Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σάλος στο Ηράκλειο από το χαστούκι σε μαθήτρια

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να προσφύγουν στη δικαιοσύνη οι γονείς της μαθήτριας της Γ’ Λυκείου, η οποία, όπως κατήγγειλε έπεσε θύμα τραμπουκισμού και χειροδικίας, από τον Πρόεδρο του 15μελούς, όταν ζήτησε να μάθει γιατί συνεχίζεται η κατάληψη του σχολείου, ενώ η απόφαση την περασμένη Παρασκευή ήταν το σχολείο να λειτουργήσει κανονικά από Δευτέρα.

Η κοπέλα δέχθηκε ένα δυνατό χαστούκι ως απάντηση στο ερώτημα, με αποτέλεσμα να δημιουργήθεί μείζον θέμα στο σχολείο και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.
Ιστορικό παραβατικής συμπεριφοράς

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου αποφασίζει σήμερα για τον νεαρό, ο οποίος έχει επιδείξει και παρελθόν παραβατική συμπεριφορά. Μάλιστα γονείς παιδιών στο εν λόγω σχολείο, υποστήριξαν σε παρέμβασή τους στο Ράδιο Κρήτη, ότι ο νεαρός έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κρήτης Γιώργος Τερζάκης δήλωσε ανήσυχος για το περιστατικό, κάνοντας λόγο για τραμπούκικη συμπεριφορά, που ο πιο δυνατός επιβάλλει με το έτσι θέλω την άποψή του.

«Είναι ανεπίτρεπτο να εκδηλώνονται τέτοιες συμπεριφορές στο σχολείο», είπε ο κ. Τερζάκης, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο περιστατικό.

ekriti

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ