Δείτε τι θα συμβεί στο νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 ΕΔΩ ΕΔΩ

Επεισόδιο 7

Ο γάμος «μαϊμού» του Πέτρου με την Μάγκι αποδεικνύεται επεισοδιακός, καθώς γαμπρός και νύφη τρέμουν μη φάνε καμια σφαίρα από τον αδίστακτο δολοφόνο. Ο Όμηρος, όπως πάντα, τους διαβεβαιώνει ότι «το ελέγχει». Κι όμως, ο δολοφόνος, παρά τις προφυλάξεις που πιστεύει ότι έχει πάρει, μετά την τέλεση του μυστηρίου ξαναχτυπά σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό. Η Μάιρα εξακολουθεί να εκβιάζει και να πιέζει την Λούση, προκειμένου να μην καταθέσει ο Όμηρος εναντίον του αδελφού της. Παράλληλα, ο έρωτάς της για τον Δημήτρη φουντώνει και τον πιέζει να συγκατοικήσουν. Τα τρία κορίτσια πείθουν τον Όμηρο ότι η Πόλυ είναι η δολοφόνος κι αυτός αποφασίζει να την αντιμετωπίσει στα ίσια. Πολύ κακό timing για τον ερωτοχτυπημένο Όμηρο γιατί, όταν η Πόλυ αποφασίζει να του πει πως είναι κι εκείνη ερωτευμένη μαζί του, εκείνος έχει ήδη πάρει τηλέφωνο την αστυνομία για να την καταδώσει. Στο μεταξύ, ο Αρίστος, που έχει αποδράσει από τη φυλακή, καταφέρνει να πλησιάσει την Στάμη. Ο κίνδυνος, πολύ μεγάλος...

Επεισόδιο 8

Ο Όμηρος και η Πόλυ ζουν τον έρωτά τους, αλλά η απόφασή της να ζήσει, επιτέλους, μια ρομαντική ιστορία και να μην ενδώσει αμέσως στις σεξουαλικές πιέσεις του Όμηρου, δημιουργεί επεισοδιακές καταστάσεις.

Στο μεταξύ, ο Αρίστος εκβιάζει την Στάμη. Ζητάει μερικές χιλιάδες ευρώ για να δραπετεύσει στο εξωτερικό. Η Στάμη μεταφέρει το αίτημά του στην Σίλια και την Κατρίνα. Όλες μαζί αποφασίζουν να πάνε στην αστυνομία, χωρίς να έχουν υπολογίσει ότι ο Αρίστος κρατάει ήδη όμηρο τον παπα-Φώτη. Ο Πέτρος, με μια πολύ τρυφερή έκπληξη στην Λούση, την πείθει να έρθουν και πάλι κοντά. Παράλληλα, προσπαθεί να βρει την Μάγκι για να κανονίσουν τα σχετικά με το «διαζύγιό» τους, χωρίς να ξέρει ότι εκείνη βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η Μάιρα πιέζει ασφυκτικά τον Δημήτρη, με αποκορύφωμα να πάρει τα πράγματά του από το ξενοδοχείο και να τα μεταφέρει στο σπίτι της. Θα καταφέρουν τα κορίτσια να σώσουν τον παπα-Φώτη από τα χέρια του Αρίστου; Και, πώς αντιδρά ο Όμηρος, όταν ο Πέτρος του ανακοινώνει απότομα την απόφασή του να παντρευτεί τη μητέρα του; Το μεγαλύτερο σοκ, ωστόσο, περιμένει την Σίλια και την Στάμη, όταν ένα πρόσωπο από το παρελθόν χτυπάει ξαφνικά την πόρτα του σπιτιού τους.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

1 ΕΔΩ και ΕΔΩ
2 ΕΔΩ και ΕΔΩ
3 ΕΔΩ και ΕΔΩ
4 ΕΔΩ
5 ΕΔΩ
6 ΕΔΩ
ΕΔΩ
ΕΔΩ
Δείτε τα πάντα για το ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top