Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Μαρία Μενούνος μιλάει για την ελληνική λέξη «υπομονή»

Την σπουδαία σημασία της υπομονής προσπαθεί να εξηγήσει με ανάρτησή της στα social media η Μαρία Μενούνος, μετά την περιπέτεια της υγείας της, όταν διεγνώσθη με όγκο στο εγκέφαλο.

Η Μαρία Μενούνος, υποβλήθηκε πριν από τέσσερις μήνες σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο και πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και αντιμετωπίζει τα πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελο.

Χθες, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο ιερέας της λίγο πριν την επέμβαση, της έλεγε διαρκώς στα ελληνικά τη λέξη «υπομονή».

Όπως έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram:

«Πριν από την χειρουργική επέμβαση ο ιερέας μου έλεγε στα ελληνικά ΥΠΟΜΟΝΗ. Παραδέχθηκε κι ο ίδιος πως ήταν δύσκολο και γι’ αυτόν. Αλλά η υπομονή είναι τόσο σημαντική. Αν η ζωή συμβαίνει για εμάς και όχι σε εμάς, πρέπει να θυμόμαστε πως η υπομονή είναι σημαντική και πως δε θα γίνουν όλα σύμφωνα με το πρόγραμμά μας. Θα συμβούν όταν πρέπει να συμβούν. Πιθανότατα να μην είστε έτοιμοι για ότι ζητάτε απεγνωσμένα. Από την εμπειρία μου, έρχεται όταν έρθει η ώρα. Ή δεν συμβαίνει για κάποιο λόγο που δεν είναι γνωστός σε εμάς εκείνη την εποχή, αλλά αργότερα αποκτά νόημα. Είναι μια μεγάλη υπενθύμιση σε όλους μας να εμπιστευόμαστε τον Θεό, το σύμπαν ή όποια άλλη ανώτερη δύναμη πιστεύετε».

gfsfsf

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ