Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Προβάδισμα η Μπράγκα, με τα γκολ στο Λίβερπουλ

Η προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League διεξάγεται σήμερα (23/11) με το ενδιαφέρον να βρίσκεται στα ύψη. Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ριέκα και μπορεί να εξασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στοιχηματικά δε θα μας απασχολήσει η συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο προκύπτουν τρεις προτάσεις από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, αλλά και μία ακόμη από την Euroleague. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχει ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα το Betarades.gr.

Μπράγκα με κάλυψη

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Μπράγκα – Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι αναζητούν τη νίκη προκειμένου να προκριθούν στη φάση των νοκ άουτ του Europa League. Φέτος είναι εξαιρετικοί εκτός συνόρων και έχουν ηττηθεί μόλις σε ένα από τα οκτώ παιχνίδια που έχουν δώσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στον αντίποδα, η γερμανική ομάδα δεν έχει κερδίσει μακριά από την έδρα της φέτος στην Ευρώπη, δείχνει να έχει στραμμένη την προσοχή της κατά κύριο λόγο στο πρωτάθλημα και οι Πορτογάλοι έχουν τον πρώτο “λόγο” σήμερα για τη νίκη. Θα πάμε με τον “άσσο” Draw No Bet, σε απόδοση 2.10 στην Novibet (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Over στο “Γκούντισον Παρκ”

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Έβερτον – Αταλάντα. Τα “ζαχαρωτά” έχουν αποκλειστεί ήδη από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αγωνίζονται σήμερα χωρίς το παραμικρό άγχος, τελευταία τα παιχνίδια τους έχουν πολλά γκολ, προέρχονται από 6/7 Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στα πέντε από αυτά τα ματς επιβεβαιώθηκε και το Over 2.5. Η Αταλάντα ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου την τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσει απέναντι στη Λυών την 1η θέση του ομίλου. Η ομάδα από το Μπέργκαμο έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της φέτος στο Europa League, αμυντικά έχει κάποια προβλήματα, περιμένουμε απόψε έναν “ανοιχτό” αγώνα με αρκετά τέρματα. Επιλογή μας θα αποτελέσει, επομένως, το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 2.05.

Κερδίζει η Λοκομοτίβ

Μεταφερόμαστε στη Μόσχα και τον αγώνα Λοκομοτίβ – Κοπεγχάγη. Δεν διανύουν την καλύτερη δυνατή περίοδό τους οι φιλοξενούμενοι, προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες, αμφότερες για το πρωτάθλημα της Δανίας, χωρίς να καταφέρουν, μάλιστα, να σκοράρουν κόντρα σε Μπρόντμπι (0-1 εντός) και Σοντερίσκε (3-0 εκτός). Η Λοκομοτίβ, από την πλευρά της, μπορεί να έχει στραμμένη την προσοχή της κατά κύριο λόγο στη ρωσική λίγκα, εκεί όπου οδηγεί την “κούρσα” έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από την 2η Ζενίτ, ωστόσο δεν αδιαφορεί για την ευρωπαϊκή της παρουσία. Άλλωστε, σε περίπτωση που κερδίσει σήμερα, θα κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ στην έδρα της έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα πέντε πιο πρόσφατα ματς για όλες τις διοργανώσεις. Οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, θα τους στηρίξουμε επιλέγοντας τον “άσσο” σε απόδοση 2.00.

Μεγάλο σκορ στο Βελιγράδι

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Μπασκόνια, στο πλαίσιο της Euroleague. Οι Σέρβοι προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, οι οποίες οφείλονται κατά κύριο λόγο στην κάκιστη επιθετική λειτουργία τους. Αν θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, οφείλουν να βελτιωθούν στον συγκεκριμένο τομέα. Αντιμετωπίζουν την Μπασκόνια, η οποία διανύει την καλύτερη, ίσως, περίοδό της μέσα στη σεζόν, έχοντας πανηγυρίσει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ η μοναδική της ήττα ήρθε από την Κίμκι στις λεπτομέρειες (91-90). Μόνο αν βελτιωθεί επιθετικά ο Αστέρας θα κατορθώσει να κοντράρει τους Βάσκους, οι οποίοι μπορούν και πάλι να σκοράρουν πολύ, όπως έκαναν απέναντι σε Κίμκι (90), Μπανταλόνα (87),Ρεάλ Μαδρίτης (105), Ζαλγκίρις (97), Μπούργος (100). Καλή επιλογή από τον αγώνα το Over 157.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ