Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Καρέ – καρέ ο κρυφός γάμος Σύλβιας & Ζούβα

Στο «Έλα στη θέση μου» αν και στην αρχή ο Ζούβας πλησίασε τη Σύλβια για να «εκμεταλλευτεί» την ίδια και την περιουσία της, στη συνέχεια τα πράγματά άλλαξαν και δημιουργήθηκε ανάμεσά τους ένας μεγάλος έρωτας! Αυτή η σχέση, λοιπόν, περνά από σαράντα κύματα εξαιτίας του Δαμιανού, μέχρι που οι δυο τους παντρεύονται κρυφά!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
 Διαβάστε παρακάτω…
Μπορεί στην αρχή η Σύλβια να χρειαζόταν ένα διάλειμμα από τα ερωτικά μπερδέματα που είχε, αλλά η επιμονή του Μάκη Ζούβα την έκανε να αναθεωρήσει για κάποια πράγματα και να αποκτήσει το πάνω χέρι σ’ αυτή τη σχέση. Γι’ αυτόν τον λόγο, μάλιστα, του επισημαίνει σε κάθε ευκαιρία ότι «σ’ αυτή τη σχέση ο άντρας είμαι εγώ». Αυτή η σχέση περνά από σαράντα κύματα που τα… προκαλεί ο Δαμιανός, ο οποίος γνωρίζει το ποιόν του Ζούβα και φοβάται μη «λεηλατηθεί» η περιουσία τους. 
Διαβάστε παρακάτω…
Από εκείνη τη στιγμή η Σύλβια και ο Μάνης, κυνηγημένοι, αναζητούν καταφύγιο παντού, ενώ παράλληλα αποφασίζουν να παντρευτούν κρυφά από τον αδελφό της και έχοντας κουμπάρα τη Βάνα. Αρχίζουν να μοιράζουν τα προσκλητήρια γάμου. Ο Φώτης με τον Ζαχαρία και τον Ζούβα προσπαθούν να γράψουν τους όρκους για τον επικείμενο γάμο. Αργότερα γίνεται ένα μεγαλειώδες μπάτσελορ πάρτι στην αποθήκη της Sofo Express, το οποίο έχει απρόβλεπτη εξέλιξη. 
Διαβάστε παρακάτω…
Όσοι γνωρίζουν για αυτόν τον κρυφό γάμο υποψιάζονται ότι προβλέπεται αρκετά επεισοδιακός και δεν έχουν άδικο, αφού εξαφανίζονται οι βέρες που ’χει στις τσέπες του ο Ζούβας, αλλά σώζει την κατάσταση η Ρενάτα με κάποιες βέρες που της δίνει η Φαίη, ενώ παράλληλα η Σύλβια λίγο πριν αποδεχτεί τον Ζούβα για άντρα της μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος, κάνει δημοψήφισμα: «Να τον παντρευτώ ή όχι;». 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Διαβάστε παρακάτω…
Εντέλει Σύλβια και Μάκης καταφέρνουν να παντρευτούν κρυφά από τον Δαμιανό και το «παρών» δίνουν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα που επιθυμούν την ευτυχία τους. Ωστόσο, τα σχέδιά τους δεν σταματούν εκεί! Και αυτό γιατί το ζεύγος… Ζούβα ιδρύει μια μικρή Sofo και η Σύλβια ακολουθεί τα χνάρια του, κάνοντας κάποιες κλοπές και πλαστογραφήσεις με τη δύναμη και το θάρρος που τη διακατέχει πια… 
Διαβάστε παρακάτω…

Πηγή: tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ