη μεταξύ σας ή μια πνευματική επιφοίτηση. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας τη διαίσθησή σας, η οποία θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή τώρα.

Πηγή: e-zedia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 91 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι...